Fredag!

Har varit en konstig vecka.. Och totalt fullspäckad. Helgen var trevlig, men inte som planerat. Kakan var underbar!! :D Jag var raggarsvin = miljöbov. :) Fiffigt va?

Orkar inte skriva så mkt.. Färgat håret. Gjort sista provet i matte B! Känns jätteskönt, men sorgligt samtidigt.. :( Ingen mer matte.. Har faktsikt lekt med tanken på att läsa mer matte på komvux sen.. :) Sista provet i religion gjorde jag igår med! Känns som det gick bra. Två kurser avklarade alltså. Bara 13 kvar. Mmm, jo det är sant. Jag saknar betyg eller har IG i 13 kurser. xD Men det ska vi ändra på.. Det känns faktiskt som jag kommer klara det den här gången. :)

Haft mycket mer ångest än vanligt den här veckan.. Och förra med.. Vet vad det beror på. Eller, aa, det är massa saker men jag vet vad det är. Kör slut på mig själv varje dag för att försöka tänka på annat. Har kört ett lass om dagen med tunga kartonger till mammas nya lgh. Puh! Gymet, raska promenader, skolan, äta, se på Idol och NCIS. Musik. Åh, älskade musik. Vad gjorde jag utan den?

Willy är på ön i helgen! :D Med 3 kompisar. Ska leka med dem ikväll. Ska bli så jäkla skoj, skönt att bara hänga med underbara människor, dricka och glömma bekymren. Har inte hört av Tommy, men om han fick pengar skulle han också komma ner nu idag.. Ska flytta det sista för mamma med, och städa lghten och så också.. Och VILL verkligen hinna träna idag. Ikväll ska vi skriva kontrakt med hyresgästen också. SKÖÖNT! En sten som försvinner. Nästa stora sten försvinner på tisdag, då de flyttar in och allt är klart.

Nu har jag riktigt massor med ångest. Vet inte riktigt varför.. Det gör så ont.. :( Pengar är det skulle jag tro. Har ingen aning om hur mkt pengar jag har på kontot, och jag har lånat alldeles för mkt av mamma. Men ska skicka in det där till CSN idag så då kommer det ju förhoppningsvis en slant snart.. Usch. Avskyr att ha ångest över pengabrist. Tidsbrist. Allmän förvirring.

Årstiden... Just den här tiden på året väcker en massa minnen. Fina, och därför smärtsamma. Försöker med hela min själ att glömma, gå vidare, "skita i det", men det sitter som djupa taggar i själen. Känns som nån gör "tusen nålar" på mitt hjärta. Hur länge ska det göra ont? Vill bara må bra.


Stressad. Ångest. Nu fixar jag inte skriva mer, får bara mer och mer ångest för allt jag ska göra, allt jag borde göra och allt jag vill göra. Räcker inte till. Usch. Nu ska jag kolla mina pengar och sen gå och käka. Sen blir det in till stan och försöka minska måste-göra-listan.


Längtar till ikväll. När det är ok att släppa allt en stund. Håller på att gå sönder. Trött på allt.



/Kapten

Orkar inte..

Orkar inte skriva allt som hänt på senaste.. Kan bara säga att det är jävligt tungt och jobbigt. Fick reda på saker i fredags som vände min tillvaro mer eller mindre uppochner. I helgen blev det mycket alkohol, mest för att döva smärtan. Munken på fredagen, Slite marknad på lördagen. Tur jag har så fina människor runtomkring mig som kan ta emot mig när jag faller och stödja mig när jag knappt står. Lagom när det började kännas bra med allt.. Piss. Är så grymt förbannad, besviken och ledsen. Fy fan. Bara knyter sig i magen. Men orkar fan inte bråka om det nu också.. Det får va som det är.. Pallar inte mer.. Men om Du läser det här vill jag bara påminna om en viss händelse tidigt i våras, när Du blev så vansinnigt arg, ledsen och besviken på mig. Och då gjorde jag inget med flit ens. Konstigt hur kappan kan vridas efter vinden för att passa Dig. Perspektiv kanske? Tänk Dig ombytta roller, eller tänk tillbaka till i våras, så kanske du inser hur dubbelt Ditt betéende är. Jag litade på Dig.


Ska plocka ut lite ångestdämpande idag, hoppas det hjälper lite iaf. Vart utan hur länge som helst, men när det väl behövs så är det ett helvete när de inte finns tillgängliga. x( Ont. Som ett stort svart hål i bröstet. Gått upp i vikt, börjat tröstäta. Tränar, äter, promenerar, städar, shoppar bort pengar jag inte har. Allt för att täppa till hålet. Ändå är det bara tillfälliga lösningar. Sen när man inser att man blir tjockare, fattigare och mer stressad så känns det inte direkt bättre efteråt.. Phää. Men vad gör man då.

Nu är jag i skolan iaf. Känner mig skitduktig. Har faktiskt PLUGGAT idag. Samhällskunskap, matte och religion.. Blir så jäkla rastlös. Ska nog gå bort och kosta på mig en kaka. Sen är det matte igen. Känns bra, bara ett prov kvar sen är jag klar med Matte B. Hoppas på ett MVG. Men det gör jag ju alltid.. Det var det där med prestationsångest och för höga krav på sig själv.. Aja. Jag jobbar på det. Sen har jag bara ett prov kvar på religionen och sen är jag klar med den också. Komigen nu. I can do it.

Längtar till fredag och Klubb Kaka. Känns kul att jag hittat Kattis och Karin så bra. Och att Tenor hittat en bästa kompis också. Så nära. Var där och åt middag och såg på Anastasia igår :) och drack smoothies. Yum. Dvs efter att vi hade badat hundarna i kalkbrottet, med schampo och allt. :) Så nu är de rena och fina. Det behövdes, iaf för Tenors del.

Nu orkar jag inte skriva mer, ångesten kommer krypande.. Måste göra nåt, dämpa den hårda knuten. Äta kakor. Mm, kakor blir bra. Sen matte. Vi gillar matte. Det är logiskt och bra. Matte sviker inte, ljuger inte, sårar inte och är mycket lättare att förstå sig på än folk.


Over and out.
/Kapten

RSS 2.0