God morgon! (eller middag kanske..)

Solen skiner, det blåser inte så fruktansvärt mycket, haft en supermysmorgon med Tenor. :P Det här kan nog bli en bra dag! Ska käka lite frukost, promenera vovven och sen skulle Amelie höra av sig.. :) Jag ska följa med och titta på deras nya lägenhet!! :D Saknat Amsan, det var längesen vi lekte nu. Kommer sakna min bästaste granne :(

Sen är det väl en massa som ska fixas här hemma, städa, en massa "att-göra"-saker.. Ska hämta täckena och dynorna hos mor också.. Jaja, en sak i taget. Frukost!


Pööss
/Kapten

Tequila, tvivelaktiga beslut, Fårö och überseg dator.

Jag hade gärna suttit här resten av natten och berättat om vårt helcrazy och helunderbara dag/kväll/natt/morgon på Fårö nu i lördags, men min dator verkar tycka det är roligt att hänga sig ibland så jag skulle nog inte få så mkt skrivet. Har iaf precis hur många bilder som helst som ska upp på facebook nu i dagarna.. Typ imorrn.. Om jag får lite ordning på vad som är fel på datorn.. Hoppas inte virus. Den kraschade ju för en vecka sen ca, så har fått formatera och ha mig. Fy fan vad det är segt att uppdatera ett operativsystem från 02 ska jag bara tala om!! x( Men nu funkar det.. Förutom att nåt inte är som det skall..

Tittar på det imorrn.

I övrigt så har jag haft en skitsoft början på skolan, ledig förra veckan, och ledig denna vecka. Ska faktiskt ändå försöka få nåt gjort denna vecka..

Var på Munken torsdag, fredag med Kattis, Calle, Mattis, Adde, Karin och träffade bl.a. Shafie, Andres, Chille och en hel massa annat trevligt folk! TEQUILA och tvivelaktiga beslut. Men jävlar vad skoj. Har hittat flera massa nya fina vänner nu på senaste :) kul att det är mina grannar! Jag har alltid velat ha grannar som man kan va kompis med..

Lördag var till att först sova bort halva dagen och bakfyllan.. Sen packa, styra upp saker, hitta folk, köra fram och tillbaka (med den roliga Oplen jag fick låna av Erik ^^! Den gick 195 på vägen hem och 180 på Fårö! WEE!) och sen tillslut hamna på Fårö framåt 6-7-snåret. Där blev det (kort sammanfattning:) kubb, grillning, öl, musik, mys i soffan, stjärnor, GetRichFast som spelade, hundlek, öppen eld, marshmallows, Guitar Hero, J-J-mix, mosad squah, pajad grill, trubadurer (Maria + Ylva), jävlas med de som låg och knullade, grillkol på däckad person (KENTA!!! ^^ haha), soluppgång framför brasan under filten till munspel och roliga historier, citera Torkel i knipa med Matilda som gjorde att jag skrattade så mkt att jag inte kunde sova ens kl 7.30 på morgonen ^^, sova i en stor hög med Tilda, Fredrik, Elias, vakna vid 9 igen, frukostmys vid elden/glöden/askan, Carro som åkte vansinnes-väcknings-färd på Pelles motorhuv, Loka, sova i skuggan av ett träd med hunden, åka till Sudersand och tillbaks (FORT! :D) packa, åka till stan (ännu fortare! ^^), käka pizza, tanka - SOVA <3

Sov bort halva dagen idag, klippt gräset, diskat, fixat med alla miljoner bilder från den senaste veckan.. Var borta hos Karin och Kattis förut med, samlade intrycken från helgen och redan planerat lite löst för nästa års Fårö-Safari! :D Så många bra idéer! Och Norton och Tenor har blivit bästisar. :) Det är så roligt! Men nu ska jag bannemig sova igen. Faktum är att för en gångs skull ligger alla mina små kissemissar och den stora grisbjörnen och sover utspridda i rummet.. Som förresten behöver städas. Hm. Får också bli mission för imorrn. Nu ska jag krypa ner under filten (täcket mitt och kuddarna ligger fortfarande i mammas bil.......).


Godnatt världen!
/Kapten, PartyDrottning, Plupp, Trollet, Kisse, Nemo

Höstväder.

Det blåser som satan ute.. Det är lite mysigt. Fast lite svårt att sova.. Men det har nog inte med vinden att göra..

Jag har lyckats skjuta lite på min nattsömn, det är inte så bra.. För jag har inte lyckats skjuta tillbaka den. Somnar inte förrns 1-2 och sover dessutom ganska dåligt. Sen vill jag sova bort hela dagen. Men det går ju inte för sig.

