Gnäll gnyff ynk..

Jävla dag.. Blä.. Lite duktig har jag varit, diskat och klippt gräset. Ringt Richard, ställt av bilen, borstat Tenor och klippt han. Nu sitter jag och dricker vin och tycker synd om mig själv. Ångesten kniper i bröstet på mig. Hoppas Marre kommer snart.. :-/

Lyssnar på Nordman. Jag älskar hans texter, så är det bara.

----

Du gav det du hade
De ville ha mer
Och ingen ska tacka dig
De har väl nog av sitt


Först gav du din omsorg
Sedan gav du ditt liv
Tills tomheten gapade
Och det var då du föll


Så du får stjäla till din mat
Sedan tigger du
Fast ingen vill ge
Men du sitter tyst
Så syns du inte mer
Och du fick se hur flocken kom
För att en och en
- så gömmer de sig
Men ligger du ner
Då vågar de sig fram

Och kan du förlåta
Då börjar det om
En del får visst aldrig nog
Du får väl bli som de


Och nu går du ensam
Man kallar dig hård
Det kan du förlåta dem
De har väl nog med sitt


Så då får de stjäla till sin mat
Och tigger de
Fast ingen vill ge
Då sitter du tyst
Då syns du inte mer
För du fick se hur flocken kom
För en och en så gömmer de sig
Men när du ligger ner
Då vågar de sig fram

Men ser du inte vad de gör
De har aldrig brytt sig om någonting
De är ständigt på jakt
Åt sig själva

Vilken fruktansvärd dag!!

Vad tror ni hände i morse då?? Jojomän, jag somnade som en sten och vaknade inte av väckarklockan, vaknade inte av solen utan vaknade kl 9:30 av inte-vet-jag. TJOHOOO! Dvs, jag hann inte med bussen ut till skolan, inte heller den andra bussen hann jag med. Kul grej.

Solen skiner inte, så det går inte att sola. Det är varmt ute så jag vill vara ute. Jag har inte Microsoft Office på min dator, så jag kan inte plugga på PowerPoint-presentationen som vi har som läxa i Religion..

När jag kom hem från en skön lång promenad med Tenor, så möter mig denna syn: Catrines älskade spegel - i små och stora bitar på golvet. Samma spegel som det sista hon sade innan jag fick låna den var - VAR NU JÄVLIGT RÄDD OM DEN!! - jag blev gråtfärdig. Jag har INTE råd att sätta i nytt glas i spegeln. Först tänkte jag - jävla katter. Men när jag tittade lite närmare på allt så visar det sig att det är skruven som lossnat från pluggen i väggen. What!? Det ska ju inte hända!? SÅ jävla tung är den inte!? Men jo, så var det.. Fick omtapetserat för några månader sedan. Målaren frågade vilka skruvar jag ville ha kvar - och jag pekade på de två och allt var frid och fröjd. Tills nu. Endera måste han ha satt i fel plugg? Eller satt tillbaka skruven i de gamla pluggen?? Vad är det för jävla klåpare!? Ringde till Gotlandshem och förklarade läget. Jag skulle återkomma imorgon.

Mm, som att inte det vore nog! Jag är ju tvungen att städa upp skiten så inte djuren får glas i tassarna, och jag med för den delen. Tror ni inte att jag skär mig som fan på ena knogen!? Johodå. Det blöder som fan, snart inne på tredje plåstret.

Och ont i magen har jag, och trött är jag. Och inga pengar har jag. Och tusen saker att göra har jag. Och splittrad som den jävla spegeln känner jag mig. BUHUUU!!! :'( Fan vad jag tycker synd om mig själv nu!! Och så är jag hungrig uppepå allt.

Och inte kan jag få tag på Marre heller, så hon också tycker synd om mig.. :( Ynk ynk!

Jahopp, nu var det dags att byta plåster igen då..

OCH JÄVLA SKITTELEFON SOM INTE FUNKAR!!!!! :-@ ARR!!! Jag skulle bara skriva ett enda litet jävla sms till Emelie och tala om att det är dags att beskära rosorna nu!! ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT!!?? *skriker och hoppar och stampar och gråter*

Kanske lika bra att gå och lägga sig så det blir en ny dag snart?


Blä på allt.
/Kapten

Sömnlös natt

Men vad roligt.. Jag har typ sovit 2 timmar inatt. Somnade inte förrns 1, sovit korta stunder till klockan 4. Nu har jag legat vaken sen 4 och klockan ringer om drygt en timma.. Värt att somna den sista timmen och sen inte kunna gå upp för man är för trött.. x( Blä.

När huvudet tillslut slutade snurra så hittar jag ingen ro, känner mig stel i hela kroppen. Men vad fan!? Ska jag gå upp nu liksom? Och göra vadå? Jag kommer vara helt död idag.. Men gud vad KUL. Jag som har så mycket att göra.. :( Suck.

Och JÄVLA KATTJÄVEL. Polly alltså. Hon ska spinna och tvätta och snutta och trampa och gud vet allt. Det underlättar ju inte liksom. Hon är fan 11 månader snart och beter sig fortfarande som en liten kattunge. VÄX UPP!! Gggghhh!

Tenor ligger snällt och sover iaf.. Grattis till honom.

Och så börjar jag bli hungrig också.

Men vill fan inte ta de där sömntabletterna.. När jag väl gör det så ligger jag och sover i 15 timmar och är en zombie resten av dagen. :( Det går ju liksom inte heller.. Finns det inte något mellanting? Sova bra i 8-9 timmar och sen vara pigg och utvilad..? Nähe då.

Och nu sitter Polly på datorskärmen och vevar efter min lugg. Aj! Sätter klorna i pannan på mig hela tiden. Och nu ligga i knät.. Såklart.. Jovisst, du är jättesöt Polly, men sluta använda KLORNA hela jävla tiden! Jag vet en som får sina klor klippta imorgon jag.. Och inte är det Tenor.

Vad fan ska man upp och göra klockan 5..?? :(  Nej.. jag får väl återgå till sängen eller nåt.. Och lyckas somna precis när man ska gå upp, så man helt omöjligt kommer upp och sen blir som levande död resten av dagen. Jag känner ju mig själv. Det kommer inte vara långt borta att ligga kvar i sängen.. Men nej, jag SKA gå upp och gå till skolan idag. Goddammit.


Puh.
/Captain Nemo

Puh.. Lång kväll..

Kom nyss hem, har suttit hos Marre hur länge som helst och planerat min fest i sommar.. :) Samme och Pontus kom förbi, det var mycket trevligt!

Vi kom fram till en hel del iaf, det var skönt.. men ser redan hur mina pengar bara kommer ramla iväg.. :( Hu. Ångest!

Nöjd med dagen är jag iaf! Jag har rensat ogräs och planterat om äppelträden!! :D Shit vad stolt jag är över det! Det har behövts göras lääääänge.. Och så har jag putsat ett fönster!! Damn vad skitigt det var. :S Blä, tre stora spindlar bodde det i mitt fönster.. Och en hel massa annat äckelpäckel. Tog så mycket mod att jag nog väntar ett tag med resten. Måste liksom förbereda mig mentalt känns det som. Och tvätta handduken. :P Haha.

Fick en mysig kvällspromenad med T gjorde jag också.. Vi gick bort till Marre.. Kändes nästan som sommar. :) Det var liksom inte lika kallt i luften..

