Skolan och den inre glöden.

Idag har jag ångest.

Vi har samhällskunskap nu, ska göra nån form av profil. Undersöka arbetsplatsannonser och se vad det är de letar efter. Så dryyyyygt. Kan inte koncentrera mig.. ADHDn gör sig påmind och jag vill gå ut i solen och leka. Läste artiklar istället för annonser.. xD Såg att brukshundsklubben hade öppet hus nu i helgen.. Det hade vart kul att komma iväg på.. Vill ut och träna T. Vill ut och rida i det fina vädret. Inte sitta här och uggla om jävla arbetsmarknaden.. Sitter med Lucy Silvas eller vad hon heter i öronen.. Forget me not. Fin låt. Jag gillar den.

Jag vill ha sommar nu. Eller åtminstone lov... MEN HÅLL KÄFTEN!! Aaaaarrrgghh... Jävla folk.. Sitter och väsnas med sina datorer. Tittar på traktorer som gör burnouts eller nåt. Det hjälper ju verkligen till att fokusera! NOT!! :@ Raor..

Nu är det snart fika...

Jag vill hem. Jag vill ta bort knuten i bröstet. Jag vill ha sommar. Jag vill ut. Jag vill skrika. Jag vill vara liten. Leka, springa, hoppa, vara älskad, ha en famn.

Kan slå vad om att ångesten blev värre nu bara pga p-pillrena.. Fan.. Fick en tid på torsdag iaf, sade jag det..? Kan man kanske äntligen börja ta tag i saker, bearbeta dem och gå vidare. Kanske dämpar ångesten lite. Det gör ont. Svårt att andas. :( Det som har blivit bättre på senaste. Fan också.. Sen igår har det blivit värre igen.. Bara att bita ihop. Kämpa på. 


FÖRSVINN UR MITT HUVUD! Jävla stolpskott! Far åt helvete! Stanna där i ditt jävla Skåne. Lämna mig ifred!
Det har gått över en månad sen jag hörde av dig, och det är så skönt. Bara vetskapen om att du kommer hem imorgon ger mig värkande ångest. Vill inte se dig, vill inte stöta på dig någonstans, vill inte höra ditt namn, påminnas om allt. Jag VILL INTE!! Det är redan illa nog, med alla Mercedesar som förföljer mig, och det faktum att jag måste åka förbi ditt jävla hus och alla satans minnen, varje gång jag ska ut till min släkt och familj. Det är illa nog att min moster och din mamma bor i samma jävla hus. Det är illa nog att vi bor på samma ö, att vi kommer från samma område. Samma jävla socken. MIN socken. MIN ö. MINA stigar. MINA minnen.

Kan tyvärr inte låta bli att sakna de där bra bitarna, och hur de fick mig att må. Som ruset av en drog, och sen kommer dippen.. Men när man är hög så tänker man inte på smällen som kommer sen. Hög på kärlek. Jag jobbar dock målmedvetet för att få ur det ur systemet. Allt gift. Jag trodde du var min Han. Ha. Alla gör vi våra misstag..

Jag är så trött på karusellen. Att behöva planera allt, vem ska vara med vem? Marre ska umgås med Jong, men Jong ska umgås med Per, så då kan inte Nemo vara med. Fast hon kanske hinner träffa Marre en snabbis medan Jong och Per är någon annanstans. Och ibland är Per upptagen, då kan Nemo umgås med både Marre och Jong. Ett jävla pusslande hit och dit.. Fy fan vad trött jag blir. Kan du inte bara ta din jävla Merca och stanna i Skåne..?? Försvinn ur mitt liv. Fattar du!?

Du har tagit ifrån mig så mycket, men du kan inte ta det som är mitt. Det låter jag dig inte. You'd have to kill me first. Det var du som gjorde fel, inte jag. Det var du som var otrogen, inte jag. Varför ska då jag vara den som skäms och flyr? Varför ska jag behöva offra mitt för att du råkar vara där? Ska jag verkligen behöva ge upp ännu mer för din skull? Glöm det.



En vacker dag kommer du inse vad du gått miste om, och då är det dig det är synd om och inte mig. Jag ska glänsa. Jag blir bara bättre, vackrare och starkare för varje dag. Du skulle se mig. Jag ska inte låta dig bryta ner mig ännu mer. Likt en brinnande fågel Fenix ska jag resa mig igen. Jag har redan börjat. Kan du se det? Kan du se hur stark jag är? Kan du se sorgen i mitt hjärta? Smärtan i mina ögon? Såren i min själ? Kan du se det? Kan du se hur stark jag är, trots all skada du orsakat mig? Kan du se att jag kommer klara det här, som jag klarat mig igenom alla prövningar hittills? Kan du tro på mig? Kan du se att jag stapplar, haltar, kryper, döende, förblödande på grund av dig? Kan du se att jag vägrar ge upp? Nej. Det kan du inte. Du kan inte se, du kan inte tro, du kan inte älska, du kan inte låta någon älska dig. Det har du aldrig kunnat, du lever ditt liv i blindo. Rädsla är din fader, sorgen din moder. Förnekelse är din syster, oförmåga din broder. 

Du trodde aldrig på mig. Du trodde aldrig jag skulle klara något. Du ska få se vad jag är på väg att bli. Du ska få se vad du hade fått njuta av om du hade stannat hos mig. Du försökte släcka min eld, men nu - se mig glöda. Sakta men säkert ska jag återuppstå. Klokare, bättre, vackrare, starkare än någonsin.

It's your loss.

I'll find another you.

Ännu en dag..

.. att ta sig igenom. Puh.

Somnade halv 2 i nättras. Vaknade 4. Somnade halv 7, vaknade nu vid 9. Yay! (-_-) Den här dagen kommer bli låååång..

Sitter och äter minifrukost nu iaf. Ska ändå käka lunch på skolan vid halv 12, så ingen idé att slå på stort. Mumsigt är det iaf, te och knäckemackor med serranoskinka på :) det är som godis. Kostade på mig ett sånt paket när jag var och storhandlade.. Yum.

Nu ska jag häva i mig téet, ta en snabbdusch, gå ut m T och försöka lokalisera nån form av skolböcker.. Samhällskunskap är vad det blir idag. Nu hinner jag inte skriva mer, men ska försöka klämma in några rader på rasten sen.

Ha en bra dag.
/Kapten

Hon vill men kan inte sooooova..

Tänker på den där sången Lovis sjunger i Ronja Rövardotter.. Den är fin.

Jag kan inte sova.. Har verkligen verkligen försökt, men det går inte. Får ingen ro. Huvudet bara maler och maler. En massa saker som jag inte vill ska vara där, men som är där ändå. :( Och en massa annat skit också för den delen..

Jag har börjat käka p-piller. För första gången i mitt liv. Har inte vågat förut, för flera i släkten som reagerat dåligt på det. Men nu jävlar. Det kan vara de som spökar.. Hormoner. Jag som är så hormonkänslig. Har hört att första 4-6 veckorna ska vara som en berg-och-dalbana. Ja, av känslor alltså. Upp, ner, rulla runt. Gråta, skrika, skratta, gapa, bråka. Jag visste ju att det skulle bli så. Har stålsatt mig. Så jag tänker fan inte ge med mig. Nej. Hell no. Men jag som brukar känna mig som en känslovulkan i vanliga fall.. Jisses.. Det är så jävla jobbigt.. Tanken är ju att det ska bli bättre. Alltså, att jag ska få lindrigare pms osv. Men första månaden ska tydligen vara som en enda jävla lång pms-månad. x( Jag som hatar pms. Reagerar tokstarkt på allt och ingenting.

OBS! VARNING!
Det kanske var det här tillfället man skulle ta i akt och be om ursäkt i förväg till alla som kommer råka ut för mig under de närmaste 4-6 veckorna. :P Nu vet ni vad det beror på iaf. Om det kommer bli som det är när jag har pms så kommer det inte bli så roligt.. Tar illa vid mig, överreagerar, uttrycker mig både mycket och starkt. Har ingen som helst kontroll, ser inte skillnad på pms:n och det "riktiga". Det känns ju likadant. Det är lika verkligt. Det gör lika ont och man blir lika ledsen. Eller glad. Jag blir framåt och på, och tillbakadragen och deppig. Allt i en enda soppa. Avfärda mig inte, då blir det värre. Försök bara ha lite överseende, och kanske påpeka lite försiktigt att det kan vara så att jag reagerar lite för starkt på grund av tabletterna. Inga direkta angrepp, då går jag i försvarsställning så det heter duga. Tvärvänder. Som en häst man drar i grimskaftet. Bara ett tips. Att ta det lite varligt. Prata lugnt och sansat, logiskt och försiktigt, men ändå bestämt. Ni ska naturligtvis inte ta ifall jag beter mig dumt, men det hjälper inte att komma med anklagelser, tro mig. Då bryter jag endera ihop eller blir skitförbannad. Om man säger, jag är inte så rationell när det handlar om hormoner. Det bara blir. Så nu vet ni det. Om jag går runt som en bomb som väntar på att explodera. Det är inte meningen. Jag försöker verkligen låta bli. Men kan inte hjälpa det, ibland bara händer saker som jag inte kan kontrollera. Så handskas med mig med de fina, snälla och fluffiga vantarna en tid framöver är ni gulliga.. Det är så tråkigt när det blir fel bara på grund av några jävla tabletter. :( Trust me, I know. Jag gör mitt bästa, men jag kanske ska ha en liten varningstext eller nåt på mig.. Jag menar absolut inget illa, men jag kommer vara hyperkänslig vad gäller mina ståndpunkter och värderingar framöver. Jag är tydlig i vanliga fall, men gissar att det kommer bli tusen gånger värre nu. Så snälla, dra inte upp nåt som det verkligen inte är värt att diskutera på en liv-och-död-nivå. :) Lite tips och sånt till er, mina söta små vänner! <3

Ibland är det bra med lite självkännedom.



Tiden har gått fort, snart kommer folket hem från Spanien. Och jag har naturligtvis inte gjort vad jag skulle :( men snart är det lov. Då ska jag faktiskt verkligen anstränga mig. Hm.. Känns som jag har sagt det förut :( aja, vi försöker igen då.

Förhoppningsvis kan jag ta med min lilla (stora) vovve ut på landet och spendera några dagar där.. Lättare att koncentrera sig på plugg när det inte finns så mkt annat att göra. Och jag längtar ju alltid ut på landet såhär på vårkanten :) Våren ska upplevas i naturen - och då menar jag inte den lilla dungen här utanför. Utan på landet, vid havet, under berget. Jag och våren. Bästa vänner. Kanske lite ridning, sång, piñacolada och långa promenader. Mm, det hade vart nåt det.

Nu ska jag försöka sova igen.. Ska upp i tid imorgon, gå till skolan och sen ta mig hem till mamma o hjälpa henne städa. Kanske lite klirr i kassan om man har tur.

Sleep tight, don't bite the bed bugs!
/Kapten

Men.. Vaffan..

Det var då hemskt vad jag var dålig på att uppdatera er om vad som händer..

Lördagkvällen var mycket trevlig! Jag och Anna gick till Amelies någon klasskompis där vi förfestade och hade väääldigt mysigt!! :D Släckte alla lampor under Earth Hour och hade levande ljus, popcorn och jordnötter. ^^ Precis lagom förfest, vi var 8 st och kanske hälften av oss var galna och resten lugna :) ganska bra fördelning där. Mattias blev jag helt kär i! :D Haha! Precis samma humor, vi hittade verkligen varandra! ^^ Jag förstår Amelie, som pratat så gott om honom. Ja alltså, han var ju bög, så det var inte på det sättet. :)

Nåväl, Amelie och gänget skulle tidigt på munken, medan jag och Anna gick till Effes för att uppleva ett African Party. Riktigt häftigt! Ett afrikanskt band som spelade sån musik, alla var supertaggade och nästan alla dansade! Mamma och Mirjam var där, Catten och Eija också. När vi står i baren och ska beställa inser jag att jag glömt mitt kort hemma! (>.<) Faaaan! - Mammaaaaaa... *blink blink* Världens bästa mamma bjöd både mig och Anna på varsin cider och sen fick jag låna pengar så jag klarade mig för kvällen. Yes! :) Bartendern på Effes tyckte vi var roliga som höll på, mamma vägrade lämna sin plats så jag fick springa med penna och kvitto fram och tillbaka. Haha.

Aja.. Hm.. Efter Effes är det lite luddigt.. Planen var att gå till Surfers och sen Lillebror, jag är rätt säker på att det var det vi gjorde också. Lillebror kommer jag ihåg iaf.. Träffade på Anders och dem, pratade lite skit.. Men vi gick vidare till Munken rätt fort.. Amelie och dem var ju där! :D

Snortankad (som vanligt) på Munken, det där med att lugna ner sig lyckades inte så bra.. Hmm.. :-S Aja. Riktigt roligt var det iaf! Dansade, träffade massa skoj folk och hade oss. Bare masse yr.

Min Marre <3 jag saknar dig när Jong är hemma :P och nu har töisen börjat jobba igen.. Min trogna partner in crime ;P Hiu. Vad ensamt det känns att inte kunna räkna med henne. :P Aja. Skönt för henne iaf, hon har ju gått som på nålar på senaste.

Hela söndagen var mys- och bakisdag, slapp bädda sängen gjorde jag också ;P maha. Trevligt trevligt.

Måndagen då? Nej jag vet inte, har vart så sjukt trött den senaste veckan, och idag var inget undantag. Skulle egentligen hjälpa mamma städa och sånt men vaknade inte förrns på tok för sent.. En promenix med T blev det iaf. Härligt väder, hittade massa fina vårtecken i trädgården innan vi gick. Passade på att städa upp allt hundbajs som samlats där också :P haha. Hittade 2 krokusar i "trädgården", en gul och en blå. Och en skilla. Naturligtvis lagom nertrampade av min monstervovve allihop. Suck. Men strax utanför staketet hittade jag massa som inte var nertrampade ;P

Tänkte lägga upp några bilder på dem..