Idag då. Jo, idag har varit en ganska bra dag! Fått en hel del gjort här hemma, även på andra håll - dvs ärenden. Känner mig duktig. Imorrn blir det ännu värre, då ska jag bort till mamma och hjälpa henne röja i lägenheten. Blir väl nåt lass till tippen, till Röda Korset och så.. Plus att jag ska hinna med en hel massa egna ärenden också. Får nämligen pengar imorrn, så allt som jag fått sätta på "hold" kan jag ta tag i imorrn.. Skönt! Då hinner jag få det mesta avklarat innan skolan börjar på torsdag..

Inte fått nåt schema eller några tider alls, känner mig ganska vilsen och förvirrad. Och stressad... Det är många saker som ska hinnas med den här terminen. Typ resten. Jag måste fixa det här nu. Men det hänger på en massa saker. Att jag lyckas hålla rullning på allt och inte tappar mig, att jag inte har nån frånvaro, att jag lyckas komma igång med träningen klokt - och framförallt - att jag lyckas hålla tråden. Alltid nästan när jag ska försöka med nåt bra så rinner det bara ut i sanden.. Bra rutiner, äta klokt, städa klokt och regelbundet, träna, plugga - vad det än är, så brukar det rinna ut i sanden. Jag tröttnar helt enkelt. Men det får jag inte göra den här gången, för då kommer det inte gå. Jag måste måste hålla ut. Inte ta på mig för mycket så jag tröttnar, men samtidigt ta på mig så mkt att jag klarar skolan och vardagen utan att hamna efter. Puh. En svår balansgång.

Fixade mitt trådlösa tangentbord idag! Hela kvällen igår satt jag och skurade ALLA tangenter! Med såpa och tops. Idag pillade jag tillbaka alla tangenter, och tro det eller ej - inte en enda saknades! Helt otroligt! Och tangentbordet funkade igen! Inga ombytta bokstäver och sånt som det var sist.. ;P Jag råkade spilla en grogg på det.. Aja. Däremot känns det som jag får pilla bort några bokstäver igen och göra rent en gång till. Det går hemskt trögt på en del. Jaja, det funkar iaf, det är jag jävligt glad för! :D Mycket skönare än det andra!


Ligger i min säng och vrider och vänder.. Kan inte låta bli att fångas av minnen. Tänker på sånt som varit, på sånt som är, och på framtiden. Måste verkligen försöka fokusera på skolan nu och inte förirra mig i en massa annat skit.. Bara jag, skolan, hemmet, djuren. Och så helgerna ledigt. Då finns ingen tid att deppa. Det är bra. Jag brukar alltid bli sådär höst-och vinterdeppig. Tror det har med ljuset att göra.. Eller snarare - bristen på ljus. Och bristen på värme. Men bara full speed ahead så ska det nog gå. Inte tid med kärleksbekymmer, karlar eller sånt. Huvaligen. Det tar bara en himla massa energi. Energi som jag inte har. Nä, sånt får vänta. Har jag inte tid eller ork med. Minnena tar energi också. Jag skjuter undan dem igen tror jag.. Om jag ska orka med det här. Såren läker väl med tiden. Har jag hört. Och jag tror faktiskt att det stämmer, för jag har kommit en bra bit på väg. Mått bättre än i hela mitt liv de senaste veckorna, och jag tänker inte låta demonerna komma tillbaka nu. Nejdu, glöm det. Jag ska klara det här. Vänta bara. För min egen skull.


Fri som en fågel, stark som en oxe, envis som en åsna, lyser som en sol, glittrar som stjärnorna. Delar av mig som jag vill ska frodas, delar som får elden inom mig att växa. Eller är det kanske elden som får de sidorna att växa? Måste hålla skuggorna i schack. En sak i taget. Låt inte smärtan, sorgen eller rädslan ta överhanden. Sakta men säkert så ska det gå. Jag ska bli hel.


Nu ska jag återgå till kuddarna, den värkande kroppen och hostan.
Godnatt
/Kapten

Tillbaka till verkligheten..

Jahaja.. Uppe långt innan 12 och med tusen och åter tusen saker på schemat. Började bra, snoozade lite, sen upp och i duschen. Men det är nåt där mellan duschen och frukosten som alltid blir knasigt. Min vana trogen (min diagnos trogen?) distraheras jag av allt och inget och börjar naturligtvis plocka och fixa med allt jag inte borde fixa med. Jag hade ju bestämt mig, dusch, frukost, blogga. Likförbannat ligger det små tangenter på mitt bord som jag ska sätta tillbaka på mitt gamla tangentbord.. Kommer på mig själv när magen kurrar. Just det, jag skulle ju äta. Inte fixa håret, inte utrota bananflugor, inte plantera blommor, och definitivt inte pyssla ihop tangentbordet.

Nåväl. Nu sade micron pling, det betyder att jag kom ihåg att sätta igång den :D och att min gröt är klar. Så nu borde jag sluta skriva och fixa iordning gröten innan den blir kall. Basta.