AAAH!!!! JÄVLA KATT!!! Hon hoppar efter snörena i min tröja, och piercar mina lår på kuppen! xD AAAJ!! Sjätte gången jag kastar ner henne nu!! FATTA VINKEN NÅN JÄVLA GÅNG!! xD

Nu är jag trött och ska upp tidigt imorgon.. Religion. Ska bli trevligt faktiskt. :) På förmiddagen. Då hinner jag ta vara på resten av dagen. Det ska jag faktiskt göra också.


Nu är det natti.
/Kapten

Damn I'm good!

Så! Nu var deklarationen inskickad, räkningarna betalda och jag är lika pank som jävla vanligt. KUL!!!!! Jag som för en gångs skull trodde jag hade sådär lagom mycket pengar över, sådär så jag klarar mig och kan betala allt som ska betalas denna månad. Pff. Trodde jag ja. Vilken besvikelse.. :(

Nu ska jag fortsätta på duktig-spåret och städa, vi börjar med disken!

Btw - nakenkatter!? Vem fan kom på det?? xD

Gyllene Tider = sommar!!

Snart så.. Håll uuuut! SNART är det sommar <3

Gyllene Tider - Kung av sand

Låtsas att det är sommar.. :) ååååh, sommar.....

En fin vårpromenad

.. kom jag nyss in från. Riktigt härligt! Alla blommor.. Forsythian blommar för fullt, och i skogen är hela marken täckt av fluffigt grönt med vita små blommor. Helt underbart, man vill bara lägga sig där och njuta av det. Luktar gott gör det också. Hade velat lägga mig på en fluffig skogs-säng av vitsippor och svalört. Bara ligga där hela dagen och lukta på blommorna. Men så kommer en liten röst som säger - "tänk vad mycket myror det måste finnas under allt det där.." Och så var drömmen paj.

De allra flesta buskar och träd har börjat få puttesmå löv.. :) Det gör mig glad. Då vet jag att snart när man tittar upp så ser man bara grönt, grönt, grönt istället för karga grenar.

Blåsippor, tulpaner och tusenskönor. Maskrosor och tussilago. Åh, vad jag älskar våren. Den uppfyller mig med liv. Det är liv överallt. Jag önskar jag hade en kamera.. En riktig, en bra kamera. En systemkamera. Det har jag tänkt på varje vår i 5 år. Resten av året klarar man sig.. Men just möjligheten att fånga våren på bild. Hela förvandlingen, alla färger. Att få följa vårens utveckling - från kalla, grå, kala grenar till vitsippornas armé och till slut blommande syrén. Nästa vår. Det har jag också sagt varje vår.. Men på riktigt.. Nästa vår. Då ska jag ha en kamera. En riktig.

Shit vad trött jag är... Vet inte vad det beror på, jag sov ju både länge och väl idag. Kan vara så att det är medicinen som gör mig så trött. Jag har ju inte tagit den klokt på skitlänge så då kan det bli lite tokigt när man väl börjar ta den igen.. Hm.

Ringa till kvinnokliniken ska jag göra också. Idag. Typ nu.

Sen städa kl 16. Och efter det hoppas jag att jag kan lura med Marre på stan en sväng och kanske hinna sola lite också. Hade solat ute om det inte blåste så dant. Det blåser inte så kallt, men tillräckligt för att man ska dra sig för att ligga halvnaken ute. Sen ikväll blir det planering av The Big Party. :) Äntligen. Det borde vi egentligen ha gjort för länge sen.. Aja. Bättre sent än aldrig. :)

Nu måste jag resa mig härifrån innan jag somnar.. xD

Tjing!
/Kapten

Jisses..

Vilken jävla helg. Upp och ner och upp och så ner igen. Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Hade mestadels trevligt i fredags. Lördagen spenderades med mina tankar och kaoset i mitt inre. Sov bort den värsta ångesten under några timmar på kvällen.. Sen lek med Amelie och snorungar vid affären. Vin, Åsa, Amelie, Annelie, Marre hos mig. Trevligt - girls night! Helt apropå ingenting. Välbehövligt. Lillebror på kvällen m hela gänget + Jong och massa trevligt folk. Lite tjafs men mestadels kul.

Söndagen har.. ja.. varit rätt intressant. Tokigt mycket ångest, pga både det ena och det andra. :( Gör ont som fan.

Nu är jag äntligen hemma igen, kan landa lite. Musiken hjälper mig. Nu är det Christina Aguilera som spelas..

Marre, jag älskar dig. <3 Du är oslagbar. Varför ska det gå så tokigt för så bra tjejer som vi? Aldrig får det vara bra..

Nu är det lite kel med djuren som gäller. Terapi.

/Kapten

Happy friday!

Hej hörni. Idag är det en av mina favoritdagar - fredag! :D

Kan iofs börja med att berätta om gårdagen. Den var ingen höjdare.. :( Fick vara hemma från skolan, för jag hade så fruktansvärt ont i magen.. Hu. Så sov bort det mesta av dagen, sen lyckades jag ta mig ner på stan och hitta lite av det jag skall ha till studenten och balen.. Var tvungen att göra det igår, för idag får ju alla pengar :( då försvinner allt fortare än kvickt. Hittade iaf det mesta jag skulle ha. Och lite annat också.. (>.<) Usch, vad jag skäms..

Men men.

Jo, jag och mamma var på Ica Maxi också och storhandlade.. PUH!! Usch, vilken ångest jag fick. :( Pengarna bara flyger iväg. Men skönt att få det gjort. Jag köpte t.o.m. en mattpiska! :D Haha. Nu blir det inget mer skakande och mjölksyra i armarna. Haha.

Dagen slutade iaf med att jag och mamma var hemma hos henne och lagade mat! Blev nån form av egenkomponerad kött- och grönsakssoppa! MUMS!! Fick med mig hem också :) yummie. Vi är så bra på att laga mat!! :D

Sov illa. Riktigt illa. Drömde massa konstiga saker. :( Hu.. Vaknade som vanligt flera timmar innan klockan skulle ringa.. Lika bra att gå upp då. Har iaf fått lite gjort idag, har städat, håller på att tvätta nu och så var jag och mamma i träkumla för att byta däck på hennes bil. Där fick jag NÅGRA minuters sol! Det enda på hela dagen.. :( Utom när vi kom hem från Träkumla och mamma färgade håret på mig :) då satt jag i solen. Åh, jag älskar solen! Synd att det inte blev mer idag.. :( Hoppas på lika fint väder imorrn!

Nu sitter jag och äter ärtsoppa. Inte dumt alls! Ska när som helst gå ut och ta tvätten.. Sen duscha.. Sen kommer nog Marre hit tror jag.. Min lilla Marre. <3 Vin blir det ikväll, tänkte nästan satsa på Munken. Tidigt, alltså innan 22. Så man slipper inträdet! :D Haha.. Katta och Jonas skulle afterworka sig där, och dem är ju alltid roligt att umgås med.. Åsa är också på! :D Who! Kan nog bli en riktigt bra kväll.. :) Trots allt..

Nu måste jag fortsätta här..