Vårtecken i min "trädgård":

Gul, nedtrampad krokus i min trädgård Ej lika nedtrampad, blå krokus i min trädgård Flera stycken ännu okända små lökväxter som tittar upp.. :) .. har också stuckit upp sina gröna. Skulle gissa på vitplister, för det var vad det var där förra året.. :)Jojomän, kirskål har jag på min lilla plätt. I mängder. Och en enda liten blålila skönhet.. Den heter.. Nu ska vi se.. Det är inte skilla.. Eller..? Nu måste jag googla.. Jomen det var visst skilla! :D

Och tar man sig ut genom grinden så ser man..:

En ensam liten snödroppe.. Fler krokusar.. Dessa var vita med lila strimmor i. Syns dåligt, men mycket vackra. Fler snödroppar.. Vackra blommor. Fin bild på krokusar och skilla som liksom jag njuter av våren. Vita krokusar med en liten tusensköna i hörnet :) En fin bild på en supersöt ljuslila krokus Fin bild, men det är nåt med skärpan.. Söta bilden!

That's it på bildfronten for today.. Längtar till sommaren. Och en vacker dag ska jag skaffa mig en klok jävla kamera också. :(

Nu ska jag få i mig nåt att äta, sen ta in tvätten och gå en prommis med T.. See ya!

Och tack alla för en superkul helg! :D

/Kapten

Puh!

Ledsen att jag inte skrivit på länge.. Gårdagen var helt puh hela dagen.. Sliten sen i torsdags när vi var hos Ludde och firade Thomas. Det var roligt. Till en början iaf. Ludde förvandlades sedan till ett monster och Thomas sov hos mig ist. :(

Kunde inte sova klokt så var sjukt trött och inte nådigt bakfull hela dagen sen.. Fixade lite hemma och åkte sedan med Catten ut på landet. Vi skulle ut och rida i rusket. :( Inte så värst sugen var jag. Vi stannade till i Roma och skulle handla nåt att äta, träffade på Ps mamma Eva och hon berättade att lilla Skipper hade brutit benet!! :O Stackars kisse.. Inte billigt var det heller. :( Huvaligen. Hoppas han blir bra igen.

Kom ut till Cat, skulle egentligen städa men fixade ihop datorn och förstärkaren, ett jävla pillande med alla sladdar och uttag. Vi är båda beyond all reasons heartbroken, dvdn pajade, sladden var för kort, datorn håller på att krascha, maten jag köpte var äcklig, bakfull som en iller och det regnade och äcklade sig ute.. :( Visste inte ifall vi skulle skratta eller gråta. Så vi körde nåt mellanting. xD

Tillslut hade vi inte tid att både städa och ha sånglektion, så vi fick välja. Gissa vilket vi tog..? :P Haha. Svårt val där.

Så jag fick alltså mitt livs första sånglektion! :D Jätteroligt! Spännande, en helt ny värld. Jag som älskar att sjunga, men har aldrig gjort det "på riktigt" liksom.. Jätteskoj var det iaf :) lärorikt. Och Cat var imponerad också, det var kul ;)

Sen iväg till stallet iaf, jag skulle rida på snea Magir. Så jag tog en alldeles egen tur, iom att han inte hänger med de andra som ska tränas till tävling under påskhelgen. Vi hade sån tur att lagom när vi kom ut från stallet och skulle ge oss iväg så hade det slutat regna! Och det blåste knappt heller! :D Wihoo. Så det blev en riktigt trevlig ridtur.. :) Lallade runt i min egen takt längs med stranden, ner vid Dehlias änge, på Vikevägen och runt däromkring.. I skogen. Supermysigt! Hälsade på Jong också en snabbis :) och kom alldeles för sent tillbaka till stallet. ^^ Aja. Shit happens.

Åkte hem med Eija, trött som en gnu, och var inte alls särskilt sugen på partyplanerna jag hade haft. Uff. Kastade mig i bingen och sov ett par timmar. Blev bättre, men var fortfarande sjuuuuukt trött och fick knappt i mig nån dricka alls :P men det var väldans trevligt ändå! Maddi och Anna kom hit först, sen åkte vi ner på Lillebror.. Var inte så mkt folk, och knappt nån man kände.. Drog med oss Vickan och Pojje och gick till Surfers, hittade Micke som fyllde år, sjöng och hade oss, massa yr. Andres kom, träffade lilla Jakob. Gick tillbaka till Lillebror och satt och pratade med Emil tills vi skulle gå. Trevligt! Gick ner till hamnplan där vi skulle möta Anna, där var det en jävla massa folk iaf! Och fulla som ägg var de allihop! Men träffade flera många jag inte träffat på länge, det var skoj! Jag var ungefär nyktrast där, kändes väldigt ovanligt. :P Men men. Kom hem typ vid 3, hade verkligen saknat min vovve och alla kissarna. Förut kändes det bara jobbigt att komma hem, men nu är det bara skönt. Kul :)

Sov som en klubbad oxe, vaknade halv 2 idag. xD Trots att jag typ var nykter när jag gick och lade mig. Trött hela dagen, inte gjort så mkt vettigt. Duschat, tänkte tvätta men fanns ingen tid.. Nojat mig över vad jag ska göra nu ikväll. Kom fram till att jag är med Amelie, som det var tänkt från början. Skiter i hela hallen, det blev för svårt. Är inte riktigt på grisfest-humör. :P Men det blir nog trevligt! Önskar bara jag inte vore så trött. :( Ont i magen har jag också. Vet inte varför.. :( Tog en tablett, hoppas det hjälper.

Ett jävla pyssel med katterna, de är dåliga i magen så ska avmaska allihop. Gör ont i fingrarna, de är inte nådiga när de biter. :( Och Polly är fortfarande en tratt-katt.

Nu då? Jag ska stoppa i mig och djuren mat, knöla i Polly penicillin, göra nåt åt hur jag ser ut, gå en kort sväng med T och dammsuga. Allt på under en timma, för kl 7 ska jag möta Anna vid konsum. Lycka till! Dvs jag MÅSTE sluta nu.

Pusshej

Läskigt..

Hm... Det är andra gången idag som jag ser att min grind står öppen.. Men det blåser inte så den kan inte ha blåst upp.. Och det är inga fotspår.. Och det är inte Tenor.. Usch, jag börjar tycka det är riktigt läskigt med den där grinden.. Ska fan byta lås på den.. :-S

Okej, jag skaaa blogga istället för att twittra :P

Iaf en stund..

Kan rapportera klokt gårdagskvällen - den var riktigt mysig! Först var vi på lasarettet och hälsade på lilla kusin Siri som hade fått sina halsmandlar och polyper bortopererade. Jag fick mina halsmandlar bortopererade i augusti förra året.. Inte skönt! Jag kommer precis ihåg hur ont det gjorde, jag grät första gångerna jag skulle försöka äta nåt. Fick inte i mig annat än smoothies hela första dygnet. Så hur mådde Siri då, efter denna hemska upplevelsen? Utmärkt! :O Lite blek, men var uppe och skuttade, kunde prata (det kunde inte jag) och hade enligt sin moder redan fått i sig en macka!! :O Helt otroligt, jag var som förstummad! Mamma också! Hon var ju med efter min operation.. Det här var alltså på kvällen, och hon hade blivit opererad på morgonen! Fadern och syskonen kom efter en stund med ett mcdonald's mål till modern och Siri, jo hon norpar en pommes och tuggar i sig. UTAN EN MIN!! :O Nä, så är det. Den ungen är tåligare än de flesta och cool som en isbit. Min nya hjälte. SuperSiri.

Sen åkte iaf jag, moster Cat och mamma och tog en drive in på Max. Eller, jag och mamma tog en drive in, Catten glömde beställa (!!!!) och körde rakt igenom drive in:en ^^ MOHAHA, vad vi skrattade! Så hon gick in istället, och kom 10 min senare än oss hem ;P trots att hon var först på plats. Vi åkte hem till mig och åt iaf, första gången de var här efter the make over. De verkade inte ha alltför mycket att klaga på iaf ;) vi satt och myste och åt och pratade skit. Var riktigt trevligt. Kul med besök ibland i min lilla lya. Catten var för en gångs skull först med något inom cyberspacen (helt otroligt, jag gör ju inget annat än att surfa och mamma är ju datornörd nr. 1. o_O Man upphör inte att förvånas! :D ) och hade redan lyckats dra med mig på tåget - just det, Twitter! Så vi försökte naturligtvis få med mamma också :) Det lyckades! Hon är fortfarande väldigt skeptisk - men hon gick med! :D Haha!

Sen när de hade gått så satt jag vid datorn och smälte maten.. Så loggade Tommy in!! :D Min Tommy! Världens bästa Tommy! Min bästa vän och vapendragare! Okej, en av mina bästa vänner.. ;) Han har suttit på anstalt nu i ett halvår, pratade med honom senast på hans första permis, i dec. Ja det nämnde jag väl i nåt tidigare inlägg. Då sade han att han skulle få komma hem i mars, så jag har gått och väntat i nästan en månad på att förhoppningsvis få ett samtal eller nåt. Han byter ju nummer som andra byter underkläder, så han är inte så lätt att få tag på.. I perioder är han inte online på flera månader heller så nån kontakt där kan man inte räkna med. Men han loggade in på msn iaf! :D Och frågade om han kunde ringa! SJÄLVKLART!!! OMG! ^^ Han ringde och vi pratade i fan över en timma.. :P Åh, han hade försökt ringa mig så fort han kommit ut. Gullunge! Vad glad man blir av sånt! Han var helt utom sig av att få vara fri igen, och sade att det enda han kunde tänka på var att ta vara på sina vänner, åka och hälsa på alla och verkligen leva. Aaaw. :) Hoppas det håller i sig, att han inte hamnar i trubbel igen..

Jag räknar med dig på min fest T!! :D Ett löfte är ett löfte! ^^ Och så ses vi ju på Power såklart :)

Sen gick jag och lade mig, efter lite surfande.. Fått ordning på Windows Live MSN, laddat hem drivrutiner till camen (som inte funkade, men ändå!), fixat Java och Flash Player, och Samsung Studio-grunkan till telefonen.. Så snart så.. Är jag tillbaka på riktigt :) bara ZoneAlarm Trial versionen som jag ska hitta nån bra key till.. Och hitta alla mina favoriter igen. Leta upp alla bloggar jag brukar läsa. Ställa in allt rätt.. Sen jävlar.. :D

Åh.. :( Jag insåg igår att alla mina gamla sms som jag hade på datorn är borta.. Det gjorde riktigt ont att behöva inse det. Fy fan.. Får ångest bara jag tänker på det. Så jag skjuter undan det ett tag till.. :'( Inget att göra åt ändå, så det är bara att bita ihop och gå vidare. Alla minnen.. Av mitt P. Lika borta som han är. Det gör ont. Känns som att en del av ens liv försvunnit.. Och det har den ju.. Hu. :( Gone with the wind.
Som isen när det våras.. Som kärlek när den såras. Som tur utan retur.

Nåväl. Jag gick och lade mig iaf. Sov skitdåligt hela natten, sov mig igenom hela morgonen. :( Fan. Jag som skulle ha svenska idag. Blä.

Jo förresten, jag fick reda på vad det var för fel på mina ögon. Passade på att fråga optikern nämligen. Hon tittade i sin lilla apparat med sin lilla lampa och talade om att det inte var något att oroa sig för, bara något blodkärl som hade brustit. :) Sköööönt. Hon sade att det var sånt som hände ibland, kunde hända när man nyser, hostar eller kräks (ähum! xD min dag över hinken som var skyldig kanske..?). Så jag behöver inte oroa mig för det iaf :)

Nej hörni. Nu ska jag gå ut med Tenor. Sen ska jag kasta in en tvätt tror jag.. Och ta mig ner på stan och göra den traditionsenliga storhandeln nu när jag fått pengar. Sen ska jag beställa glasögon goddammit. :) Och Twittra. Moha. Det är roligare än att blogga! Tar inte lika lång tid, och jag kan göra det genom mobilen.. Det kanske man kan med bloggen med förresten.. Har dock inte luskat ut hur man gör än isf. Ska försöka fixa en sån där Twittergrunka här på bloggen. Så man kan se vad jag skriver här också. Men det är lite avancerat det där med HTML-koden. Har hittills undvikit att ens försöka ta reda på vad som är vad där. Därför min blogg ser så tråkig ut ;) haha. Men men.. That's mission for later. Och sen var det väl tänkt att jag skulle hälsa på på Mg42 också, fira JohanThomas..


To be continued alltså..
/Kapten

Twitter

Jaa.. Min moster introducerade mig då till denna grej.. Twitter.. En mikroblogg. Typ så som jag använder facebook så att alla irriterar sig på hur ofta jag ändrar status :P haha. Tja.. Varför inte. Haka på! :D Skaffa twitter och ha koll på allt och alla! Själv har jag just lagt till Anders Timell, Alex Schulman, Ashton Kutcher, min moster och Demi Moore som twittrare att följa. ^^ Skitkul! Rekommenderar! Men såklart roligare ju fler som har det :)


http://twitter.com/Nemotrollet


Nu är det natti. Over & out.
/Kapten

Tommy!! :D

Världens bästa Tommy har idag muckat!! TJOHOO!! :D Inte pratat med fanskapet sen hans första permis, i början av dec!


Haha.

Tommy till sin syster:
"Döh.. har vi nån såndär webbcam? En cam! Nähä.. En börste då..? Inte dä häller.. Men döh.. Har vi nån skatebård..?" :D

Missed ya! :D

Oj! Det gick fort!

Ringde runt till optikerna här i stan för att kolla vilka som hade billigast synundersökningar (synsam och specsavers fyi). Valde synsam och ringde och skulle boka en tid. "Gärna så snart som möjligt" sade jag. Mååårten svarade; "Kan du komma klockan tre?" :D "Uj ja! Att jag kan! :D"

Härligt! då kanske man får den här skiten överstökad snart.. :) Och kan se igen.. Måste beställa nya linser också, är inne på sista paret..

Nu vart det bråttom helt plötsligt inser jag!

Ska ännu duscha, diska, dammsuga, handla och äta mat innan den här dagen är slut!


Tjingeling!

Un-break my heart

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears
Come and kiss this pain away
I can't forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life

Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Bring back the nights when I held you beside me


Un-break my heart oh baby
Come back and say you love me
Un-break my heart
Sweet darlin'
Without you I just can't go on
Can't go on
....

----

But it's too late now... The line is crossed by far and the heart is broken to tiny pieces. And no one can ever make your actions undone. Still I can't help missing you, can't help thinking about you.. And I hate myself because of it.

I'm wandering through stormy weathers, but I'll get there. Just watch me. I won't let you ruin any more of my life. It's over and done with.

The knife is gone but the wound still hurts. But trust me on this one, I will be whole again.

Helvete!

Jag ser verkligen inget! :'( Hjälpte inte stort att flytta fram nej..