Så, hm. Vart var jag. Just det - gröt. Det blir gröt till frukost idag. Det är nog det största tecknet för mig att lovet snart är slut och att skolan börjar igen. Jag äter alltid gröt till frukost innan skolan. Dels för att det är billigt, men mest för att jag blir så groteskt hungrig redan innan frukost där ute annars. Fast idag har jag extra mycket hallonsylt på gröten. En klen tröst, men dock, en tröst.

Det känns att det är höst. Det luktar liksom så, det känns i luften på nåt konstigt sätt. Kan vara ljuset som ändras.. Eller det faktum att det blåser så mycket. Eller blommorna, det är ju höstblommor som blommar. Många minnen dyker upp.. För ett år sedan så skulle jag just till att opereras, och P hade just köpt sitt hus.. Fina minnen. Jobbiga minnen. Men mest fina.. Eld i kaminen, fiskar i dammen, höstmys och rensa rabatter.. Katterna var små, och jag fick i lugn och ro njuta av hösten då jag var sjukskriven från skolan.. Det här året skapar jag egna minnen. Minnen som kan få smärtan och sorgen i de gamla att blekna.. Jag tycker jag lyckas rätt bra. Jag mår bättre än på länge, och har haft en riktigt bra sommar. Även om den nog var lite för kort.. :(

För det märks att den nästan är över.. När linne byts ut mot t-shirt, och man måste ha leggings under shortsen. När man blir blå om tårna i sin förnekelse över att det faktiskt är kallt, och man borde ha strumpor och riktiga skor. :P Jag vill inte behöva vänja mig vid strumpor igen. xD Det är obehagligt.. Massa sömmar som skaver. Nä, då går jag hellre barfota eller i tofflor. Men förr eller senare får man väl se sig besegrad.. Dagarna går ju, vare sig man vill eller inte.

Bara idag och imorgon kvar innan skolan. Usch. Jag vill verkligen inte. :( Det kändes bättre när det var längre kvar.. Nu är jag nervös. Ingen klass. Det är ju skönt iofs, med tanke på att min klass var en riktig skitklass. Men likväl står man helt ensam nu. Och jag har ingen som helst lust att sätta mig ner, tygla mina impulser och hålla mig stilla och fokuserad. När jag mycket mycket hellre hade vart ute på äventyr med mina vänner eller bara pysslat runt här hemma. Vart ute i naturen. Men men. Inte mycket att be för.

Har ändå hunnit med en hel del äventyr på senaste! Typ sen kubb-vm har det bara varit ett stort äventyr! :D Mycket festande har det blivit.. Det känns faktiskt inte ett dugg ångestframkallande. Eller iaf inte så mycket. Det har varit skönt att bara kunna slappna av och skita i alla måsten. Såhär har mina dagar sett ut sen kubb-vm. Fet stil betyder fest :D

Onsdag - Grillning + utgång
Torsdag - Kubbvm
Fredag
- Kubbvm
Lördag
- Kubbvm
Söndag
Måndag
Tisdag - Nunnan m Oldies=Goldies
Onsdag - Smaklösa + Eldshow + Munken?
Torsdag - Nattligt bad + Lillebror
Fredag - Avsked Stefan + Munken
Lördag - Bageriet + krogrunda
Söndag
Måndag - Utgång Nunnan + Bolaget
Tisdag - (Köra M3a!!!! :D)Grillparty Marre 22
Onsdag
Torsdag - Grillning
Fredag - Biljard på Effes
Lördag - Emma 20
Söndag
Måndag
Tisdag



Nej nu ska jag sluta skriva.. Har massor att göra. Är väl ändå ingen som läser mina romaner.. :P Haha.
Puss på er!
/Kapten

Marres födelsedag

Jag har haft en bra dag; upp tidigt med goda vänner, njuta av solen, sova mera, KÖRA M3A, hämta mamma, städa, umgås med massor av underbara, härliga mäninskor! Nu trött och ska sova. Otroligt nöjd efter (tro't eller ej) lugn, ogrisig grillfest hos mig. Det är tamigfan lika jävla rent som när folk kom hit. Inne iaf. Resten inte så illa heller. Myyys! ♥


Jo, och jag älskar min hund. Han är det bästa i hela världen.


Tenor morrar. Det prasslar i trädgården. Det är igelkotten. Förmodligen samma igelkott som roade sig med att slita ur all ull ur lådorna häromnatten och som envisas med att bajsa på min uteplats. Gulligt. Tack.


Förlåt att jag inte har skrivit på länge.. Jag har helt enkelt inte orkat bry mig. Tänkt skriva flera gånger, ofta när jag är ute och går tänker jag att jag ska skriva. Kommer på massor med fina saker, djupa eller lustiga. Men så fort jag kommer in genom dörren så kommer jag fram till att jag inte orkar skriva utan bara vill sova. Sånt är livet.