To be continued...
/Kapten

Lilla Sofie

Lilla Sofie, hon lyser som en sol,
binder en krans av ängsblom och viol,
himlen lyser härligt blå när hon sakta hemåt går,
slår sig ned invid sin grind,
håller kransen mot sin kind

Då hörs en sång, då syns ett moln av damm,
en liten soldat marscherar vägen fram,
han har byxor med revär och han har ett stort gevär,
han marscherar så kavat,
en liten, stor soldat

Lilla Sofie, hon ropar hej på dej
Jag heter Sofie, kom hit och lek med mej
men soldaten svarar då
Nej, jag måste skynda på
jag ska bort till fjärran land
hela världen står i brand

Får jag gå med, jag lovar att va snäll
vi är väl tillbaks här innan det blir kväll
Men han svarar henne då
Det blir långt för dej att gå
stanna här min lilla vän
ty jag kommer snart igen

Dag blir till natt, och månader till år
och lilla Sofie, hon väntar varje vår
men den vind som drar mot nord
kan ge svar men har ej ord
kommer aldrig mer igen
Så hon väntar säkert än..

Blä...

Det är nog det bästa ordet för att beskriva allt. BLÄ.

Och inte kunde jag sova heller. Min väckarklocka ringer om 5 min och jag har redan tittat på klockan 5 gånger för att se om det är dags snart. Första gången var kl 3.

Och idag ska jag gå till skolan trots att jag inte har gjort det jag skall. Sitta där och skämmas en hel dag. Fan vad sugen jag är på det. Not.

Och Marre har tröttnat på att höra om P. Jo, naj, det förstår väl jag med. Jag har också tröttnat på det. Att ha honom i mitt huvud. Men vad fan ska jag göra åt det då? Och vem ska jag nu lätta mitt hjärta för? Vem orkar höra om en aldrig läkande hjärtesorg? Fan.. Kan det inte bara försvinna? Så jag kan sova om nätterna och tänka på annat på dagarna. Så jag blir av med ångesten och kan leva klokt igen.

När jag inte berättar hur det känns så tror hon att allt är bra. Vi har redan gått igenom det en gång. Då trodde hon jag kommit vidare för att jag inte pratade om det lika mycket längre. Men så är det ju inte riktigt.. :-/ Tyvärr..

Känns som så fort jag slutar prata om det så tror alla att allt är bra. "Du har ju inte pratat om det på jättelänge! Du har ju kommit över det!" .. Mm.. Nej, förlåt, men jag mår inte bra igen.. Jag har inte kommit över något alls.. Det finns hos mig hela, precis hela, tiden. Jag bara försöker skona er från att höra på allt skit. För min del är det inte den minsta skillnad. Ledsen att göra er besvikna. Jag tuggar och tragglar på som vanligt..

Solen verkar bemöda sig med att skina idag iaf. Vi kan ju hoppas iaf. Eller nej.. Fan. Då kommer jag ha ångest över att behöva sitta i ett jävla klassrum precis hela dagen. Yes. Gud vad kul.

Har tusen saker att göra idag. Hoppas det går bättre idag än igår.


Hejdå.
/Kapten

Solen skiner

och det är bra. Även om det drar kallt så tårna fryser.

Mår lite bättre idag.. Grät iofs en skvätt förut också, men det var skönt att gå ut och gå i det fina vädret.

Kom på att anledningen till att jag bryter ihop för minsta lilla KAN ha att göra med att jag inte har haft råd att ta ut nån mer medicin.. Så jag har gått utan ett bra tag.. >_< KAN vara därför. Jag ska nog till apoteket idag tror jag.. Hm..

VILL FOTA!!!! Alla fina blommor, vill fånga när knopparna brister.. Träden vaknar. En kamera, är vad jag vill ha. En systemkamera. Någon som antecknar?

Nu ska jag till mamma igen..

pusshej

Städtant/life's a bitch..

Jag blev kidnappad av mor min.. ;) Eller alltså, jag kidnappade henne. På order. Hmm.. Såhär var det; hon lockade med ett maxmål för att jag skulle komma och hämta henne på stan. Hon var väldigt tacksam över att jag är så lättmutad. :P "Det är så bra med dig, det räcker med att muta med lite mat så hjälper du till med det mesta!" Haha. Och jag är nöjd, jag får ju "gratis" mat! :D Jag gör ju hellre en tjänst åt nån än att betala ett mål mat. ;P Hehe.

På tal om mat! Jag som varit så glad över att jag äntligen gått upp i vikt! Vägde mig hos mamma nu ikväll, - 59.8 kg!! Helt otroligt! :D Jag har varit så stolt över mig själv att jag äntligen lärt mig hur man gör när man förändrar sin vikt.. Och så testade jag min balklänning häromdan.. Gissa om jag fortfarande kunde ha den..? x-| Det var jävlarimig på håret det. Att sitta ner med den är inte att tänka på. Jaha. Så nu måste jag lära mig att GÅ NER i vikt OCKSÅ!!! Goddammit. Snacka om dålig timing. (-_-) Blä. Jag som alltid bara vetat hur man HÅLLER sin vikt. Nu har jag på några månader lyckats gå UPP i vikt. Och nu måste jag lära mig gå NER i vikt också. Jahaja. Aja. Är väl lika bra att lära sig det med, så har man det gjort liksom.. Men känns SÅDÄR med timingen.

Och så är det det där med pengar.. Räknade lite på det där med balen och studenten och festen och allt det där.. Blir nog fan tvungen att ställa av bilen. :( Fan. Var ju inte direkt vad jag hade planerat.. Men aja. Vad gör man då. Kommer ändå inte ha råd att besiktiga den förrns efter midsommar.. Så då kan jag lika gärna ställa av den, så får jag lite pengar tillbaka på skatten och slipper försäkringen också. Man tar vad man har och sjunger det man kan. Får prata med mor om vi kan dela lite på hennes bil tills jag har råd med min igen..

Och på tal om pengar. Fan vad less jag blir. Trodde ni att alla bönder på lövsta är fattiga och går omkring i trasiga grisluktande kläder och hade det snålt hemma? Ha. Det är typ dagens myt. De är bortskämda snorungar allihopa. (Hoppas ingen av dem läser detta.. xD ..) Får allt de pekar på, mamma och pappa (eftersom typ allas föräldrar lever tillsammans ännu) betalar. De blir försörjda, mamma och pappa betalar kurser så de kan utbilda sig, och de har jobb både när och hur mycket de vill. Vad KUL!! Rättvist va!?

Så nu det här med studenten. Vår lärare har försökt hjälpa oss att tjäna ihop lite pengar så vi slipper ta så pengar ur egen ficka. Jag menar, vi går på lövsta, det finns typ hur mycket som helst vi skulle kunna tjäna pengar på om vi bara skulle anstränga oss lite. Tror ni hon fick nåt gensvar? Ja, från bondbarnen alltså. Nähedå. De bara skruvade på sig lite, förstod inte varför vi var tvungna att anstränga oss.. Varför kunde vi inte bara kolla hur mycket det skulle gå på och dela upp det på alla i klassen för..? Jag och några till försökte tala om att det var inte alla som hade de pengarna bara sådär.. Gissa vad svaret blev..? Ett gnälligt "Meh! Det är ju inte mycket pengar!? Alla har väl så de kan lägga en 500-700 iaf..?!" MMMMM. Tack. Nu kändes det genast mycket bättre... Kan bli så irriterad på sånt. Folk som har det så jävla lätt att de inte ens TÄNKER på att alla andra kanske inte har det lika bra ställt.. Usch.