Nu fick jag ångest. Riktigt jobbig. Det gör ont.

Jag får panik av att inte kunna se. Panikångest menar jag, riktig panik. De uttrycken används så slarvigt..

Nu vill jag bara hem. Går tungt att andas. Gör ont i bröstet.

--

Pust. Andas. Tänk på något annat. Fan. Går ju inte när allt kräver att man ska se klokt.

Åh.. Jag vill bara hem..

Nej.. Tamigfan.. Jag ska beställa ett par jävla brillor. Nu. På en gång. Fuck jävla bokföring. Jag ser ju ändå ingenting.

Nähe. Det hanns inte. Bokföring på dator ist.

Bara att spetsa öronen för jag ser inte ett piss. Känner mig så jävla låst. Missar man nåt så missar man det. Fan vad trött jag blir.

"Sen kan ni skriva ert namn här.. Välj LRF .. bla bla bla kontoplan."
- Ähm.. Woot..? o_O Kan du ta det en gång till kanske nej..? x)

Gud vilken ångest jag får..


Tur att vi slutar nu vid halv. Då blir det ytterligare en frukost och sen kommer sånadär studentmössetyper så ska vi beställa sånt. För Nemo ska taa studenteeeeen, fy fan vad jag är bra! :D

Puss och godnatt, nu blir det ut i solen. MUMS med mer frukost!

Konstigt väder på våffeldagen

Ja.. Somnade sent igår.. Kunde ju som jag skrev inatt inte sova. Idag försov jag mig en hel halvtimma, så Tenor fick nöja sig med att rasa runt i trädgården ett tag. :( Dåligt samvete värre.. Tur att jag kommer hem igen vid 12..

Jag åt frukost för drygt en timma sen, gröt, två knäckemackor med skinka och ett stort glas juice. Och likförbannat är jag hungrig igen.

Det har varit väldigt konstigt väder idag, först strålande solsken, sen toksnöade det, nu är det sol igen. Hm. Hoppas solen håller i sig iaf..

HAHA! Fick en sån rolig kommentar idag igen, när jag klev på bussen :P "naj de är ju hon me de häftige solbrillarna.." från busschaffisen. Haha :)

---

Nu sitter jag i skolan och ska hålla på med bokföring igen.

Helvete.. Jag hade glömt att jag inte ser nånting.. Usch, nu fick jag ont i magen..

Jag ska testa att hoppa fram lite, byta dator. Nu är det bara suddiga områden vid tavlan.. Lätt att följa vad hon gör då.. Alltså vi har en videokanon.. Så vi ska se vad hon gör för nåt. Men det gör ju inte jag. Satan. Inte ens om jag kisar funkar det. :'( Kanske var dags att skaffa glasögon ja... Linserna vågar jag inte sätta in än, det är fortfarande massa blod i ögonen..

Nu börjar hon. Brb.

Kan inte sova.

Fan.. Jag fattar inte varför jag inte kan sova för..?? Mina ögon är trötta, de vill inte vara öppna. Men kroppen bara vrider sig. Ligger bara och snurra, kan inte hitta nåt bra sätt att ligga på. Vänder och vänder på mig, men hittar inte rätt.. Känner mig stel och obekväm bara.. Hur jag än ligger. Och Luna är för en gångs skull tyst så jag borde verkligen passa på att sova!! Men det GÅR inte!!! :'(

Ingen idé att ligga kvar i sängen då, då blir jag bara ännu mer frustrerad.. Så vad göra..? Hm.. Aftonbladet en stund kanske.. Orkar verkligen inte engagera mig i nåt nu.. Så grymt sliten..


Aja.. Toodiloo.
/Kapten

Handikappad

Fan vad handikappad jag känner mig utan mina linser.. :( Mindes inte att det var såhär dåligt jag egentligen ser.. Läskigt att vara ute, och inte se vad som kommer. Hm.. Där är en mörk fläck.. Undrar om det är en människa. Är det en människa med en hund kanske? Sen när man har gått i någon minut och kisat så kommer man fram till att det är en papperskorg.. Men då har man redan fått ont i huvudet.

Jag kanske skulle ta och köpa ett par glasögon igen.. Bara så man inte blir så utlämnad när man inte kan ha linserna i. Har ju fan inte haft brillor sen i våras.. Börjar bli dags nu kanske. Och nu när jag ändå inte fick några Jeff Dunham-biljetter så kanske det är bra att göra det nu. Innan man slösar bort pengarna på nåt annat..

Imorgon kommer Garderobert och Johan-Thomas till ön!! Fan vad skoj!

Nu är jag supertrött.. Kom ihåg att ta tabletten idag.. Puh.. Hoppas jag kommer upp imorgon bara.. Det är viktigt!! Då kommer de där studentmössetyperna.. Som vanligt blev vi missade i höstas när alla andra skolor fick välja sina.. Aja. Bättre sent än aldrig. Weeee, jag ska ta studenten. ^^ Äntligen!!

Pollys veterinär/medicinräkning gick på 650 spänn.. Pöh.. Aja, vad gör man då. Nu är det krage som gäller, hon går runt baklänges här, verkar inte tycka det är nån höjdare, men hon är så medgörlig så bråkar inte alls. Just det! Ej att förglömma! Hennes penicillin.

Sen blir det bums i säng.

Tack och godnatt från mig och alla djuren
/Kapten

Uff..

Nej.. Inte en blund fick man.. Jävla kattjävel.. Känns som man kommer svimma av utmattning snart.. Den första halvtimman kunde jag ha tillräckligt med självdistans och bara skratta åt henne. Helt otroligt vilka skumma ljud hon får fram! Efter en och en halv timma är jag dock både trött och förbannad.. Men nu sover hon. Lagom tills jag ska gå upp. TACK!

Och jävla väder. Nu längtar man bort mer än vanligt. En paraplydrink på en playa nånstans hade inte vart fel nej. Hade tillochmed lätt kunnat tänka mig att plocka bananer eller dadlar nånstans.. Eller sitta i trasiga kläder på kibbutz. Eller klippa lamm i Nya Zeeland. Anything but this fucking cooooold!! Snön är rätt mysig, det är "storm"-delen av "snöstorm" som jag gillar minst.. Det kryper in i alla vrår och blött och kallt och jävligt är det.. Nu börjar det dock lugna av ute..

Ser inte riktigt ut som ett mjölkglas ute längre. Tror jag iaf. xD Jag måste kisa för att se om det stämmer. Jodå, de värsta snöbyarna verkar ha lagt sig. Skönt.

Nu ska jag hoppa i duschen. Kanske blir aningens piggare då.. Eller så somnar jag där.. ^^ Hahah. 50/50. Sen stoppa i sig lite mat och bege sig ut i det HÄRLIGA vädret. Med Polly, till veterinären. Lilla tösen.. :(

Fast ska bli skönt att slippa Kåta Luna ett tag. Moha. Kan hon sitta här och hitta på fler konstiga ljud. Aldrig hört på maken. Om jag orkar kan jag spela in henne sen..

Nu fryser jag om tårna igen. Och fingrarna. Tecken på att jag borde resa mig härifrån.

See ya!
/Kapten

Snöjävlastorm..

Jag tog ju ur mina linser igår.. Så imorse när jag vaknade och tittade ut, och bara såg vitt vitt vitt, så trodde jag nästan det hade hänt nåt med mina ögon. Förutom att de är fyllda med blod alltså. Fick lite panik där, men det lättade när jag insåg att jag såg allt annat klart och tydligt (dvs så klart och tydligt jag kan se utan linser). Puh! Men sen återhämtade jag mig och blev nästan lika ledsen över att det jag såg faktiskt var på riktigt.. :( Ordentlig snöstorm. Det viner och dånar i huset, och jag bor ju på gaveln.. Så blir extra tydligt då. Inte nog heller med att det är snö precis överallt i luften ute, utan mina fönster är i princip igensnöade också.. Så det går verkligen inte att se nåt ut. Släppte ut Tenor och han tyckte det var jätteroligt. Kunde inte låta bli att bli avundsjuk. Jag vill också ha päls :(

Nu har jag suttit på facebook och klagat en stund iaf.. Fått ur mig det värsta. Är så jävla trött. Kunde knappt sova på hela natten, Luna gapade och jag drömde massa sjuka grejer..

Nu har jag iaf värmt vetekudden, så tänkte vara så fräck att gå och lägga mig igen. Det får man fan göra när det är sånt här pissväder. :(

Veterinären kvart över fem sen då.. Då är jag så illa tvungen att ta mig ut i skiten.


Jo, och så ska jag vara hinknisse när Cat o Eija ska tävla i påsk. :) Det ska bli riktigt roligt!


Tack och godnatt
/Kapten

Hjälp..!?

Shit..! Mina ögon är fulla av blod.. :S Eller alltså, de är helt röda.. Blodsprängda, inte rosa. Hjälp vad läskigt.. Bums ur med linserna.. Ska man ringa sjukvårdsupplysningen eller vänta till morgondagen..? Aldrig varit med om nåt liknande.. Det ser ut som det runnit blod i mina ögonvitor. Usch vad läskigt!! :'(

Såhär låter det i Nemos lägenhet just nu...

Mrrrrr... Mrrrraaaaaooo.. *tass tass tass* Mmmmrrrooo.. Mmmaaaooo... *tass tass* Mmmrrrrrrrrr...

Det är ljudet av Luna som löper. Och tassandet har att göra med hennes extra tår.

Tenor låter mer - Wwrroof.. Rrrouwrr.. Mmryy.. *snark*

Och Smirnoff ligger i handfatet och snarkar..

Ja! Vilken sömn det blev inatt.. xD

En vanlig måndagskväll hos Kapten Neemo..

Haha.. Läste inlägget från i lördags.. Det lät bättre i huvudet än på bloggen.. ;) Det här med att vakna full och fortsätta dricka alltså.. När man läser det tycker man nästan synd om mig. Men det var inte alls så! Det var riktigt mysigt faktiskt. Inte direkt så att man gör så varje dag ;P haha. Men ibland är det skönt att bara glida runt, i sin egen lilla värld. Låtsas att allt är bra. Det ger lite energi.

Aja.. Lördagsnatten blev lite blötare än den borde ha varit.. Mnja.. Hm. Kan ta det imorron. Shit happens. Nu är jag på fötter igen iaf. :)

Åh!!! Och vet ni vad som hände igårkväll då!? :O Jag låg och sov.. Klockan var ca 19, och jag hade mått dåligt hela dagen så spenderade det mesta av tiden i sängen.. (Jaja, det är en annan historia.) Hursomhelst. Jag låg och sov. Sen vaknade jag av att Tenor stod vid altandörren och morrade. Sätter mig upp i sängen för att säga till honom, tänkte att det var väl nån hund som gick förbi utanför eller nåt. Nej!! Vet ni vad det var!?? :O EN TANT!! I MIN TRÄDGÅRD!! "Nej vad fan!?" tänkte jag, yrvaken, bakfull och hade inte direkt några kläder på mig. Undrade några sekunder om jag såg i syne, men nejdå! En tant med sin/sina hundar hade helt sonika klivit in i min trädgård, genom grinden, gick nästan ända fram till dörren och böjer sig ner. Tog ett ögonblick innan jag fattade vad hon gjorde - jag hade ju inget särskilt i trädgården? JOHODÅ! Hon SNODDE mitt rep!? Tenors leksak!? WTF!? Vart är världen på väg?! Kastade mig ur sängen och slängde på mig morgonrocken, öppnade altandörren men då var hon precis på väg runt knuten. Hojtade efter henne, tänkte skicka Tenor efter henne men såg bara försäkringspapper framför mig. Förbannad som aldrig förr, slängde på mig ett par skor och tänkte möta henne från andra hållet. Jojomän. Ut i snöregnet gick jag, i bara morgonrock och gympaskor. Folk måste trott jag var skvatt galen. Men hon var putsväck. Fan vad sur jag var! Tog inte två minuter så hade jag ringt både gotlandshem och polisen. Repet skiter jag i, det kan hon behålla om det nu är så. Men hon klev in i MIN trädgård! Genom MIN grind!! När (inte om) jag får tag på henne ska hon få veta att hon lever.. Hann bara se siluetten och det faktum att hon hade hund, men det räcker fan. Lär ju se henne igen, känner massor med folk i området och promenerar ju Tenor varje dag. Man stöter ju på alla som har hund. Så är det ju bara. Nej nu jävlar. Do not mess with me. Fulla ungdomar eller jävliga ungar hade jag nästan räknat med. Men en TANT! :O USCH! Jag känner mig så kränkt! Och läskigt var det. En siluett i trädgården i mörkret. Nej.. Hon ska få betala för det här. Kärringjävel. Man tror ju inte det är sant. Vilken fräckhet!! Tog ett bra tag innan jag slutade skaka av ilska.

Morr. (-_-) Nemo mycket arg.


---

Aja, gjort nytta idag iaf, städat och tagit hand om djuren. Tillochmed engagerat mig i en grupp på facebook. Brukar inte orka bry mig om allt småtjafs, men denna gången blev jag tom arg.. :O

Promenerade bort till Siga och käkade pizza med Bemman, Svön var sällskap och så gick vi hem till Jimmen och Lina och åt där. Mycket trevligt! Tenor var helt galen av spring i benen, då jag slarvat med promenaderna under bakfyllan.. Förlåt! xD Nu däremot, sover han som ett litet barn.