Mer djupa grejer finns att ta av, här inom mig. Men jag orkar inte klämma ur mig dem här och nu. De får ligga på jäsning tills de mognar och verkligen måste ut. :P Haha.


Kom iofs på häromnatten på väg hem från Jonas efterfest, att allt har sitt pris. Jag skrev det nog på facebook. "Även friheten har sitt pris, det kallas ensamhet." Det gör sig påmint sådär ibland.


Det var nåt mer jag skrev här, men det försvann.. Och jag orkar inte riktigt ens försöka komma ihåg vad det var.. Jo, vänta.. Det var om hösten.

Att hösten är här, det känns på lukten. Men jag vill inte riktigt erkänna det för mig själv. First step - denial. Alltså, jag gillar hösten. Men jag gillar sommaren mer. Det är inte höst. Inte än. Sådetså.


Godnatt.
/Kapten

Kanske börjar bli dags att uppdatera....

Jag har varit på kubbVM, det var riktigt jävla roligt :) vi vann 2 matcher!! Bra jobbat med tanke på att vi inte har tränat en enda gång med laget :P och det var första gången för oss allihop.. Och själva supandet.. Tja.. Vi kan ju säga att det vart karatefylla för lilla Nemisen.. xD Har sån ångest över det.. Men aja.. Det är ju inget att göra åt nu, så lika bra att blicka framåt och glömma alla pinsamheter.. Blä.. Det vart iaf inte lika illa som förra året.. Eller.. Hm. Det beror ju på hur man ser det.. Usch.. Nej nu pratar vi om nåt annat.

Jag har supit bort både VISA-kortet och körkortet.. (-_-) Mindre bra.. Aja.. Nya VISA-kortet kom idag, och har beställt papper till körkortet.. Så.. Lite duktig har jag varit iaf.. Ringt telenor och de ska fixa min telefon :D wee!! Fixat en hel del hemma, städat och spikat och ordnat.. Tvättat..

Sen jag kom hem från kubbvm har jag mest sovit.. Och lagat mat och diskat faktiskt. Lagt in en massa bilder på datorn sen way-back-when, så det lär väl dyka upp en massa party-bilder på facebook snart.. :) Hehehehe......

Känner att höst-ångesten har satt igång.. :( Den kommer liksom krypande. Börjat med p-pillrena igen. Är väl till viss del de som spökar också.. Ser INTE fram emot att börja skolan igen.. Jag har ju en termin kvar jag, att ta igen saker jag har missat på..

Fast jag var hos psykologen idag, det hjälpte lite.. Hon föreslog att jag inte skulle ha så mycket ångest över allt jag inte gjort, för jag har ju faktiskt gjort en massa ändå.. Hm.. Jag får fundera på det.. Sopa banan föreslog hon att jag skulle göra, komma in i rutiner och förbereda mig för skolstarten. Alltså, sopa banan som i att försöka bli av med så mkt skit som möjligt, som ligger och ger mig ångest. Saker som gör att jag inte kan koncentrera mig på skolan.. Typ sånt som ska göras här hemma. Så det ska jag nog göra. Har redan gjort en lista.. Vet inte om den gav mig mer eller mindre ångest.. :( Uff.

Nu ska jag ut med T och sen gå bort till min granne som har flyttat lite längre bort :( min partygranne.. Har vart så jäkla smidigt med en granne som festar lika mkt som jag.. Fast nu ska iofs den lägenheten stå tom resten av månaden typ, så då kan jag ju festa hur mkt jag vill :D eller så... MOHAHAHAHA!!!


Pusshej
/Kapten


Just det, jag skulle ju lägga in den här låttexten också.. Gillar låten som fan.. Den ger styrka.


Kat Deluna - Love me, leave me

The very first day of my life
Was the day that you let me go
(It was a blessing in disguise)
Now I see that I'm beautiful
Cause all we ever did was fight
We were so dysfunctional
Now I forgotten all the times
And all the days that I was loving you.

Just like a ghost from my past (he's come back to haunt me)
Saying that you want me back (but that's impossible so...)

If you love me, leave me
Love me, leave me
'cause I've already closed that door
Don't want to be
In the pain I felt before
Finally I could be myself
Without your approval anymore
(if you love me leave me)
If you love me leave me alone

Now there used to be a time

(I would've taken you back again)
(Now I got you out of my mind)
Now I'm totally independent
So you can save your little lies
'cause I know what's happenin'
You're missin' me but say goodbye now
To all the days I was lovin' you


If you really wanna help
Than you should go
'cause I promised myself
I'd make it alone
At the back of the shelf
That's where I put what we had
I'm never going back, no

RSS 2.0