Och det här med studentskivan. Jag är ju äldst av vi kusiner på mammas sida. Gissa vem som kommer få vara testkanin? Igen. Som vanligt. Det är ju ingen i släkten som har vanan inne att fira studenter.. Jag menar, det var ju ett tag sen liksom. Så ser man folk runtomkring.. Föräldrarna ställer till med studentskiva. Ställer till med stort kalas för sin "lilla student". Släkten kommer och ger dyra presenter. Den lyckliga studenten behöver bara sitta där och känna sig bra. Han/hon har ju ändå tagit sig igenom 3 års gymnasie. Studentskivan är ju då någon form av belöning. Belöningen för att man kämpat så bra så länge. MM. Själv har jag idag suttit och instruerat mamma om vad som förväntas av henne, - för hon har ju ingen aning. "..En skylt? Med såntdär foto på? Nej, men det slipper jag väl ändå fixa va..? xD Eller är det jätteviktigt..?" Talade om att det oftast är föräldrarna som ställer till med studentskiva åt sina barn. Då blev det massa suckar och oj vad jobbigt.. "Men om jag hjälper till att betala, kan jag inte få slippa ordna då..? :-/ " Jovisst.. Det kan du få.. Jag hade ändå inte vågat hoppas på att min "familj" skulle stå för det.. Mycket till familj förresten. De enda som är kvar är jag och mamma. Och mina djur. Och de kan ju ändå inte ställa upp som "familj".

Presenter från släkten..? Nej, det har jag heller inte räknat med.. Som vanligt.. Pappa..? Nej, han har jag inte heller ens tagit med i beräkningen. Kanske får en blomma på posten på studenten. Grattis. Fan vad ledsamt.. Grattis tills studenten Nemo.. Jag kommer spendera min egen studentskiva - som jag både planerat, betalat och genomfört - med att ränna runt och se till att alla andra är glada och nöjda.. Stå i köket, bära mat, fylla på bålen.. Typ hinna säga hej till gästerna och sen vara upptagen med själva skivan. Och inte ens några jävla presenter får man för det.. Vilken belöning.. Vilken äcklig jävla miniversion av mitt liv.

Fan. Nu ska jag gå och lägga mig. Sitta här och gråta tjänar ju inget till. Det är som det är. Bara att bita ihop och göra det bästa av det. Ja, jag alltså, det är jag som se till att det blir bästa möjliga av mina crappy förutsättningar. Jag betalar. Jag ordnar. Jag fixar. Det är lugnt, jag tar hand om det. Jag styr upp. Som vanligt. Jag tycker ju ändå att jag förtjänar att bli firad på min student och så... Men det känns ju lite fel när det är jag själv som får se till att jag blir firad. Jag firar mig själv. Skulle egentligen lika gärna kunna sitta hemma med lite hämtmat från nåt fint ställe och dricka skumpa. Typ själv. För inte fan är det nån av de som "förväntas" fira mig som kommer göra det. Typ mina föräldrar. Mamma gör iofs så gott hon kan, hon skulle förmodligen kunna bjuda på maten och skumpan om jag satt hemma..

Nej. Fan. Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Vad är det för sätt? Jag har ju säng och tak över huvudet. Och jag har ju släkten runt omkring mig. Ena halvan iaf. Även fast de är både knepiga, fattiga och något snåla. Jag har ju inget att klaga över, egentligen.. Men kan inte riktigt hjälpa att det känns tungt ibland. Att bli vuxen och spela mamma, pappa, opartisk, vuxen, tacksam, givmild och allt jävla skit. Jag orkar inte ibland! Varför fick jag inte bara vara liten..? Varför är det ingen som tar hand om mig..? Lilla Nemo som fick bli stor alldeles för tidigt.. Ta på sig vuxenrollen vid 7 års ålder. Ursäkta. Jag ska sluta klaga nu. Det är som det är. Inget att göra åt. Bara att ta nya tag imorgon. Som vanligt. Livet går vidare, trots att det känns tungt ibland.

Tack Marre. För att du hjälper mig. Det är ju inte ditt jobb. Ändå ställer du upp, så jag slipper dra hela lasset själv. Du är ovärderlig. <3

Det slog mig nu, - fan vad skönt det ska bli att gå ut skolan. Inga fler saker som ens föräldrar förväntas göra eller betala. Dvs - inga fler saker som som jag får göra och betala istället för mina föräldrar. Ingen annan vuxenroll än min egen att spela. Känns som jag burit både mamma- och papparollen i nästan hela mitt liv. Plus min egen. Mamma, pappa, barn - i en och samma kropp. Undra på att man är trött ibland..


Till er som tycker att jag sitter här och blottar alldeles för mycket, skriver för långt, för personligt och för seriöst, och precis vad jag tänker och känner istället för att skriva som man "borde" göra; Fuck you. Det kommer jag nämligen fortsätta med. Jag är otroligt dålig på att göra vad man förväntas göra, och vara som man förväntas vara. Lev med det - det tvingas jag göra.


Over and out.
/Kapten

So don't cry your heart out, when she's nothing but a memory.

When she talks to you - you never care to listen
When
she walks with you - your eyes are always drifting
When you don't call her back
Though you promised her that
What's that got to say about you?

When
she calls for help - you rather call her helpless
When
she's there for you - why are you so selfish?
When
you lie to her face
With a smile on your face
What's that got to say about you?

So don't cry your heart out - when she's nothin' but a memory
..... your heart out - cause your tears ain't worth a penny

Oh my brother brother
You will soon discover
What it's like to have the blues
And no-one cries for you

Tell me who are you - to shame and mistreat her
She's not a man -
but you are not one either
Now
you need to be checked
If you think for a sec
That karma won't come back to haunt you

When she's had
enough - begging will be useless
When she's
all fed up - it's too late for excuses

When she leaves you behind
At the drop of a dime
Pretty words won't even matter

So don't cry your heart out - when she's nothin' but a memory
..... your heart out - cause your tears ain't worth a penny

Oh my brother brother
You will soon discover
What it's like to have the blues
And
no-one cries for you

Then you'll see, then you'll know
That you reap what you sow
So don't weep, no don't go cry your heart out


You don't know what you got
Til it's gone
- and you stop
and you think, but do not cry your heart out.

Bra helg! Typ..

Händelserik.. Och ja, typ bra.

Lördagen: Pratade med Nisse! Ni vet han som jag slog vad med för hundra år sen! Jag vann ju vadet :D haha. Så han har vart skyldig mig 200 spänn sen dess! HÄRLIGT! Då fick jag helt magiskt råd att festa! :D Kul! Pratade med Marre.. Blev lack, irriterad och allt det där - ja, inte på henne alltså. Kanske tillochmed man kan säga att det var tvärtom - för hennes skull. Och min. Ringde några samtal och skrev några sms. Blä. Nemo ledsen, arg, sur och hade ont. :( Slutade med att jag åkte ut till Marre när hon jobbade och tog ett intensivprat. Det var skönt! Fan vad jag älskar den tjejen.

Kvällen var mysig iaf - Åsa och Bemman var här vid mig och vi satt och drack och mysade oss lite. Sen gick (nej, vi fick ju skjuts av Krallkissen ^^) vi ner till Effes, pratade lite med Katta, Kalven, Angelica och Kim.. Sen ner till Lillebror och kolla läget.. Vi var i princip panka allihopa så det var liksom inte läge att "ta en öl där och sen gå vidare". Så vi gick vidare direkt :) hehe. Träffade Marre och Jong i kön till Munken. Dit vi skulle. Så det var ju trevligt..! Det var sjukt mycket folk där!! För att vara en helg precis innan löning så var det helt otroligt.. Nåt band som spelade också.