Det hade jag också tänkt att göra, gick och lade mig för mer än en timma sedan. Men kelade lite med kissarna först, tvättade Pollys sår (det blir veterinären imorron det) och så. Hon är så söt och springer runt med röda strumpor på baktassarna så hon inte ska klia. ^^ Min gamla röda strumpa, fastsatt med frystejp. Man tager vad man haver och sjunger det man kan. ^^

När jag släckt och skulle sovakunde jag inte, jag låg och fnissade för mycket. ^^ Det var länge sen!! Oftast brukar det ha att göra med tårar när jag inte kan sova.. Eller tankar. Men nejdå, jag skrattade så jag höll på att kikna. ^^ Av vadå? Åt Smirnoff och Tenor. Först och främst, Tenor sover hos mig i sängen. I fotändan. Han låter så roligt ^^ det är en talande hund jag har!! Han gnyr lite, korvar sig och yffar lite. Tillslut lägger han sig tillrätta - UPPOCHNER! Alltså, inte med huvudet i  fotändan utan med benen i vädret. ^^ HAHA. Sen sover han så, som en korv! Sen kom Smirnoff och ville bli klappad på.. Och så bet han mig!! :O Det var jättelängesen han gjorde det, när han var liten kissunge! Sådär kärleksnafsas lite, han hugger inte. Men fan vad ont det gör! Han nyper till i armen eller på händerna, men jag kan inte bli arg på honom när han nu för en gångs skull kommer och vill gosa. ^^ Så jag började fnissa. Vad är det för knäpp katt jag har?? Han bits när jag klappar honom! :D Aaahhahaha. Och inte lite heller! Så nu sitter jag här och småskrattar lite.. Har 1..2..3, 4, 5 ordentliga bitmärken på armen! Det gör så jävla ont! Han kör ful stil också, kryper in under täcket och biter mig i fläsket :P och spinner! Jag försöker låta bli att skrika och fortsätter klappa honom. Nöjd med sitt verk går han sen därifrån. "Tack matte, för att du klappade mig. Och tack för att jag fick bita dig lite. Du måste ju förstå att det är jag som bestämmer. Tvivla aldrig på det. Inte ens när jag låter dig klappa mig." Haha. Lustiga kisse, kungen i huset. Kanske borde döpa om honom till Hans Majestät, haha. Och Luna löper för första gången. Kan man heller inte låta bli att skratta åt..! :D Hon går omkring och mys-mjauar hela tiden. "Mmmmmrrrrrrauuu... Mrrrauuuuuu.. Mmmmmmmrraaaau." Vill att man ska kela med henne. :P

HAHAHAHAAAAH!! Nu ligger hon bakom mig på stolen och slickar mig på rumpan!! xD HAHAH!! AAAJ!!! Det är som att bli tvättad med blött sandpapper! Inte skönt!! Och Polly är lika hypersocial som vanligt. Spinner och vill helst ligga i ansiktet på en när man ska sova. Går inte det så ligger hon ovanpå mig. Tenor sover med benen i vädret, Luna går runt och är pilsk och mjauar och spinner och Smirnoff mysbiter mig i armarna. Och det enda jag kan göra är att skratta åt alltihop. Jisses.. Vilken helknäpp liten familj jag har.. ^^

~

Pink sjunger;
Oh, I've felt that fire and I've been burned
But i wouldn't trade the pain for what I've learned.


Och det är ju bra. Då har man ju inte förlorat nåt, skulle göra om samma sak igen osv. No regrets. Då kan man gå vidare och veta att det var värt det. Men vad gör man när man faktiskt skulle byta smärtan med lektionen som betalning..? När man skulle offra lärdomen för att bli av med smärtan. Vad gör man då..?

~

Nu gör vi ett nytt försök med sovandet.. ;) Wish me luck.
/Kapten

...

Ensam.. :'( Som vanligt. Ynk.

Lördagkväll

Hej alla!

Jag har iaf haft en helt underbar dag idag! :D Vaknade packad och sen fortsatte jag dricka. Raggade upp Svön och sen drog vi ner på stan. Var nån demonstration där, om kommunals personal.. Assistenter och pedagoger och sånt.. Mycket bra, de fick mitt fulla stöd.

Jag köpte ett par skor. Men de var jättefina, så jag är supernöjd iaf! ^^ Rutiga! De satt som en smäck! :D Förlåt!

Sen satt jag ock Svön i almedalen och pratade massa strunt :)
Och jag träffade Irene när vi skulle därifrån!! :D :D Och hon hade Fancy med sig! :D Jag som trodde hon var död!! :D Det var så roligt att träffa dem igen!! :D Gud vad glad jag blev!! Vi pratade jättelänge.. :D

Sen var vi kissnödiga och fick gå därifrån. ^^

Tog bussen hem, och nu sitter vi här.. :)
---

Aja.. Nu sitter vi hemma hos mig och dricker och snackar skit :D mycket trevligt!! :D

Planen för kvällen är att festa borta hos Maddi och sen gå ut på krogen.. :) Hoppas jag inte träffar mamma alltför packad.. Hon skulle tydligen också ut ikväll.. xD

Nu ska jag återgå till mitt sällskap o sen gå ut med min vovve ^^


Pusshej!
/Kapten

Ähum..

Vad hände..? Jag är fortfarande full.. xD Lilla Nemo.. Du borde inte dricka så mycket..

Vaknade i min egen säng, ensam. Vet ännu inte om det är bra eller dåligt.. Hehe. :P

Tja.. det är väl lika bra att börja om då.. eller nåt.


.. Fan vad jag älskar mitt smink!! :D Det sitter liksom kvar! Fan vad najs, då behöver man inte sminka sig idag. ^^ Haha.

Tjo!

Skål och välkomna!! :D Nu är det fest!

Vi ses!
/Kapten

Puh!

Kom just hem från några mycket intensiva timmar på hästryggen/i stallet. Jissus. Men det gick bra idag! Cajun var lite slö, men gick riktigt bra på slutet.. Väldigt trevligt väder! Och Catrine som var rädd att jag skulle frysa - ha! Inte en chans va! Snarare att man dryper av svett xD

Så nu ska jag ta en lång, varm, skön dusch och sen gå en promenad och börja ladda inför kvällen.. :) Join me!

Måste bara tala om hur underbart det är att bli överöst med kärlek när man kommer hem! Heelt fantastiskt! Alla djuren kommer och möter en och vill gosa, Tenor är alldeles utom sig av lycka. Åh. ^^ Man känner sig så välkommen. I love my little animals. <3 SPLT


To be continued...
/Kapten

Min relation till skor

Ååååh, jag älskar skor! Jag hatar skor.! Jag hatar att jag älskar skor.. :'(

Förlåt mig, ty jag har syndat. Igen. Twice. xD

Och om jag känner mig själv rätt kommer jag göra det nästa vecka också.. två gånger. Så lika bra att be om ursäkt i förskott. Förlåt.

Underbart!

Vilken härlig dag! :D Promenaden blev toppen! Vi har fått så många komplimanger!! Eller ja, okej, det var ju faktiskt Tenor som fick komplimanger och inte jag. ;P Det blåser nästan inte alls idag, och då gör det inte så mkt att det är kallt. :) Träffade Marika och hennes arbetskamrater - de håller på och röjer borta i skogen - och blev ståendes en lång lång stund och bubblade om allt och inget - djur mest, och power meet. ;) Traskade vidare, och vem stöter man på då om inte Noomi! :D Det var mycket roligt! Fastnade där också ett bra tag, väldans trevligt. Ringde världens bästa Marre och bubblade lite. Bubblade är nog rätt ord, jag har bubblat hela dagen känns det som ^^ och då är klockan inte ens tolv! :D

Jävla skit att tvätten inte ens hade satt igång, en timma förlorad där.. Men jag ska nog hinna ändå. Blir dock inget hämtande av saker hos mor heller. Och ingen dusch, kände det var lite onödigt med tanke på att jag ska ut och rida om bara några timmar ;P och då måste jag ju ändå duscha sen.

Nu närmast ska jag sätta i mig något att äta, blir nog inte allvarligare än ett par mackor. Sen kommer Marre och hämtar mig vid 12 så ska vi ner på stan en sväng.. :) Puh! Tiden går fort!



Nemo - The Lost One! :D AAAHAHAH!


"Vet ni varför elefanterna inte äter honung..?
...
De gillar inte bismaken!" ^^


Hihihi. Och Walle, tack för godmorgonsmset :P Lol.

Puss och godnatt! (öh?)
/Captain Nemo, The Lost One

Godmorgon fredag!

Oh, vilken bra början på dagen! :) Vaknade nästan en timma innan klockan ringde, pigg och glad (helt otroligt!). Och vet ni vad jag vaknade av..? ;) Att solen sken på mig! Åh vad jag älskar österfönster!

Idag är det vårdagjämningen!! :D TJOHO!!! En viktig milstolpe i loppet mot sommaren! Nästa är våffeldagen (på onsdag) och sen ställer jag in siktet på sommartidsändringen (den 29e mars!). :) Wiii, det närmar sig!

Datorn är snäll idag också! :D Av någon anledning så funkar ingenting när jag ber om det, men när jag skiter i det så händer allt av sig själv! ;D Haha. Som allt annat med andra ord. ;) När man anstränger sig går det åt helvete och när man skiter i det så löser det sig. Jahaja. Vet inte riktigt vad jag tycker om det jag.. :P Men iaf, den sade att det fanns uppdateringar och undrade om jag ville installera. Lite nonchalant svarade jag "tja, okej då.. varför inte?".. För alla vet ju att om man blir för ivrig så är det stor risk att den andra parten blir misstänksam och ångrar sig.. Uppdateringen bestod av SP2 (som jag försökt få hem som fan) och jag försökte verkligen dölja min förtjusning när jag såg att det faktiskt funkade! ^^ Tihi. Äntligen!

Så nu sitter jag och laddar hem ZA ISS - som ska skydda min lilla dator mot alla stora läskiga saker där ute i världen. :) Vi håller tummarna för att det också funkar.

Tenor är lugn och fin och jag har redan ätit frukost.

Och Jong kommer hem idag!!! :D Wihoo!! Åh, vad jag har saknat honom! ^^ Men jag vet nån som saknat honom ännu mer.. ;) Kan tänka mig att Marre går runt och räknar minuterna idag.. Haha. Hon lär inte kliva ur sängen på en vecka :D åh, som hon har längtat.

Själv har jag en fullspäckad dag framför mig, som jag berättade igår. Ska lägga manken till hela dagen och försöka få mycket som möjligt gjort idag! Sen ikväll blir det party :) Jullan och Markus är på hittills iaf. Om nån har tråkigt är det bara att slå en signal! The more the merrier! :D

Nu kommer dagens första promenad med T, - hoppas det inte blåser lika mycket eller lika kallt som det gjorde igår. xD Sen blir det hopp i duschen, och sen sätta igång med alla göromål. Jag ser tillochmed nästan fram emot att få sätta tänderna i allt. :) Jag skyller all min hurtighet solen och vårens antågande! :D

Åh.. Min hund.. :) Han är så söt. Just nu ligger han på golvet och leker med sin pip-anka. Tittar på mig lite försynt när jag frågar om det verkligen är nödvändigt att slita ur all stoppningen ur den. :P Lägger huvudet lite på sned och rycker ur lite till. Tittar på mig, och rycker ur lite till. ^^ Haha. Nu kommer han och buffar undan mina armar, så jag inte kan skriva. Sånt kan göra mig så förbannad. Men jag får lägga band på mig, även om man kokar inombords efter de första 10 gångerna.. xD Han vill ju bara ha uppmärksamhet. Aja.. Jag får väl ta och gå ut och gå med skrället då :)

Hoppas alla får en riktigt bra dag, - det tänker jag ha iaf! :D

Ska försöka hålla mig borta från datorn så jag faktiskt får nåt gjort.. ;) haha.


På återseende!
/Kapten

Musiken

Jisses vad ensamt det känns när man inte har musik med sig.. Nu har jag ju det, men kom att tänka på det förut när jag stod och diskade.. Att det var något som saknades. Det måste varit därför det kändes så tomt när datorn dog. :) Ja, delvis iaf. Jag har ju saknat internet massor också!

Kom precis in från en jävligt kall prommis med T. Vet att jag lovade att lägga upp bilder, men har ännu inte fått programmen att funka. :( Jävla skitdator..

AAAHH!!! Jag är så festsugen!! :D Eller - mest danssugen!! Har inte varit ute och dansat jättelänge, bara blivit gratisställen på senaste.. xD Men nu i helgen så jävlar :D det spritter i hela kroppen. Lyssnar på musik dygnet runt och går runt och sjunger och ler! :D Haha.


Lordy, Lordy, Lordy,
I can't help it, I like to party, It's genetic!



Hur låter det btw, att jobba som entertainer kring medelhavet..? ;) Inte så dumt faktiskt, för en som länge haft en dröm om att sjunga.. Men då blir det lite mer seriös träning som gäller, hahhaha. :D Räcker inte med att sjunga i duschen eller på hundpromenaderna då inte! Moha.

Imorgon på dagen ska jag vara duktig, städa, tvätta det sista, diska. Sen bär det av ut till Catten o rida. Sen hem, duscha och sen är det PARTY!! :D Whohoo! Äntligen fredag!!

Ska köpa en krage till Polly också, för det där såret verkar inte bli bättre.. :( Och hämta graj hos mor.. Mjo.. Det blir nog en lång dag imorgon.. Men då känns å andra sidan festen mer välförtjänt sen.. ;)

Mmmmmm - resa!! Nu nu nu!! <3


Full ös medvetslös!
/Kapten

Stackars lilla mamma.. :(

Hon har varit så glad på senaste, ivrig på nåt sätt. VI har satt igång och packat och planerat en massa. För hon skulle flytta. Till Gutevägen! Hon var så glad, det var en perfekt liten lägenhet! Och bästa läget enligt henne själv. Så idag åkte jag hem till henne för att fortsätta, hämta graj o sånt. Sånt som jag inte kunde göra när hon var på jobbet, för hon hade låst dörren. xD Och så frågar jag nåt om bredbandet, om hon ska ha det i den nya lägenheten.. Så hör jag ifrån vardagsrummet - "Neeeej.. Det går inte..! Faan..!". Tänker att det där lät inte bra.. :-/ Går ut och på hennes min kunde jag tala om att nåt hade hänt så det kört ihop sig med lägenheten. Mycket riktigt. Tanken var att de skulle byta. Men hon tjejen som hade den andra lägenheten hade råkat ut för nedskärningarna och skulle inte ha råd med mammas lght.. :( Så det gick inte.. Fan!! Det som har varit bestämt skitlänge!! Usch, jag är så ledsen för mammas skull! Tillbaka på ruta ett liksom. :( Hon som har letat i ett år på bostad.. Bara letat och letat.. Och äntligen hittat nåt..! Så nej.. Fy fan.. Världen är orättvis... Stackars lilla mamma.. :'( Så jag blev kvar där. Blev inget flyttande av graj. Tar det imorrn eller nåt ist. För hon vill ju fortfarande bli av med allt.. Men kändes som hon behövde mig bättre där. Så vi satt i soffan och kramades och letade lägenheter.

Hittade en etta på Siga till salu! Haha, det är tydligen den precis ovanför Bemman! Lustigt.. Så vi åkte hem till Bemman en sväng och kollade på hur fint han har gjort i sin. :) Den är exakt likadan. Mamma tyckte det var så litet med 30 m2 så jag ville visa hur stor skillnad det kan bli om man utnyttjar utrymmet rätt.. Hon blev lite gladare iaf. :) Vad gör man inte för en liten ledsen mamma?