Vi dansade, drack, skrattade och hade mycket trevligt. Mestadels. Fan vad snygg jag var. x) Yeah. Ett tack till framförallt Åsa, som var min fantastiska bundsförvant för kvällen! You made my day! Har alltid så roligt med dig. :) Varför umgås vi inte oftare för?

Söndagen började med att jag inte riktigt visste om jag var bakfull eller inte.. Kom fram till att jag mådde illa, men att jag tänkte ignorera det fullständigt. Det funkade! Låg ute och solade med trevligt sällskap hela halva dagen. Sen iväg och köra på mamma.

Pratade med Marre med jämna mellanrum under dagen också. Haha. Hon mådde långt ifrån lika bra (?) som jag.! HAHA. Jag saknar våra bakisdagar.. :) Min roliga, söta, dryga, fina lilla ögonsten. Vi har EXAKT samma bakishumör. Så jävla skönt. Hon är helt klart den bästa i hela världen att ligga bakfull och sliten med. FYI.

Åkte ut till mommo med mamma. Det var jobbigt som vanligt, men mysigt också. Man får ta vara på tiden man har. Vi satt och tittade i en helt underbar bok med henne! Jag tjuvkikade lite i den innan och blev helt kär!! En bok om undervattensfotografering! Fan vad coolt!! Fatta att kunna åka runt i hela världen och få ta bilder på allt det där som man vill. Det är ju en dröm för mig, men iom att den inte direkt är ekonomiskt möjlig så har jag lagt den på hyllan ett tag. Men fan.. Man blir ju riktigt jävla sugen alltså.

Sen åkte jag hem, åt mat och spenderade lite quality time med Amelie. Vi behövde nog båda prata av oss lite.. Det var trevligt iaf! <3

Sen tog jag min hund och åkte till Marre, och var där resten av kvällen.. Vi såg på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Yeah. Gud vad skönt. Hade jag längtat efter hela dagen.. Att bara sitta med min Marre och slöa. Dösnacka/seriösprata, se på tv och fnittra. :) Det var precis vad jag behövde.

Trött som en gnu när jag kom hem, men det var det värt.

Idag ska jag försöka göra lite nytta.

Har redan ätit frukost. Och ringt och ordnat med student-prylarna. Fick ju pengar idag.. Och om vi ska hinna få mössorna innan mösspåtagningen så måste jag betala det där typ för en vecka sen. Eller mer. Aja. Jag gör så gott jag kan.

Nu ska jag ta en dusch, gå med T och sen försöka få upp lite graj på väggarna. Hah. Typ 3 månader efter tapetseringen. Här går det inte undan. Hehe. Bättre sent än aldrig.

Puss på er.
/Kapten

Förnyld :(

Tja, ni får väl helt enkelt stå ut med att jag bloggar mindre nu när det är så fint väder ute.. Då är jag ju där hela tiden :D ute alltså! Hade man kunnat blogga över mobilen så hade jag gjort det :) .. Eller, det kanske man kan förresten.. Äsch.. Får kolla det sen.

Gårdagen var inte lugn, början var riktigt härlig, men sen var det bara att ta i. Städa, hjälpa mamma, handla (åt mamma), göra ärenden (åt mamma), sen åt vi picnic på strandpromenaden och jag fick möjlighet att rasa av Tenor lite. Skönt för han.

Kom hem, var helt slut. Tog ett välförtjänt bad, gick runt här och myste bara. Tilda-Kexet och Kniven kom hit en sväng - NU HAR JAG ÄNTLIGEN EN BALDEJT!! :D WHOHOOOOO!!! Blev lite piggare av deras sällskap iaf, jag och Kexet åkte ner på stan för att kolla läget.. Jag körde! Den du! Ingen alkohol för mig! :O Var dött först, men sen kom det massa trevligt folk ner på Surfers, så vi blev kvar där. :)

Trött efter att ha vallat fylltrattar genom hela innerstan.

Och nu är jag förkyld. Yay!

Ikväll vet jag inte, är som sagt pank som en kyrkråtta så blir nog inget våldsamt.. Hör av dig om du vill supa ner mig, isf är jag på :) haha. Annars blir det väl kanske köra ikväll igen.. Vi får se. Om jag ens orkar gå ut.


Pusshej, nu ska jag äta frukost.
/Kapten

Duktig idag! Puh!

Nu känner jag mig riktigt duktig! Har verkligen gjort nytta idag! Hann inte med allt jag hade tänkt, men jag är ju en sån otrolig tidsoptimist, så det är ju inte så konstigt.. Jag brukar aldrig hinna med vad jag planerar. Men jag är glad för det jag hunnit! Ätit frukost plus två lagade mål mat! Imponerad av mig själv! Kom upp redan vid 9, hann med en tallrik gröt i lugn och ro, satt vid datorn och gick sedan med Tenor. Det var riktigt skönt. De där promenaderna är som terapi. Man både rensar tankarna och samlar ihop dem samtidigt. Sköööööönt. Särskilt när man har sånt kaos i huvudet som jag.

Ångesten har varit något lättare idag, iaf på eftermiddagen, tror det har att göra med min egentid. Jag fick gott om egentid igår, och idag nästan hela dagen! Som att pyssla runt i en läkande bubbla.

Jag var och tittade på lägenhet med mamma idag. Kände mig inte direkt sådär jättepepp på det, hade tankarna på annat håll och orken lyste med sin frånvaro. Men men. Har man lovat så har man. Mamma var nog glad att jag var med iaf. Fick bära saker åt henne, och köra på henne så hon var nog nöjd. Äsch, och vet ni då?! Vi träffade på hennes arbetskamrat där. De var där för att titta på lägenheten åt sin dotter!? Alltså, de går och tittar på en lägenhet för minst 600 000 för att köpa den till sin dotter!!?? Helt sanslöst.. Snacka om att det är skillnad på folk och folk. En hel jävla världs skillnad.

Skönt att komma hem efter det.. Trött. Lagade pasta carbonara till lunch. :) Mums. Det var längesen! Sen har jag faktiskt spenderat hela långa eftermiddagen och kvällen med att städa, diska, klippa klorna på och borsta Tenor, lyssna på musik, sitta vid datorn, kela med kissarna, skriva To-do-list, måla naglarna, jaga rymmande katter, skura i badrummet osv osv. En produktiv hemma-dag med andra ord.

Hade hoppats på att solen skulle vara framme så man kunde få lite färg, men nejdå.. Och imorgon är det heldag i skolan så då finns inget utrymme för att ligga och lata sig i solen inte. Hundkursen börjar imorgon!! :D Den har jag sett fram emot! 50p Hund! Whohoo! Ska bli riktigt spännande, och intressant.

Fast lite jobbigt är det ju att återgå till att kliva upp i ottan när man vant sig vid sovmorgnar mest hela tiden.. ;P

Och USCH vilken ångest jag har för att jag inte pluggat nåt på hela lovet! Och inte gjort nåt klokt under de tre veckorna de andra var i Spanien, som jag verkligen borde gjort.. :( Det enda jag kan trösta mig med är att det ser ut som jag bara kommer gå 2 dgr i veckan framöver, så då får jag gott om tid att göra saker då. Jag SKA komma ifatt. Goddammit. :'( Jag MÅSTE ta mig i kragen och få saker och ting gjort! MÅSTE!

Blev pasta carbonara till kvällsmat med. Och en promenad till affären så jag har mjölk till gröten imorgon och så katterna har mat i några dagar till. Huvaligen det här med pengar. Nu är de slut. Har en tia kvar. :( Och 11 kr pant. Ligger 95 kronor minus på kontot och har tydligen gjort det sen den 3:e. Schysst! De kunde inte ha skickat ut ett brev och talat om det nej?? Självklart inte. Så jag fick iaf låna en hundring av mamma för att täcka upp minuset på kontot.. Oj, och här ligger en krona till! 22 är jag uppe i nu. Och två femtioöringar i en jackficka om jag minns rätt. 23. Får pengar om en vecka. Yay!

Jag kom ihåg att ta min sömntablett idag.. Så nu är jag alldeles såsig och trötter. Ska nog fan ta och gå och lägga mig nu. Blir tidigt imorrn, lika bra att komma ikull så tidigt som möjligt. Soporna får jag gå ut med imorgon.. Och plocka ihop skolböcker också. Imorgon.

Sleep tight..!
/Kapten

Moln!

Fan.. :( Jag som hade planerat att ligga ute och jäsa i solen.. Inget med det, ett tunt (men dock) molntäcke över hela himlen. Usch.

Ont i magen har jag idag också. :(  Förstår inte.. Jag som aldrig brukar ha ont i magen..

Jaja. Sitter här och äter min gröt, ska hoppa i duschen snart och sen gå en ordentlig prommis med T. Det är ju inte dåligt väder ;) även om det inte är strålande solsken. ÅÅÅÅÅÅH SOMMAR!! <3 Snart så.. :) Kan jag vara ute i shorts och linne hela dagarna..

So long!
/Kapten

En måndagkväll i april..

Blev inte så mycket städande som jag hade tänkt. Fick ägna lite tid åt lilla mamma istället, pyssla om henne och hjälpa henne lite hemma.. Sånt är livet, det blir sällan som man tänkt sig :P

Hon hade vart på stranden nedanför hällarna och promenerat med Thea, halkat och hela axeln hade åkt ur led! :( Den före detta friska axeln uppepå allt. Och hur bra tror ni man kommer åt med bil där nere då? :( Inte alls.. Och inte kunde hon gå nånstans med axeln ur led. Så vad gör man då, om man heter Wikström i efternamn..? xD Jo, man tar ett djupt andetag, biter ihop och stoppar tillbaka axeln i led igen! :-O Aj! Oj! Det är modigt! Och inte nog med det, sen klättrade hon upp för jävla klintkanten och gick hela vägen till reningsverket! Insane! (O_o) Läkarna var mäkta imponerade, och jag med. Dessutom hade hon gjort ett bra jobb, inget var brutet och nerverna hela. Lilla mamma. Min hjälte. Hon förtjänade att bli lite ompysslad ett tag och att jag handlade och hjälpte henne hemma. :) Den kvinnan är ju starkare än stål.

Tja.. Väl hemma igen var det väl ingen idé att sätta igång med något. Matade vovven. Gjorde mina specialmackor till kvällsmat (knäckebröd, smör, vitlökssmör, ruccola och machesallat, avocado, lite salt och kashewnötter - MUMS!) och några koppar te till det. Och nu sitter jag här. Mätt och glad. Téet tog just slut. En kopp till kanske.. Hemskt vad jag har börjat dricka te på sistone. Det är ju så gott. Jag har mina te-perioder. :)

Lyssnar på gammal hederlig rock'n'roll och ser på bilderna från igår.. Isch, vad man ser ut. x( Aja. Det får väl gå då. Bilderna på T blev bra! Jag borde verkligen investera i en kamera.. :-/ Så dyrt bara..


Ja, jo. Så här sitter jag nu. Ytterligare en kopp te bredvid mig, min älskade hund ligger och sover gott vid mina fötter, katterna utspridda.. Smirnoff ligger på hallmattan, som en hund :P som vanligt. Luna tronar på klättermojängen. Sussar sött. Polly ligger som en liten boll i hallen. Percy Sledge - When a man loves a woman ur högtalarna.. Tja. Livet kanske inte är så dumt ändå.

Blir nog inget mer vettigt gjort idag. Kanske jag tar med mig blocket till sängen och gör en plan för morgondagen. Jag gillar att göra planer. Sen om det blir så eller inte är ju en helt annan sak.. xP

Planen är iaf att komma upp i tid imorgon, och plugga, städa färdigt här.. Ta vara på solen om det blir nån sån.. Åka med mamma och titta på en lägenhet. Återkommer om hur det går med allt..

The Beach Boys - Surfin' Safari
<3 SOMMARLÄNGTAN!

Godnatt på er!
/Kapten

Så det kan gå!

Mamma har skadat sig! :'( Tydligen halkat illa på prommis med Thea.. Stackars liten.. Hela axeln ur led. Den friska axeln naturligtvis! x(

Fick lite sömn och magen känns bättre, så nu städar jag och fixar.. Sen blir det bort och pyssla om lilla mor.

Haha. Och jag har en strategi nu. :) Det känns faktiskt lite bättre i bröstet. Tack Fanny! Och tack Marre! Och ett tack till alla andra runtomkring mig som tror på mig, och inte ger upp om mig ens när jag själv gör det.. :) I can do it. Phew.

Lyssnar på Alison Krauss och har diskat. Sjunger med lite faktiskt. Ett litet steg åt rätt håll!

Ska nog tillochmed måla naglarna idag.. Det känns alltid lite bättre då. :) Hihi.

Just do it!
/Kapten

Ont... Ont ont ont.

Har varit en hel del smärta idag. Ångesten är stark. Det värker i bröstet. Tungt att andas. Gårdagen var likadan. Kan du inte bara lämna mig ifred..? Eller hosta ur dig vad du vill egentligen?

Så har jag sjukt ont i magen också :( vet inte varför.. Kan inte stå upprätt. Känns som en riktigt elak mensvärk, fast det är det ju inte. Så.. Vet inte. Tänkte krypa till sängs en stund, med vetekudden. Har tagit en tablett. Hoppas det går över.

Och så alla jävla myror!! Hela gräsmattan rör sig! Äckligt. Bits gör de. Eller om de pinkar på en.. Jag håller aldrig reda på sånt där.. Så förra årets plan på en studsmatta är åter aktuell. Håller fast vid idén om att man är några stycken som lägger ihop, så blir det inte så dyrt..? Nån som är på?

Myrgift också.. Jajjamän.. Kan ju inte hälla kokande vatten över hela trädgården. Då dör ju blommorna. Det går ju inte.

Hade i övrigt en hemsk karatefylla i lördags.. Rödvin säger jag bara. Isch. Inte bra för lilla Nemisen. Jag kommer ihåg mindre av kvällen än på mycket länge. Söp bort körkortet och har rödvin över både vantar och halsduk. Lyckat. Bra Nemo, bra. Uff. Bakfyllan vart som jag förtjänade. Låg i fosterställning på ett täcke i trädgården. Bland myrorna. Sen tog jag en dusch och mådde faktiskt bättre. Fick sällskap och resten av dagen blev mycket trevlig, trots ångest och bakfylla. Tack! Piskfinnar, pärmos och sås. Mums. Youtubeklipp, mys och Resan till Amerika.