Hon blandade sig en drink förut.. Jag brukar vara rätt öppensinnig vad gäller drinkar, men den här var fruktansvärd. Alldeles giftröd och luktade mycket starkt av artificiellt körsbär. Jag smakade lite. Höll på att kräkas. Vet ni vad den smakade som!!?? PRECIS exakt likadant som en halsontsbedövningsspray som vi hade när vi var små! (Från USA förstås, vart har de annars halsontsbedövningsspray för barn som smakar så starkt av låtsaskörsbär!?) UÄÄCK! Jag tror det hette Sourze.. Det mamma drack alltså. Tillsammans med nåt annat. Precis likadant.. Hu.

Nu är jag så hungrig att jag skakar.. Så ska gå och se vad som finns för skoj att äta i huset. Sen ska jag promenera T. Sen återkommer jag nog en stund..

See ya!
/Kapten

BURR!!!

Det blåser kallt som fan ute!!!! :'(

Nu ska jag hem till mamma och hämta alla hennes balkongsaker som jag ska få! :D Åh, äntligen lite ordning på torpet.. Jag borde beställa frön snart också.. :) Vad mysigt jag kommer få det på min lilla plätt!


Pink - This is how it goes down

...
A chick this smart,
Did you really think that you could keep her in the dark,

Does she purr?
Does she make it hard,
Hard to speak?
Does she dress the part?
I'm sure she'll take some getting used to,
Darlin she won't ever be me

I've felt the bite, take a spit,
Suck the poison out of me,
I'll make you beg, make you come,
To your senses,
If you keep,
Up the shit, take the hit,

dig the grave
This is how it goes down,
This is how it goes down,
Gonna run, gonna scream,
Gonna crawl around your knees,
When you realize that no one's gonna measure up to me,
Doesn't matter cause I'm over it now,
This is how it goes down,
This is how it goes down

I'm gonna rage,
Stay out really late,
Gonna hang, with all my friends you hate,
I may try that threesome,
Better late than never,
And better without you


This is your future as I see it,
You will be homeless, bald and broken,
She will have left you when she finds out who you are -
You're nothing but an extra, and baby I'm the star!

Note to self;

Stäng grinden
Plocka upp blomman som åkt (hmpf, läs "blivit nedknuffad av en illmarig och skadeglad kisse") i golvet
Vattna blommorna
Dammsug
Ge kissarna mat
Panta, handla mjölk och kattmat för pengarna
Promenix med T
Hämta graj hos mor
KÖP EN JÄVLA KAMERA NÅN SATANS GÅNG!!!!!!!
Plugga
Städa
Hämta mamma på jobbet och Carl på dagis

.. Ja. Nåt sånt.

Ujjda..

Ujjda.. xD Sov som en sten gjorde jag alltså. Genom väckningsalarmet, genom hela första halvan av dagen faktiskt. x( Hu. Jag som skulle till skolan och vara duktig. Nahaj. Vaknade för en pytteliten stund sen.. Tassar omkring med alldeles för lite kläder på mig.. Och tanken slår mig - undrar egentligen hur många som sett mig med alldeles för lite kläder på..? Ja, alltså, genom fönstret. Jag brukar inte gå runt och blotta mig direkt. Men det är det där med att bo på markplan.. Jag orkar liksom inte dra upp och ner persiennerna titt som tätt. Jag gillar ju ljuset. Så då får det bli som det blir mer. Äsch. Jag resonerar som mamma - det är väl inget folk inte har sett förr. Och har de inte det så är det väl fan på tiden..? Eller? Aja. Nej, jag orkar verkligen inte bry mig så mycket.. Men när jag kommer ur duschen på kvällen (på morgonen bryr jag mig inte heller så mkt, antar att jag är för trött för det :P) så gömmer jag mig faktiskt ;) haha. Det måste också se rätt roligt ut. Kikar runt dörrposterna, - kusten klar! - hoppar förbi fönstret till nästa vägg - kusten klar! - osv. :P Hahaha. Tänk att få se det. Då har man säkert bidragit till nåt skratt iaf.

Nåväl. Ska väl försöka göra nåt vettigt av det som är kvar av dagen. Nu är det frukost som gäller, sen en dusch (passa på alla fönsterspanare!), sen blir det promenad med T i vårvädret. Solen skiner inte, men det är ändå ljust och fint. :) Kanske man får en solglimt sen. Sen ska jag bort till mamma och plundra hennes lägenhet. Mohaha.

Sen.. Aa.. Jag orkar inte rapportera allt i förväg. Skriver väl nåt efterhand som jag brukar göra. Nu när jag har internet och en alldeles levande dator. :)

Jo! Jag kom på att jag skulle nämna mina fönster! Vet inte varför riktigt.. Men aja, varje gång det är sådär vårigt ute så längtar jag efter att få putsa fönstren. :) Det är förmodligen nåt fel på mig ja.. Men jag har bott här i över ett år, och har hittills inte tvättat fönstren. Förrns för typ två veckor sedan, och då bara på insidan. Och jag blir lycklig av att slippa se alla äckliga fläckar och dimman som verkar bo i mina fönster. Jag är en sån som även blir glad av att putsa speglarna. Och ändå ägde jag inte någon fönsterputs förrns för några veckor sedan. :-O Men hursomhelst, jag längtar tills det är så varmt ute att man kan slå upp fönstrarna och göra rent dem ordentligt, utan att behöva frysa fingrarna av sig. :) Blir man glad åt lite har man mycket att vara glad åt. Eller nåt.

Hoppas alla får en bra dag!

Over&Out
/någon som längtar efter vårstädningen

_____

"Varför dricker elefanter så mycket?"
|
|
|
|
|
V
"De försöker glömma."

xD HAHAH!! *rullar inte runt på golvet med Gröna mössan och Rosa kudden den här gången*

Dagens sista

Burrrrr..... :( Det är nåt med temperaturen ute.. Den ligger typ 20-25 grader för lågt.. Okej, såhär är det *vänder mig till vädergudarna* Alltså, jätteschysst att ni lät solen skina hela dagen idag! Det var helt underbart! Är det för mycket begärt att be om några graders temperaturhöjning..? Bara i några dagar..? Sådär över helgen eller så..? Pretty please..? :)

Stjärnorna var ute ikväll. :) Ja alltså, det var inte sådär våldsamt stjärnklart, men iaf så man kunde se de vanligaste, Orions bälte och Karlavagnen lyckades jag identifiera.. Gatlyktorna förstör en hel del. :( Det blir aldrig riktigt mörkt här i stan.. Kan sakna det. Okej, jag saknar det ganska ofta. När jag blir stor ska jag bo i ett hus på landet. Utan gatlyktor, så man kan se stjärnorna.

Puh. Trött är jag. Bilen förresten, ni kanske undrar om den startade..? Beman alltså. Det kunde man bara fetglömma det. :( Blä. Hostade inte ens till, bara malde. Jaja.. Vad kunde man förvänta sig då..? :( Mammas bil startade iaf, när jag skulle åka och hämta henne. Favorit i repris, fick slänga i mig maten och kasta mig iväg. Denna gången körde jag inte rally. :) Ville ju att bensinen skulle räcka hela vägen.. ;) Och så var jag lite mer rofylld också. När solen går ner blir det väl så.. Tankade på hemvägen så nu är det lugnt iaf. Tänk vad snäll jag är som skjutsar och hämtar mamma när och var hon än skall nånstans :P och tänk vad snäll mamma är som låter mig låna hennes bil.! Så imorgon blir det sovmorgon. Sparar ca en timma på att köra istället för att ta bussen. Iaf när jag börjar kvart i 10, som jag gör imorgon. Kanske ska ta med T också, så han får komma iväg lite.. :) Det tycker han är roligt.

Så imorrn ska jag alltså till skolan, ha en ynka liten svenskalektion och sen tänkte jag passa på att käka lunch där ute också. Det är ju så sjukt god mat där. Sen blir det hem, hämta graj hos mor min, dammsuga (som jag inte orkade göra idag xD) och städa lite här hemma.. Fixa tvätten.. Tvätta det sista.. Panta.. Kanske orka plugga lite också.. Orkar fan inte bry mig om att datorjävelen bråkar.. Jag har internet, det är det viktigaste.. Och jag kan ladda min mp3. Resten tar jag en annan dag. När jag har ork.

Nu ska jag värma min vetekudde, kravla ner under täcket och sova som en sten (hoppas jag iaf).

Åh, efter att jag har borstat tänderna.. och gjort rent Pollys sår.. Och gett katterna mat.. Och sett på en filmsnutt inför svenskan imorrn. Suck. Dygnet har helt klart för få timmar.

Hade inte vart helt fel att ha någon att krypa ihop hos nu.. Som inte fäller långa, vita hårstrån som ligger överallt och kliar en i ögon och näsa. xD Bara nån att mysa med lite.. Äsch..


----

"Vad kallar man två elefanter på en cykel?
...
Optimister."


---


Jag lovar att lägga upp bilder på min kära lilla vovve imorgon. När/om jag lyckas installera programmet som gör att jag kan lägga över bilder från mobilen vill säga.. Nu får det vara nog för idag.


Thank you and good night
/Kapten

Dålig bloggare

Usch, vad jag känner mig som en dålig bloggare. Jag har liksom avvikit från mina egna värderingar på senaste - dvs. Kvalitet över kvantitet. :( Jag framstår ju som en riktig hycklare.

Men men. Vad gör man? Måste det ut så måste det ut. Haha.

Jisses, den senaste halvtimman blev kaotisk. Mamma ringer sju minuter i halv 4 och talar om att hon minsann ville bli hämtad fem i halv. SENAST! Oj, shit, jag som precis värmt en tallrik makaroner och tänkte sätta mig ner i godan ro och njuta (?) av dem.. Inte då. Det var bara att bokstavligen knöla i mig dem, har nog aldrig ätit så fort. Kasta på sig jacka, skor (tillräckligt varmt och torrt för conversen! Wihoo! :D) och solbrillor och ge sig ut i våren igen. Lovade mor att jag skulle köra rally för att hinna. Jo man tackar, med vilka förutsättningar då? En 1,3-liters Blåda. Tack mamma. Jaa, jag vet att det är praktiskt taget omöjligt att köra det minsta ens likt rally, men jag gjorde mitt bästa. Och jag är ändå väldigt nöjd med min insats, klarade mina uppdrag (med flera minuters mariginal dessutom) och fick tillochmed uppleva att få lock för öronen på vägen ner för Gutebacken! :D HAHA! Med lilla Blådan!? Trodde jag inte ens var möjligt.. Man lär sig nåt nytt varje dag. :P

Som ni nog förstår så saknar jag min bil nåt sjukt. Varje gång det är fint väder saknar jag den extra mycket. Varje gång jag har bråttom nånstans och kör mammas bil så saknar jag den. Varje gång jag går förbi den på parkeringen saknar jag den. :( Den är inte så mycket att skryta med, men hell yeah att den är mer drag i än i mammas skrutt-och-tråk-bil. När man kommer upp i 3000 varv med min bil så kan man riktigt känna hur den ber om mer (sådan matte sådan bil? ;P). När man är uppe i 2500-3000 varv med mammas bil så kan man känna hur den ber om nåd.. xD Uscha. Nog för att mammas bil är 15 år nyare än min, men jag hade valt min any day. ;D Men men. Jag gjorde mitt bästa. Nu står den ute på parkeringen och återhämtar sig :P det var nog Blådans mest arbetssamma pass hittills. Tack för en god match!

Det är konstigt hur jag varje gång solen skiner och det är barmark blir så otroligt sugen på att fixa iordning mina bilar. Det riktigt kliar i fingrarna. Jag har lite att göra dock.. :( BMWn ligger bättre till än Darten (tyvärr..). Men nu är det ju så att jag prioriterar den billigare bilen. En vardagsbil är viktigare än en glidare.. Så är det ju bara. Särskilt när fin-bilen (!?) drar 2 liter milen.. xD Matchar inte riktigt storleken på min plånka.

Men hörni! På fredag!! Då jävlar! :D Då får Nemisen pengar. Då ska hon först och främst kolla om det finns biljetter kvar till Jeff Dunham i april, men sen.. :) Då får beman äntligen komma först i prioriteringslistan igen. Den ska besiktigas och fixas lite med. Byta stötdämpare, pumpa däcket (den står på fälgen nu, snyft :( .. ), byta lyktor fram, motortvätt (packningarna läcker xD), det otroligt fula kjolpaketet ska jag gå loss på med vinkelslip :) moha. Sen är det väl inget akut. Täta karossen lite så man faktiskt kan prata med varandra även om man ligger i 90. xD Haha. Jo, en stereo hade ju inte vart dumt.. Ingen som har en sån på lager? En som INTE slår på och av sig när den har lust.
Borde iofs fixa låset till bakluckan också.. Aja..


Alltså; To do-list denna/början på nästa vecka

Plugga (göra klart ritningen, skriva religionsprovet, se svenskafilmen och göra klart bokföringen från idag)
Ringa Rickard om bejman
Åka ut till Catten och rida pållehesten
Ta en kopp med Amelie
Köpa viiiiiin *låter som lidingöbo* och äppelcider
Supa mig full
Party my pants off (woot?)
Dammsuga!
Ta hand om rena tvätten..
Få ordning på datorjävelen


FYI.

___

"Varför är elefanten stor, grå och rynkig?"

"...."

"För om den var liten, vit och slät skulle den vara en Ipren."
___

HAHAHAHA :D


Undrar om mammas bil startar när jag ska hämta henne sen.. ^^ haha. Jag glömde (host) visst tanka den här gången också. Trots att den lilla lilla lampan lyser ilsket orange på mig hela tiden. :P

Nejfan. Om man skulle ta och gå ut och se om liket startar.. Det är ju ändå sommar snart.. *intalar mig* Kanske det går fortare om jag får beijman up and running. ^^ Försöka duger!

To be continued...
/Kapten

Åh, våren! :D

Kom precis in från en riktigt lång och härlig promenad med Tenor! :D Aaah, lovely weather today, mate! Visst blåser det, och kallt är det också. Men solen skiner som om den aldrig gjort annat! Åh, och jag såg ett av mina top-fem vårtecken! ;D Sopbilen!! Alltså, inte den sopbilen, utan den som sopar gator och trottoarer! :D Tjo!