Idag har jag faktiskt inte bara legat ute i solen och latat mig.. Jag kom upp i god tid (kors i taket), fick gå dubbla vändor till affären - puh. Vilket iofs bara var skönt, med tanke på det UNDERBARA vädret! Första vändan fick jag ta av mig jackan till bara linne och svettades ändå när jag kom hem igen. Var tvungen att kavla upp jeansen och ta på mig ett par små skor utan strumpor för att det ens skulle vara behagligt! HÄRLIGT! Sommaren närmar sig.. Bara lite drygt en månad kvar.. Jo just det, jag låg inte bara i solen, utan har lagat klok lunch och faktiskt pillat litegranna på ritningen. Som iofs skulle varit klar vid det här laget, men ah.. Jaja. Bättre än inget iaf. Hoppas jag fått lite färg idag..

Aja. Får väl ta och släppa tangentbordet om jag ska få nåt mer vettigt gjort idag. Tänkte städa här hemma, klippa både klor och päls på hunden, kanske tvätta lite rentav.. Sen ska jag ju hem till mamma en sväng och svabba av golven.

Nu - lite quality time mellan vetekudden och Åskar. Min mage alltså. Han heter Åskar. För det åskar i min mage. Åskar i min mage. Min mage heter Åskar. Am I making myself clear? :) Och han plågar mig för tillfället! :'(


En sak till bara!! Ni vet de där neonrosa Bianco!-skorna jag har!? Jag bara MÅSTE ha ett par såna fast neongulgröna också! ^^ Jag känner det i hela kroppen, att jag behöver det. Det skulle matcha perfekt med min tröja och bh.. :)


Pusshej
/Kapten

Lördagkväll...

Sprenderade kvällen med att sitta i solen hos Amelie istället för att städa hos mamma.. Det var ett bra byte. Vi pratade om många viktiga saker. Jag gillar henne så mycket, Amelie. Hon är en fin tjej. Vi har mycket gemensamt. 

Oj, jag skulle berätta mer, men nu kom Katta hit.. Puss :) SKÅL!

Fin dag!

Kom hem från landet nu för en stund sen.. Mycket trevligt, underbart god mat, glada barn, studsmatta, solsken, värme och hundarna fick tillochmed leka :) det gick bra! Kul!

Jag hatar att ångesten ska förstöra allt. Så man inte kan njuta fullt ut. Det är som att ju härligare allt annat är, desto värre blir ångesten. Som för att påminna mig om att allt inte är så jävla bra. Så vad gäller ångesten har det varit en fruktansvärd dag idag.. :( Den har hängt med hela dagen, ganska starkt. Hade velat karva bort den. Plocka bort dig ur mitt liv och mitt minne. Det gör så ont. När ska det gå över? Det känns nästan som att jag går runt här och får tiden att gå, så att det ska sluta göra ont. Bara väntar.

Nu släppte jag in min skitgris till hund.. Haha. Han gillar att bada ja. Hoppade i Majas lilla ankdamm utan att tveka, badade där sen säkert 10 gånger. Jag skrattade så mycket att jag inte kunde få honom att sluta. Man låter inte så arg när man ligger dubbelvikt av skratt. :D Det var skönt iaf. Att han fick rasa av sig ordentligt.. :) Tess och han sprang och sprang. Gud så jag skrattade.

Skönt att man kan skratta iaf..

God(host)morgon.

Ja, så värst god är den ju inte.. Bara det faktum att jag redan är vaken bådar inte gott, med tanke på när jag gick och lade mig. Kunde inte sova.. Som vanligt.. Solen skiner.. Funderar på att gå en promenad.. Det kanske kan lätta lite på ångesten.. Idag är ingen rolig dag. Det kändes redan när jag vaknade. Det kommer bli en lååång dag idag. En lång, plågsam, smärtfull dag. Glad Påsk, Neemo.. :-/

Men hörni, allvarligt. Det var en trevlig kväll igår. Ända till klockan 2. Började med att jag gick hem till Marre innan krogen. Där träffade jag Glifba och gänget. Träffade nåt stort pundhuvud. Blev nästan rädd. Anna körde oss ner till stan, och då blev han t.o.m. hotfull. :-S Så hon körde mig ända ner till torget efter att vi släppt av dem på öster. För hon ville inte jag skulle behöva gå ner ensam med dem. <3 Gullunge. Träffade på några kompisar efter jag konstaterat att det var dött på Lillebror. Så jag, Katta, Kalven, Angelica och Kim och hans kompisar satt först på Black Sheep Arms och hade jättemysigt. Sen gick vi till Surfers, var inte alls tokigt där heller. Sen såg jag henne. Och resten är lite suddigt.. Satt väl mest och försökte få kontroll över ångesten. Drack öl. Sen åkte taxi hem med resten av folket. Pratade med mamma i tfn på vägen hem.. Tack. <3

Fan vad skönt det var att få komma hem. Jag riktigt längtade hem efter den där pärsen. Att få komma hem till mitt T och mina små missar. Min älskade Tenor. Min trogna följeslagare och vän. Jag bröt mot min nya inga-djur-i-sängen-regel (fästingsäsong) och låg och höll om Tenor halva natten. Det är tacksamt att ha djur.


Jaa.. Jag har inte bestämt mig för om jag ska försöka sova en timma till, eller om jag ska skita i det.. Hungrig är jag också. Äsch, jag skiter i det. Det blir ändå bara en tio minuter eller så, och då är jag ju ännu tröttare sen. Så nu närmast lite kläder och frukost.. Sen hinner jag ju med en rejäl promenad med T faktiskt.. Bearbeta/glömma lite.. Frisk luft och solsken brukar vara ett bra sätt. Eller aa.. Ett hanterbart sätt iaf.

Sen ska jag hämta mamma och så ska vi åka ut till Maja påsklunch. Ska bli trevligt. Hoppas på mindre bråk och tjafs idag.. Och ser fram emot maten. Maja är en gudinna vad gäller att laga mat. :) Hennes berömda sillröra längtar jag särskilt efter.. Och så hoppas jag på den fantastiska tuppkakan..

Tar nog med Tenor ut.. Det är bra för honom att få komma iväg lite. Inte bara vara hemma hela tiden.. Ja just det, frukost var det ja..

So long.
/Kapten

Ont.. Jävligt ont.

Jo.. Så kan det gå.. Aj som fan. Att man inte ska kunna gå ut ens en gång utan att få ont. Jag hatar dig. Jag hatar dig för all smärta du orsakat mig. Jag önskar att du upplever lika stor smärta. Jag önskar att du får tillbringa resten av ditt liv med att banka huvudet i väggen och ångra att du lät mig gå. Jag är det bästa du nånsin kunde få. Och du sabbade det. Synd. Nu är det för sent.

Jag träffade henne ikväll du. Det kändes. Det gjorde så ont så jag höll på att svimma. Det värkte i bröstet, jag kände varje andetag som en taggig kniv som drogs ut och in i mig, gång på gång. Jag fick svårt att andas. Kände varje hjärtslag som en kram av glödhett stål. Panik. Hyperventilation. Ångest. Smärta.

Min ö. Jag vill bara vara ifred. Kunna gå ut utan att behöva få ångest eller må dåligt. Slippa bli påmind om all smärta. Jag vill leva här, i min bubbla. Där du inte kan skada mig.