Jag tog en väg som jag inte gått förut, så vi skulle få njuta så mkt som möjligt av solen :) Hihi, har alldeles rosiga kinder. ^^ Hade det bara varit liiite varmare så hade jag tagit min filt och en bra bok och gått ut och lagt mig i trädgården. Myspys. Nemo längtar så mycket till sommaren!

Vill bara kunna kasta upp dörren till altanen och slänga mig på marken, släppa ut alla djuren, vrida upp musiken och knäcka en kall.

Bad Influence

Alright sir
Sure I'll have another one, it's early
Three olives, shake it up, I like it dirty (dirty)
Tequila for my friend it makes her flirty (flirty)
Trust me

I'm the instigator of underwear
Showing up here and there uh oh (oh no)
I'm always on a mission from the get-go (get-go)
So what if it's only 1 o'clock in the afternoon
It's never too soon to send out all the invatations to the last night (of your life)

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it I like to party, it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows

A good excuse to be a bad influence on you and you

Alright ma'am (ma'am)
Calm down I know your son said he was in my house (my house)
He was the captain of the football team but I turned him out
He wasn't the first and he won't be the last, to tone it down
This happens all the time

I'm a story to tell the alibi
They wanna go home I asked them (why)
It's daylight (not night)
They might need a break from all the real life (get a life)
It gets to be too much sometimes
It's never too late to send out all the invitations to the last night of (your life)

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help I like to party it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows

A good excuse to be a bad influence on you and you

I'm off to see the doctor
I hope she has a cure
I hope she makes me better
What does that even mean? (we don't know! )

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it I like to party it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you


You're too tired?
You're
not too tired!

Drain the blood.

Energy through music. Music that drains the pain. The anger. The agony, the despair and endless sorrow.

Pleasure through pain. Pain through pleasure.

Drain the blood through music.

What do you do when you just want to explode? I want to scream out loud, let the pain leave my body. It gets too much sometimes. Pandoras ask exploderar av överansträngning.

Pain until overload.

It's so bad it gets good. A kind of rush, a high from the low. When the pain is so overwhelming it turns to an abuse. A beautiful disaster, just like me. It feels so bad it feels good.

När sättet man vältrar sig i smärtan på kan liknas vid sättet en kokainmissbrukare njuter av sin drog.

Är smärtan min drog? Jag trodde jag var fri.


Oh, the pleasure.


Min kropp skriker. Av smärta? Av energi? Av njutning? Jag vet inte längre. Det är bara ett virrvarr av adrenalin. En berusning av känslor.

När man sjunger ut högt och känner hur skönt det känns, kan det verkligen vara dåligt då..? Känner du igen argumenten? De är skrämmande lika en missbrukares. Missbrukar jag ruset av djup smärta? Jag vet inte längre. Jag har försökt sluta. Sluta släppa alla hämningar och sluta njuta av smärtan som rinner genom blodet. Men jag kan inte. Jag kan inte sluta ge mig hän till frestelserna. Om man mår så bra av något, kan det verkligen vara dåligt..?

Jag kan tänka mig att det är såhär skönt det känns för en missbrukares rus efter en lång vit period. Ska jag låta mig föras med, sluta kämpa emot..? Ska jag kämpa emot och känna mig halv..?

Jag skrämmer mig själv. Jag har inte svaren, har du..?

Pink - It's all your fault
Pink - Sober
Pink - Bad influence
Pink - Crystal ball
Pink - Funhouse


And if I let myself go, I'm the only one to blame

~*~

Drinking wine and thinking bliss, is on the other side of this
I just need a compass and a willing accomplice
All my doubts that fill my head are skidding up and down again
Up and down and round again, down and up and round again.


Oh, I've had my chances and I've taken them all.
Just to end up right back here on the floor.

To end up right back here in on the floor.

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Fortune teller that says maybe you will go to hell.
But I'm not scared at all... Hmm hmm hmm hmm hmm

The cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.

Sometimes you think everything is wrapped inside a diamond ring
Love just needs a witness and a little forgiveness
And a halo of patience and a less sporadic pace and
I'm learning to be brave in my beautiful mistakes.

Oh, I've felt that fire and I've been burned
But I wouldn't trade the pain for what I've learned

I wouldn't trade the pain for what I've learned.

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Fortune teller that says maybe you will go to hell.
But I'm not scared at all... Hmm hmm hmm hmm hmm

Of the cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.

Irony, irony, this hate and love, hate and love
What it does to me, what it's done to me.
What is done... Done.

Pennies in a well, a million dollars in the fountain of a hotel.
Broken mirrors and a black cats cold stare,
Walk under ladders on my way to hell, I'll meet you there.

But I'm not scared at all, hmm... No, I'm not scared at all.

Bout the cracks in the crystal, the cracks in the crystal ball.

~*~

Beautiful disaster.

Underbara sol!

Nu sitter jag i skolan. *duktig tjej* Försov mig i morse, men nu är jag här iaf... Bättre sent än aldrig.

Vi har bokföring. Det är rätt kul, men inte när det handlar om en stor gård. :( Mjölkkor, slaktdjur, livkalvar osv.. Uff. Miljoner med saker som ska in i alla tusen kolumner.

Lyssnar på Pink. Det ger energi. Yeah.


I don't play your rules, I make my own

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind

Cause oh I'm bleeding out inside

Where does everybody go when they go
The go so fast
I don't think they know
We hate so fast
And we love too slow

And when I think about it
I just can't think about it
I try to drink about it
I keep spinning


Oj, nu blev det mycket här.. Skriver mer när jag kommer hem. För nu funkar ju min dator :P hehe.

Pusshej
/Kapten


Dagens lista.

Dagens slutsats; människan är ett underligt djur. Särskilt den manliga varianten.
Dagens händelse; när jag öppnade brevet jag fick av R! :D alternativt när jag fick reda på att Marre fick lägenheten.
Dagens ris; till vädergudarna - det snöade, regnade, blåste och jävlades idag. :( Kallt var det med. Bakläxa och smisk på rumpan! Fick bara en enda liten solglimt.
Dagens ros; PC Roma igen - hjälpt mig fixa allt möjligt, alldeles gratis! Nu idag att partitionera (?) om min hdd.. :) Alltid snälla och trevliga, och ställer upp när som helst. Såna som gör en glad!
Dagens pryl; mitt paraply. Phew att det höll i blåsten också. Gummistövlarna får faktiskt plats här också.
Dagens låt; Pink - It's all your fault.
Dagens sms; "Gissa vem som flyttar till gråbo den första maj! :-D Pussar" /Marre ^^

Nu sade micron pling, vetekudden är färdigvärmd och det är på huvet i bingen för Nemisen.

Natti
/Kapten

Äntligen!

Fick liv i burken igen!! :D :D TJO!! Så jag har mest suttit här ikväll.. Försökt få alla program tillbaka. Utan framgång. Nå vaj med Microsoft Update? Får inte hem SP2 iaf.. Jaaa, jag veeeet, jag har en skitgammal version av XP.. xD Förlåååt.

Nu har jag iaf fixat firefox. Som jag tänkte göra förut, skitlänge.. men det blev aldrig av..

Gud vad skönt det är att skriva på sitt eget tangentbord igen.. Fingrarna bara glider fram.. :)

Fixat tvätten har jag också gjort ikväll, och promenerat T i regnet. Kul väder att ha en stor, lurvig vit hund i! Mnja. Lagat mat också - duktig.

Rickard - TACK!!! Det var bland det absolut finaste jag fått!!! <3 Älskade broder. En ängel på jorden. Jag lovar att ta hand om den väl :) Har gått runt med ett leende ända sen jag öppnade brevet. ^^ Blev alldeles tårögd. Stor kram från lilla syster yster

På tal om det så saknar jag resten av min familj, som inte finns kvar på denna lilla ö. Kanske lika bra, den är inte så bra som en del verkar tro.. Saknar er gör jag iaf! Allihopa!

Oj, nu måste jag verkligen gå ut och ta den sista tvätten.. Sen blir det bums i säng.

Over & out
/Kapten

Tisdag (ännu datorlös)

Huvaligen, jag saknar min dator jättemycket :( var inne på PC Roma förut, men de hade inte ens börjat fixa med hddn.. Förhoppningsvis kan jag ta med den hem idag iaf. Då blir det nog en helkväll med att installera om alla program (tröttsamt värre), och musik. Jisses, vad skulle jag göra utan musik.. När man har den tillgänglig hela tiden så lyssnar jag inte så mkt faktiskt, men när man vet att den inte finns där, och så har man inget att göra.. Det känns tomt. Jahaja, vad har jag gjort nu när jag inte har någon dator då?

Nu tänker ni säkert att jag har lagt om hela mitt liv, blivit nyttig, börjat TRÄFFA folk istället för att sitta vid datorn.. Mja. Delvis rätt. Umgåtts med folk har jag ju gjort. Men nyttigare än förut skulle jag inte vilja påstå.. Bara haft tråkigare.. Sett på TV istället, och det var inget bra byte kan jag säga - vad fan är det för skit som går på tv nuförtiden egentligen??

Lördagskvällen blev rörig, början var rolig iaf.. Gick hem från Bemman, ut med Tenor, sen gick jag hela vägen bort till Mejan och gick på studentfest. Mycket promenerande blev det. Och festen var.. Hm.. Intressant.. xD Grisigare fest var länge sen.. Nej.. Jag har nog fan aldrig varit på nån grisigare fest.. Men man ska väl inte klandra dem, de festade iaf.

Sen gick vi ner på O'Learys (jag, Bent, Pelle o Jonas), men det var inte så mkt drag där.. Fick mig en rom och cola av Pelle :D (TACK!!) - det var så längesen!! Jag saknar rommen.. <3 Det är fan riktigt gott det. Hittade en snubbe på festen med Captain Morgan's iofs, men det fick man dricka rent ;P funkade bra det med. Hehe.

Till sist dissade jag tråkgrabbarna som blev kvar på O'Learys och gick till Lillebror ist. Helt okej. Lång historia, kvällen slutade i tårar och bröstsmärtor. Marre. <3 Men som tur var så löste det sig på söndagen.

Söndagen gick åt till att försöka sova, utan framgång. Sen åkte jag hem till mor min och hjälpte henne packa inför flytten. Fick en del böcker, handdukar och lakan för besväret. Fast.. Mest satt vi och tittade på gamla bilder från hennes och Thea's Israelresa!! :D De var där när mamma var i min ålder, jobbade på kibbutz i 3 månader :) Mamma hade inte sett bilderna sen de kom hem, så det var riktigt roligt att få vara med och återuppleva allting med henne! :D Vilka historier!! Att min lilla mamma var en sån vildbase ;P Vi har en del gemensamma drag, det är tydligt det.. Men mor var mycket värre än mig. Nog om det. Väldigt roligt att höra på hennes historier iaf! :D Längtar ut i världen ännu mer nu.

Kvällen var jag bara hemma, fixade lite.. Såg en bit på Beck, sen somnade jag.

Måndagen blev seeeeg, var så sjukt trött. Efter helgen antar jag. Var på Framtidsdagen Säve, miljoner föreläsningar och seminarier, informationsbord och folk precis överallt. Mycket info, lite tid. Puh. Fick ångest tillslut och var tvungen att gå ut och sätta mig på trappen :( Hu. Totalpanik. Ingen koll på nånting. Det mest givande måste jag få lov att säga var föreläsningen av EURES - om att åka utomlands och arbeta. Lite regler och tips på hemsidor och företag, vad det finns att välja på och lite hur det fungerar. Det var utan tvekan det bästa! Fan vad jag är sugen nu. Dra till Nya Zeeland i några månader eller nåt. Australien skulle jag vilja se. Kanada kunde man också åka till rätt enkelt. Och allt inom EU var rätt lätt. Åh.. Det värker lite i hjärtat när jag tänker på att jag sitter fast här ett tag till. Längtan är obeskrivlig.

Sen gick jag hem och lade mig. Vädret var helt underbart btw!! Härliga solen!! <3 Fick mig iofs att längta ännu mer.. xD Men aja. Man får vara glad för det lilla!

AAAAAHHHHH!!!! :D :D :D Marre har fått en EGEN LÄGENHET!!! :D :D På GRÅBO!!! OMG!! Så jävla underbart!!! :D Snart kan vi ränna hos varandra dagarna i ända ^^ Wee! Jag är så glad för hennes skull! Vet ju verkligen hur jävligt det är att bara behöva "bo" överallt, ständigt på jakt efter ny bostad.. Det är en sån stress. Så mycket energi som bara försvinner där, det är helt otroligt. Fan vad skönt det är att äntligen få ha ett hem. Ett riktigt, eget hem. Jag är så glad för hennes skull! Vet ju hur det känns! ^^ GRATTIS gumman!

Oj, nu ska jag upp på lektion igen.. Undrar om det är nån som läser mina milslånga inlägg längre :P haha. Blir ju så när man inte kan uppdatera så ofta.. Sry about that..

Vi håller tummarna för att min dator är up and running igen ikväll då!

So long, suckers!
/Kapten

AAAAHHHHHHH

jävla skitdator. xD värsta tangentbordet ever, kommer åt fel jävla knappar hela jävla tiden. Jag skrev så fint alldeles nyss, men det försvann! KUL!!

Jag saknar min dator :'(

Känner mig så ensam utan internet.. Men Marre kom på den braiga idén att koppla mp3n till stereon och ut i högtalarna iaf!! :D Så nu har jag musik!! Ett litet problem att jag inte har någon dator så jag inte kan ladda den när batteriet tar slut.. xD på tal om det kanske jag ska ta o ladda den nu när jag har tillgång till dator :P haha.

Så!

Ja, iaf.. jag kan ju berätta lite om igår - det var en bra dag! :D När jag kom hem från skolan städade jag ordentligt! Det var skönt! Nuförtiden måste jag dammsuga varje dag, för Tenor fäller ju så innihelvete.. Och katterna också.. Blä. Känns som jag inte gör annat än att städa.

Efter städningen gick jag en promenad med T och det blev mycket spännande! Solen kom fram och stannade framme resten av dagen!! UNDERJÄVLABART! Vi träffade en liten shitzu (vet att det inte stavas så men orkar inte googla. Lev med det.)/papillon-tös som var lugn och trevlig. En liten valp bara, men det funkade jättebra! T tyckte det var jätteroligt! :D Kul att se honom så glad.. Han saknar nog att umgås med andra hundar. Ägaren till denna lilla varelse var supertrevlig också! Vi pratade både länge och väl, om allt och inget (bla att den här ön är liten. Det är hennes syster som har hagarna i Ala som min moster har sina hästar i, granne med P, med staket från min pappas gamla hundpensioinat i Mästerby, som de förra ägarna till Ps hus har köpt!! Hängde ni med? ;P). Sen träffade vi på Tessan. Sen träffade vi på en stor st bernard/goldenhanne. Spännande! Jag och ägaren pratade och vi lät hundarna komma närmare och närmare. Det gick över förväntan! Jätteroligt! Sen slog vi följe resten av biten - han bodde tydligen bara några hus bort fån mig! Så vi lär säkert ses fler gånger :) Det märktes att han hade god hand med hundar! Kul! Sen vinkade jag till en telefonpratande Jakob, sen träffade jag på Erika :D hon kom från stan och hade handlat en klänning för 1400 spänn!! :O Goddamn! Vi gick tillsammans hem - mycket trevligt!

Hehe, nu äter jag upp Bemmans makaronilåda :P mohahaha...

Efter promenaden åkte jag ner på hamnen och hämtade mamma från jobbet. Så jävla härligt. Gled runt på stan, solen skiner, solglasögonen på och Michael Jackson i öronen! NÄ!! :O Wooot!?? Fan vad läskigt, precis när jag skrev det så började den spelas! :O Kör shuffle i Media player! :O Läskigt... Michael Jackson - They don't care about us. <3 SOMMARFEELINGS!! :D Släppte av mor min hemma och sen var det hit the town som gällde. Hade ju lagt undan den fina klänningen på MQ, så jag var ju tvungen att gå igenom alla affärer i stan för att se om jag hittade nån annan ;) Det gjorde jag inte!! :D Så några timmars tittande senare vände jag tillbaka mot MQ - och träffade Tias!! :D Gud vad kul! Han och Evvis skulle iväg och handla eller vad det var.. Så jag stod och pratade med dem ett tag. :) Jätteskoj o träffa honom - det var längesen!! <3 Sen gick jag, i solskenet, musik i öronen, vårkänslor i hela kroppen - mot MQ! Omg! 600 spänn studentklänning - check! :O Lyckan var fullständig, när jag gick med min klänning mot bilen och jag satt och log hela vägen hem. ^^

Var tvungen att ringa Amelie så hon kunde ge ett utlåtande om klänningarna ;) hon var skeptisk först, men när hon fick se dem så såg hon lika glad ut som jag kände mig! ^^ I got her blessings!

Sen var det mat, vin, göra sig i ordning och styra upp party som gällde.. :P fan vad konstigt det kändes utan datorn. Ingen musik. Bara nåt skumt program (wipe out?) på tv till sällskap.. :S och telefonen.. Hiu. Lagade klok mat gjorde jag iaf. *stolt*

Gick hela långa vägen till Marre - och festen kunde börja! :D Wihoo!

Marre, PL, Danny, Walle, Emil, Robin och hans tjej Jennie var där! Gud så roligt att umgås med dem! ^^ Jag fick lite gin av Walle, men groggvirket var slut så jag fick dricka det rent. xD Blää. Och när Walle skulle ringa taxi drev han med dem så vi allihop vek oss av skratt! Jag skrattade så jag grät tillslut. ^^ Och DET händer inte varje dag! Vilken underbar humor. Walle Wallin ftw. ;P

Sen taxi till krogen, gick till Lillebror men där var det dött. Totalt dött. Vad har hänt liksom? Så vi gick till Surfers ist. Träffade där Andres, han Micke och Line och nån fler.. Blev så jävla packad tillslut.. Hm. xD Sov hemma hos mamma sen, orkade inte gå ända hem.

Kom hem imorse, åt rester från gårdagen och gick sen o lade mig igen.

Vaknade runt 12 och naturligtvis var det första jag gjorde att ringa Marre ;P haha. Hon var inte bakis. Jag var fortfarande full. Låg i fosterställning i min säng, med telefonen liggande på kinden. Hell yeah. ;) Men jag har faktiskt inte mått så dåligt idag.. Städat hemma, gjorde mig iordning för kvällen typ runt 2. :P Sen gick en prommis med Tenor. Ingen ville leka med mig :( alla var endera bakfulla eller upptagna. Torrisar. Jag var ju fit for fight redan vid 3. :P

RICKARD JAG SAKNAR DIG!! Dig är det iaf drag i! :D

Tja.. Så nu sitter jag hos Bemman och Munken, PL, Kami och Bemman spelar poker. Eller, inte Bemman för han åkte ur :P för andra gången. ^^ Hihi. Bemman lagar mat istället :P Korv med bröd! Jag lär ju inte gå hungrig i det här sällskapet iaf. :D Inte nykter heller för den delen. Mohahaha.

Nu har jag kramp i fingrarna.

Ikväll blire fest. Vart? När? Hur? Med vem? De veit man ju inte.. :D Jong kommer hem nästa vecka!! :D TJO!! Marre min är glad också.! ^^


Fullt ös medvetslös!
/Kapten

PS: Bemman heter egentligen Robin! :D Haha. Det hade jag inte en aning om ^^

Saknad <3

Gggh, Nemo saknar sin dator.. xD Just nu sitter jag i skolan (trots att jag inte har några lektioner idag). Jag hade två ärenden hit. Eller egentligen tre - Lämna min andra hdd till PC Roma för ompartitionering (svårt ord), kolla mailen och äta ribbar! MUMS! Lätt värt att köra hit på bakfyllan för att äta skolans revbensspjäll. Det smälte i munnen. Yummie.

Jahaja. Nu har jag virrat bort mig lite.. Just det! Jag måste bara berätta att jag har hittat min studentklänning!!! :D TJO! Den är heelt underbar, och om jag hade haft min egen dator nu så hade jag lagt upp en bild.. :P Enda problemet är att det bara finns en kvar och den kostar 600 spänn och Nemisen är pank. :( Jag visade den för mamma igår, och provade den. Åh.. <3 Den satt som en smäck. Heeeelt fantastisk! Och det fanns matchande skor till! Såna som var precis i min smak! (Och jag är kräsen med skor, det ska va 100% rätt eller inte alls) När jag iaf bestämt mig för att lägga undan klänningen en dag och ge mig ut för att jaga nån att låna pengar av så säger mamma, min underbara, söta, bästaste bästa mamma, att "nejmen du, det löser vi.. du kan få låna pengar av mig.. det är ju klart att du ska ha din klänning. :)" :D:D:D Kan ni fatta!!?? Min mor, som om möjligt har det lika dåligt ställt som jag! ;D Åååh, vad jag älskar henne!

Och inte nog med det, vi gick till katthemmets loppis sen, och där hittade jag EN TILL helt makalös klänning! :O En äkta 50-60-talsklänning, importerad från London! :O Jag föll som en fura. Men formen var ju som de klänningarna är, sjukt smala i midjan.. Så jag vågade inte ens hoppas.. Men jag var ju tvungen att testa den iaf.. Och den satt som gjuten! :D OMG!!! En sån klänning jag alltid drömt om!! En äkta, riktig bakelseklänning! En sån som man känner sig extra kvinnlig i! Åh! Den är vit/beige med stora blommor på i olika gröna och turkosa nyanser. Passade fint till mitt hår! Och alla expediterna fick komma och titta, de var helt saliga allihop. SÅ fin var jag i den! ^^ Så mamma såg det som sin moderliga plikt att köpa den till mig! ^^ MY LUCKY DAY! :D Bara på grund av den klänningen och hur jag kände mig i den så överväger jag faktiskt att gå på balen i vår. ^^ Hihi. Men vi får se.. Det är mycket pengar och jag har ändå ingen att gå med.. Men ändå ;) tänk att få visa upp den där blåsan.. Wee.

Jaja, nog talat om vackra klänningar :D

När jag kom hem så fixade jag lite, jag hade ändå ägnat en stor del av dagen (innan jag hämtade mamma på jobbet) åt att städa så det var rent och fint hemma. Utom i köket.. Men aja. Man man inte få allt här i världen. Jag körde en riktig bachelor-middag med ärtsoppa i korv (bara att värma!) och créme fraiche, direkt ur kastrullen, framför tvn. xD Haha. För jag hade ju ingen dator att sitta framför :( Sen hällde jag upp ett glas vin och äppelcider (toppenblandning!) och började min helg :D tog en dusch, såg på tv. Väntade på att Danny skulle bli klar med sitt så vi kunde ses och spela tp som det var tänkt. Men nähe. Han hörde aldrig av sig. Så jag gick hem till Marre sen satt jag, Marre, Katja och David och spelade TP istället. ^^ Nemo blev bra på fyllan. Men det var riktigt skoj! Nyktra Katja och David kanske inte riktigt tyckte det var lika roligt.. :P men men. ÅÅH och jag och Marre VANN!!! :D TJO!! Traskade hem där framåt 2-tiden.. ;P

Maha. Det gäller att leva, och livet är NU! Ikväll är det dags igen :D Förhoppningsvis ölande med Walle och Tias. *håller tummarna*

Oj, nu måste jag åka! Ska vara hemma igen till ett!


Pink - Funhouse
Lady GaGa - Poker face
Jamelia - Beware of the dog
Pink - It's all your fault
Shania Twain - Hate to love
Pink - Cuz I can
Dropkick Murphys - The dirty glass
Pink - This is how it goes down
Linkin Park - A place for my head
... m.m.

Jag skulle inte överleva utan min musik <3

*
A little gambling is fun when you're with me
Russian roulette is not the same without a gun
And baby when it's love, if it's not rough it isn't fun.

Party hardy!
/Kapten

PS. Strumporna blev utbytta mot en helt ny och fin list! :D

Krasch!! *ljudeffekter*

Jao, om det är någon som undrar varför jag varit offline på alla ställen jag normalt brukar vara online på, så är det för att min dator kraschade igår. Yes box, så är det. Jävla skit. Den hårddisken jag hade OS på kraschade alltså. Som tur är så har jag allt viktigt lagrat på mina andra, men det finns många program jag inte är så sugen på att behöva leta efter igen. Suuuuck. Precis jävla rätt timing också. Inte en spänn. Eller jo - 75 kr har jag kvar tills nästa vecka när jag får pengar. Yay! Så idag lämnade jag in hddn till PC Roma (smidigt som fan att ha dem på skolområdet btw) för att se om det finns nån chans alls att rädda den eller det som finns på den. *håller tummarna*

Igår då iaf, så blev det fruktansvärt tyst och tomt när datorn dog. :( Gick ett par varv i lägenheten och tänkte på tystnaden. Sen stod jag inte ut längre och slog på tvn för första gången på typ två veckor. :P Sen badade jag Tenor. Det vart lite liv och rörelse där iaf. Haha. Jag har ju badkar hemma, så fick stå bredvid badkaret, ta undan alla saker, och duscha honom över golvet. Låt mig säga såhär; jag blev lika blöt som hunden tillslut. xD

Sen kom Amelie <3 förbi, och vi umgicks, pratade lite skit och tog några glas vin. Mycket trevligt!! Det måste vi göra oftare!

Tycker jag kom ikull i rätt bra tid ändå, och med lite hjälp av vinet så sov jag gott. Vaknade pigg vid 4 (!?) och kunde inte somna om. Tog en macka, sen efter nån timma gick det bättre. Men när jag väl skulle gå upp så var jag så trött att jag inte kommer ihåg att jag stängde av väckarklockan. För det gjorde jag iaf. Försov mig såklart. Men det gjorde ingenting för solen strålade!! :D Och jag hade mammas bil, lyckades övertala henne om att få ta den till skolan sen var problemet löst. :) Det var mycket konstigt väder på väg till skolan. När jag lämnade stan sken solenstarkt att man knappt såg någonting. Snön gnistrade och allt bara lyste. Sen ungefär vid Hallfreda så såg jag nåt skumt.. Dimma. Massor med dimma som låg som ett vackert täcke över åkrarna. Som rök. Ja, ni vet hur morgondimma ser ut? Nåt i den stilen. Fast tjockt som mjölk. När man väl körde in i dimman var det jättesvårt att se. Och den höll i sig ända till Lövsta. Där solen btw inte sken. Konstigt..

Aja. Vi har haft Svenska B idag iaf. Jätteroligt! Jag älskar språk. Vi håller på med språkkännedom och språkhistoria nu, det är verkligen intressant! Såg några avsnitt av "Värsta språket" och pratade lite kring dialekter och sånt. Tidigare har vi hållit på en del med Gutamål. Jag brinner verkligen för såntdär :) språk, språk, språåååååk! <3 Jag gick ju språk på sam förut.. En vacker dag ska jag ta mig i kragen och fortsätta läsa språk. Me like.

Lunch här på skolan (tack vare att jag har mammas bil) och sen tog jag med Tenor på en prommis. Solen skiner igen, så det är en riktig fröjd att vara ute. :) Asker kom körande förbi i sin vita bmw, ringde och pratade lite med honom. Det var kul! Jag saknar honom.

Nu fick jag precis reda på att min kära hårddisk, som troget tjänat mig sedan 2003, är dödare än dödast och utom all räddning. Jaha. Fan vad roligt då. Bara att börja om. Suck.

Nu ska jag kolla alla mina mailar och fylla i nåt formulär om en framtidsmässa jag ska till på måndag.. Sen blir det hem och städa undan allt äckligt hår från överallt i min lägenhet. Skulle komma några besiktningsmänniskor idag också.. Kanske man kan ersätta strumporna jag har istället för list i vardagsrummet. xD Hehe.. Sen ska jag hämta mamma också ja. Och hinna duscha.

Och sen... Tar jag helg :D då blir det öl (vin), tp och trevligt sällskap hos mig (förmodligen). Tjo!


Dagens ord: Försovmorgon! ^^
Dagens bästa: SOLEN!!
Dagens sämsta: Att min hdd är död. :'(
Dagens ros:
Till PC Roma för deras trevliga och sevicemindade personal - ni är guld värda!


We'll meet again!
/Kapten

Oj oj oj..

Här händer det mycket på en gång.. Lagom när jag hunnit bli glad över att det slutat snöa så börjar det igen. Kom hem iaf. Buss hit o buss dit, och aldrig klaffar de heller. Som vanligt får man vänta en kvart innan nästa buss går. Precis sådär lagom lång tid för att det ska vara plågsamt att sitta och vänta och man hinner inte uträtta något. Ggh. That shit pisses me off.

(massa bla bla bla)

Puh. Har suttit och chattat med Frida nu. Det tog på krafterna, nu orkar jag inte blogga mer.