Jag saknar dig. Jag sörjer dig. Jag hatar dig. Jag älskar dig. Jag föraktar dig. Jag avskyr dig. Jag förnekar dig. Du är inte värd vattnet som samlas på dina rosor. Du är inte värd dammet på din öppna spis. Du är inte värd maten du matar dina fiskar med. Du är inte värd ditt hus. Du är inte värd din bil. Du är inte värd omtanke. Du är inte värd kärlek. Du är inte värd mig.

Och likförbannat gör du så jävla ont i mig.

Din makt över mig är som vassa klor. Som små, små hullingar, fyllda med gift. De förstör mitt liv. En vacker dag ska jag bli av med alla jävla små hakar. En dag ska giftet i mina ådror försvinna. En dag ska jag bli fri från dig. Ditt jävla as.

Det går inte ens att beskriva hur ont det gör. Nu sitter jag hemma, och det borde ha lagt sig. Men allt jag kan se och känna är blixtar av smärta, och ilningar, i hela kroppen. Likt gift. Min kropp är förgiftad. Min själ likaså. Aj... Aj, aj, aj.. Det gör ont. Det kommer väl göra ont ett tag till. Bara att bita ihop.

---

Men förutom det så var det en trevlig kväll. Verkligen..!

Långfredag!

Idag är det långfredag. Fast det har vart en riktig kortfredag faktiskt. xD

Jahopp.. Jag har blivit dålig på att skriva här.. Nu på senaste har jag faktiskt kommit ut och GJORT saker :P umgåtts med folk, njutit av solen.. Ätit glass, tagit bilder, haft trevligt sällskap, blivit bjuden på middag, städat hos mamma.. Såna saker.. Åkt hoj med Klister ;P Who!

Igår var det skärtorstag och jag var stentrött hela dagen. Kom upp sent, träffade moster på stan, städade hos mor, städade hemma, sen kom solen fram och vi åkte ut på landet och åt lax-middag hos Maja! MUMS! Tråkigt att det alltid ska tjafsas bara.. :/ Får ångest så det räcker av det.

Ikväll var det meningen att jag skulle vara på landet hos Catten och förbereda inför resan. Men det blev ingen resa. Eller, inte för mig iaf. Cajun är halt, så det är bara Catrine och Eija som åker upp. Cat ska rida Sherry och Eija ska hinka. Jahopp. Bara sådär.

Så nu sitter jag här, lite tappad.. Äter köttbullar och makaroner, och lyssnar på Pink. Inte helt tokigt faktiskt. Jag ska nog snart gå bort till Marre..

Jag hatar pusslandet. Ger mig fetingångest. Vad skulle jag göra utan musiken..? <3

Fuck it.
Puss.
/Kapten

Hemma igen

Ja, jo, det blev ju lite senare än jag tänkte :P

Blev en låååång promenad i det fina vårvädret med Tenor! Jätteskönt! Träffade på massa hundar, så det blev spännande också. Vi blev kompisar med en svart labrador vid namn Lizzie. :) Kul att få möjlighet att låta honom träffa andra hundar. Alltså klokt, inte bara gå förbi.

Sen åkte vi ut till mommo. Hon var trött :( men det är så skönt att hon har kvar sitt sinne för humor. Hon förstår när man skojar med henne, och hon skojar tillbaka. :) Man blir så glad av att se henne le.. Saknar hennes gamla vanliga jag.. Önskar man kom ut oftare för att hälsa på henne.. Men men. Bättre än inget iaf. Nästa gång blir det att ta med en liten bukett med vårblomster till henne. Hon älskar blommor också. Det måste gå i släkten eller nåt. Jag ska sätta kaprifol i min lilla trädgård, till hennes ära. Det är ju hennes favorit :)

Sen åkte jag bort till Marre en sväng, pratade lite skit.. Åkte hem o fixade med vovven, sen åkte jag tillbaka till M och såg nåt romantiskt drama.. Sådär lagom sliskigt :P men mycket trevligt iaf.

Nu fick jag lite sällskap här, så får nog ta och sluta umgås med datorn.. ;P

Pussnatti
/Kapten

Jisses ja..

Jag är ledsen att jag inte skrivit så mkt nu på senaste.. Det har varit full rulle, och när jag inte varit upptagen så har jag varit för trött för att orka sammanfatta allt. Det har hänt MYCKET. Både bra och dåligt. Mest bra. :) Men det känns att man är helt utpumpad, både mentalt och fysiskt. Inatt sov jag sjukt mycket. Länge. Inte särskilt bra, men länge. Vaknade nu strax innan 3.. xD Häh. Ooops.

Men nu är det såhär, att jag inte har tid att skriva nu heller :P jag ska äta lite, sen gå med T, sen ska jag och mor min åka ut till Roma och hälsa på momsing.. Det var alltför länge sen. Dåligt samvete. :( Men iom att jag inte var ute och härjade igår (HOLY CRAP! WHAT!?? Kors i taket......) så är jag varken helt slut eller bakfull som en iller idag.. ;) Så jag kan nog komma att orka skriva nåt lite senare..


Tills dess - so long!
/Kapten

Delayed devotion

It seems you wanna give me,
Oh a life time of security
Down on your dying knees
I watch you beg I watch you plead

But your words come much too late,
My love for you has turned to hate


Cuz you've taken too much time,
To show me that your mine,

When I drop you boy
You'll need another toy
One that wont stand up for herself
When I knock you down
You'll need another town
where somebodys gonna talk to you,
You just let me wait, now its too late
For your delayed delayed devotion


You try to convince me
Oh about the possabilities
But I know that all your poetry
Just comes from insecurity


Cuz your actions speak nothing no more
When It's what I've been waiting for


Cuz you've taken too much time,
To show me that your mine,

When I drop you boy
You'll need another toy
One that wont stand up for herself
When I knock you down
You'll need another town
where somebodys gonna talk to you,

You just let me wait, now its too late
For your delayed delayed devotion

You played me for a fool, for too long
Blinded by your lies I never saw your all
I'm no longer under your spell
Here it in a song - You can go to hell!


When I drop you boy
You'll need another toy
One that wont stand up for herself
When I knock you down
You'll need another town
where somebodys gonna talk to you,

You just let me wait, now its too late
For your delayed delayed devotion

Have you ever looked fear in the face and said - I just don't care..?

Det blev en Pink-dag idag. Sweet. Spelar ingen roll vilken låt det är, alla berör mig.

Nu är hormonkarusellen igång iaf. Snurrar, snurrar, runt runt runt... Jag ska försöka vända det. Så som Catten sade, att hon tar vara på smärtan, gör om den till inspiration och skriver musik. Jag skriver ju inte musik, men kan försöka bli kreativ istället för lomörad. Att skriva. Jag älskar att skriva. Och musik. Och att sjunga. Det är på tiden att få ordning på min röst igen. Goddammit.

Träffade Richard idag på busstationen! Så nu ska det snart bli ordning på beman igen.. Förhoppningsvis nu nästa vecka..

Puh. Sitter hemma nu (äntligen).. Fan vad jag längtar hem när jag är i skolan.. Fick skjuts av Sandelin, det var schysst! Slapp man en miljon timmar på bussen och väntande. Dricker en kopp te och har fått i mig några mackor.. Funderar på att ta ett glas vin. Undrar hur mamma tänker.

Oj.. Nu blev det aldrig publicerat.. Aja.. Whatever.. Vin och öl med Marre nu ikväll.. Mycket trevligt! Länge sen!

Saknat dig! <3

RSS 2.0