Snabbfrukost

Det blev en rallyfrukost.. kände att jag saknade datorn. ^^ Sitter och lyssnar på Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston! En helt underbar låt! Början är bäst. Ni måste höra den om ni inte redan gjort det. Totalt jävla skitbra. *vrider upp volymen och tänker bort alla pokerspelande, traktorpratande bönder runtomkring* Jag älskar känslan man får av den här låten.. *blundar och njuter* TACK Jong! <3


~

Oh, and btw...


Sorry you can't define me
Sorry I break the mold
Sorry that I speak my mind
Sorry don't do what I'm told
Sorry if I don't fake it
Sorry I come too real
I will never hide what I really feel

Sorry if I ain't perfect
Sorry I don't give a -*-
Sorry I ain't a diva
Sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin
Sorry I'm not a slut
I won't let you break me
Think what you want

Vinter..??

Jaha. Man vaknar på morgonen, tittar ut och konstaterar att man bor i stadsdelen Mjölk, i den lilla staden Vit. Suck. Det slutar tamigfan inte snöa. Nu är det ett relativt tjockt lager med vit snö överallt. Och snö i luften. Och på hunden. Överjävlaallt, snö, snö, snö. Kallt. Okej, själva snöandet är inte det värsta. Det kan t.o.m. vara rätt trevligt ibland. Med snö alltså. Nej, det riktigt jävliga är att det blåser! Usch!

Nu sitter vi i H2 i skolan och har Småföretagande A. Har pratat lite om studenten. Isch, virrigare klass får man leta efter. Inget drag, ingen som tar några initiativ. Alla sitter och spelar poker typ. Bara jag som gör nåt, men jag har tröttnat efter 2½ år. Nu är Lisa den enda som drar i trådarna. Yay.

Nu ska vi hålla på med bokföring och driftsplaner på datorn.. I 3 min till. Sen blir det frukost. Min 2:a frukost :) det behöver Nemo, för hon förbrukar så mycket energi. Hon är jättehungrig nu. Fast att hon åt en stor tallrik gröt för drygt 2 timmar sen. Ibland kan man tro att hon inte gör annat än äter.

Gröt innan skolan
Mackor
i skolan
Lunch i skolan/hemma
Frukt/mackor hemma
Kvällsmat
Nattmacka


Plus massor med vatten.

Intressant va?

Pusshej

Rofylld

Okej, bara ett inlägg till.. Det här var ett såntdär Moment som jag känner att jag borde nämna.

Jag upplever nämligen ro. Och det händer inte särskilt ofta.

Klockan är inte brutalt mycket, jag har varit i skolan idag och ska gå dit imorgon.. Det ser inte ut som ett bombnedslag här hemma.. Och det är tyst.. Nästan tyst. Micron brummar, med vetekudden i. Kissarna äter i lugn och ro, och Tenor ligger i hallen och tuggar på ett ben.. (Efter mycket om och men - för stort och hårt ben, Nemo lägger det i blöt en stund, Tenor testar, tycker det är tråkigt, Nemo lägger det i vatten en stund till.. T är fortfarande helt ointresserad, slickar lite på det bara. Nemo får en snilleblixt och häller lite mjölk på benet! Skam den som ger sig. Det funkade! Benhelvetet kostade en hundring nästan så tänkte inte ge upp i första taget, nej.)
Anywho.. Det är ingen katt som sitter på datorskärmen och viftar efter mitt hår och klöser mig i pannan, ingen hund som kommer och buffar och puffar och vill upp i knät/leker tafatt med katterna, ingen katt som mjauar eller bråkar med blommorna/klöser på tapeterna/fräser och morrar åt hunden som leker tafatt. Bara helt... Lugnt. Och skönt. Vad längesen det var jag kunde njuta av det. Kanske är så att vi börjar få in rutinerna lite, min lilla familj och jag. Pling! Nu är vetekudden klar!

Det känns för en gångs skull som jag kommer somna rätt gott ikväll. Nu när jag faktiskt kom ihåg att ta de där tabletterna. Och nu när jag fått möjligheten att varva ner lite. Det här med rutiner och sånt kanske inte är så dumt ändå.. Stressen, vart är den? Jissus.. Vad skönt.


Natti (igen)
/Kapten

Snömonster

(På avstånd) - "Kolla, det är nån som är ute o går med en isbjörn..!"
(Lite närmare) - "Naj, se! Det är en liten töis som är ute och går med en isbjörn!!" *uppenbart chockad*

xD Jojomän, jag tackar jag..


Så var det dags igen. Vitt överjävlaallt. :( Just när det gamla nästan töat bort och man fått lite hopp om våren. Tji fick jag. Har nu snöat i princip hela dagen.. Blötsnö. Slask. Kul!

Nej, bums i säng och drömma om sommar och sol. <3

Idag är det tisdag, då kommer John hem från fastlandet. Och det betyder att imorgon är det onsdag, då kommer Tias och Walle till ön, och då är det bara en dag kvar till torsdag, och på torsdag är det bara en dag kvar till fredag, och då är det helg! :D *försöker tänka positivt*


Nu är det tack och godnatt.
/Kapten

I-landsproblem

Fan vad jag avskyr att man inte kan äta chips och sitta vid datorn samtidigt. Jag blir ju helt galen. Endera får man låta bli att äta chipsen, eller gå och tvätta händerna mellan varje jävla litet chips. Torka av sig på byxorna funkar inte, tangentbordet blir flottigt ändå. Dessutom får man hund och katthår på chipsen man äter i nästa vända.

Bläh!!! Det är hår överallt!! Och jag dammsög fan igår! Jag blir tooookig!! Nu måste jag dammsuga igen.. Och rolla av sängen med den där klistriga saken som det är meningen att man ska få bort hår med.. Japp. Det är vad jag ska göra. Och så borde jag diska också.

Men faktum är att jag varit riktigt duktig idag ändå! Kom jättelångt på min nya ritning, fick nya fina pennor och gjorde bra ifrån mig på Religionen. Och så gick jag ju faktiskt den långa rundan med T förut, trots det äckliga vädret. Så jag är stolt över mig själv även om jag inte orkar diska. :P

Sen ska snälla söta lilla Kami köra mig till Willys för att handla hundmat :P (TACK!) vad vore man utan vänner som ställer upp i vått (!!!) och torrt.? ^^

Pfffffftt! *fnys* Nej nu måste jag verkligen dammsuga igen! Det var då helvete vad de fäller och skitar ner.. allihop. Om de bara kunde sluta leka i blomkrukorna skulle det underlätta lite för fröken städtant. xD Oj, jo.. Jag kanske borde vattna blommorna också.. Och ÄCKLIGA jävla små flugor överallt!!! *viftar hej vilt med armarna för att försöka mosa dem* Hur blir man av med dem!!?? TIPS MOTTAGES MED TACKSAMHET!! They're driving me craaaaaaazy..!!

Lyssnar på Cornelis Vreeswijk <3

--,-'-@


Are you wild and dirty like an animal..?

Äckligt väder.. men himlen på jorden i april!

Blä, piss och FY FAN! Jag kom för en stund sen in från den mest omysiga promenaden ever.. Snö, blåst, slask, en yrig hund som är skitigare än skitigast, och hår och blött överallt.. xD

Men aja.. Nu är det over and done with iaf. Hoppas det försvinner (önsketänkande, jag vet) tills ikväll när jag ska gå nästa prommis..

Men nu till de glada nyheterna, och jag ska återge precis hur jag kände när jag fick reda på det :D -

OH MY FUCKING GOD, JEFF DUNHAM KOMMER TILL STOCKHOLM!!!!! Jag MÅSTE bara dit!!!! *skickade sms till Marre fortare än kvickt* Det FINNS kanske lite rättvisa i världen ändå!! :D "AAAAAH!!!! Jeff Dunham kommer till sthlm i april!!"
Svar - "Du skämtar!!! Vi måste fan dit.. På riktigt.. Jag tar ledigt och lånar pengar.. Allvarligt!!! .."
Åh vad jag älskar henne ibland :D oftast faktiskt. ^^ She totally gets me.
Den 8:e april alltså, kosta vad det kosta vill. Try to stop me! MOHAHAHA......! Henrik Schyffert och Magnus Betnér släng er i väggen liksom.. xD Helt underbart.



Btw - är det bara jag som tycker han är snygg..? ^^ And I could just marry Peanut! :D

Booooooring...

Sitter i skolan.. Vi slutade halv två, men bussen går inte förrns kvart i tre.. Drygt. Längtar hem :( hem till min vovve och min säng. Hem till kissarna och tryggheten.

Idag har varit en dag av ångest.

Jag hittade iaf tillslut mina hörlurar, så jag har musiken till mitt sällskap. Tack gode gud. Annars hade ångesten varit ännu värre. Just nu är det Dropkick Murphys - Dirty glass som spelas. En av mina favoriter. Kan vara så att det är musiken ihop med vädret som fått mig på så dystra tankar.. Det värker mer än vanligt i bröstet idag. Längtan härifrån är olidlig.

Mina klasskompisar ska till Spanien i tre veckor på praktik. De åker på torsdag. Kul för dem. Jag har ju redan varit där, i ettan, så jag får inte följa med. Men fan vad jag längtar tillbaka. Det är kallt som fan på den här ön. Blåser idag, sådär så det biter av köld i kinderna. Och nu snöar det också.. Kul.. Snö och slask i alla vrår. Kul grej, verkligen. TJO, när jag kommer hem ska jag ut och gå med Tenor. JAAAA!!!! xD Inte. Ska fan kosta på mig en kopp varm choklad sen.


Can anyone stop the hurting..?
__

You left me dying crying there...

Pain.

I'm gonna hate you
‘Til I forget you
So here's a keepsake
I left it in the bathroom
Just a little something
Something to remind you
Enjoy, you'll never get this close again.

Now its him but it coulda been you
Tell me why it's him when it shoulda been you


Here's an image you won't forget
All your life I'll tease, I'll torment
I'll be gone as soon as you turn the page.

It's all your fault

Vill bara vända mig ut och in och skrika tills rösten brister ikapp med hjärtat.

---

I conjure up the thought of being gone
But I'd probably even do that wrong
I try to think about which way
Would I be able to and would I be afraid

Cause oh I'm bleeding out inside
Oh and I don't even mind

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I'm trying to figure out what else to say
To make you turn around and come back this way
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do

I have lost my mind

</3

Don't ever fall in love,
It's the devils own invention.

Pannkakor och Vänner hos Marre

Jahopp, nu kom jag hem igen då.

Stackars Tenor, jag lyckades klippa en klo för kort :( Lilla gubben..

Skönt att vara ute o iaf, och hade mycket trevligt hos Marre :) vi satt och såg på Vänner och degade oss lite.. Sen åkte David till sin mor och vi tjejor satt och snackade skit.. Det var skönt.. Att bara hänga.. Marre fick för sig att laga kebab till kvällsmat (jisses vad gott det såg ut) och jag och Katja delade på några pannkakor :P haha. Vi pratade massa och kom fram till en del, men det är sånt som man inte kan skriva här. ;P

Nu ska Nejmo susse, fö hon ska ti skolen imårrn.

Nattinatt
/Kapten

Welcome to my life.

Jaha.. Välkommen hem till mig då.. En katt ligger och sover i blomkrukan, en katt ligger (som vanligt) och sover (och snarkar) i handfatet, en katt är puts väck, jag sitter vid datorn och hunden snodde nyss min dip. xD Tack så jävla mycket väl.

Jag är hungrig.. Hm.. Tur att jag har lite rester från igår :)

Fan vad duktig jag känner mig! Har varit och handlat (sista pengarna gick FYI till mjölk, ägg, purjolök och smör), när jag gick med Tenor, sen har jag diskat och dammsugit. Och gjort allt för att få bort allt äckligt hund- och katthår från sängen. xD

Nu ska jag peta i mig lite mat, klippa naglarna på T o traska hem till Marre tror jag..

Dagens smile: "Rickard; Fan vilken visdom det bor i kaptenen =) Hon kommer gå långt hon .." Aaaw.. :D

Tacksam!

Åh, den här pissiga dagen har helt plötsligt förvandlats till en underbar sådan! :D

Började helt fruktansvärt, har drömt en massa jobbiga saker.. Om Han. Det där aset. Som sitter i mitt huvud som en kniv av tre stora S. Sorg, Smärta och Saknad. Get out of my head!!
Aja.. Så de få timmar jag lyckades sova så sov jag inte så bra. Och Polly har varit helt galen inatt, snuttat på mitt hår, slickat mig i ansiktet och dragit av mig täcket. Gah!! Så jag blev hemma idag. Vaknade strax innan 12, inte ens lite utvilad. :( Känt mig allmänt ensam och övergiven idag också.. Sur på den här jävla ön. Och framförallt på folket som bor här. Vad är det för stil? Tur att jag har Marre här iaf.. Och Tenor.

Lyckligtvis så kommer Walle ju ner på onsdag, han är alltid rolig att umgås med och får en på bättre humör. Och Danny har lovat att ta igen det han missade i helgen. :) Och vet ni vad!!?? :D Världens bästa Tias kommer ner också!!!!!! :D TJOHO!! Gud vad jag har saknat honom! :D Äntligen nån man kan slappna av med, som inte är helt uptight och inte vågar säga halv sju, spelar spel eller har nåt annat skumt för sig. Fan va GUTT! Min bästis! Känner redan nu att det här kommer bli en underbar helg! :D Med så bra sällskap kan det ju faktiskt inte bli dåligt..! :D Fan vad skönt.. Känns som att det är precis det jag behöver.. Lite härliga kompisar, en massa öl och skön stämning.. Inga jävla spel, inga konstiga karlar som man inte förstår sig på.. Bara plain relaxed party. Eller, fullt ös medvetslös. Beror på hur man ser det. :) My favorite kind anywho! :D Ååååh, kan det inte bara bli helg nu!?

Och Rickard! Vilken underbar människa! Fan vad skönt att jag har hittat dig.. En riktig kompis. Tack för att du alltid stöttar mig och kommer med uppmuntrande tillrop! Du får mig på bättre humör när jag är nere och allt känns piss :)

Vad glad jag är att jag har såna fantastiska vänner. <3 Och att jag ska få träffa några av mina söta små favoritkarameller just denna vecka! Som jag har saknat er! Särskilt T! :D

Jag älskar er!
Och då menar jag inte bara dem jag har nämnt just här just idag, utan alla mina små söta vänner. <3
Tack för att ni finns! Och för att ni är så jävla bra!

Ensam.

Usch vad tomt och ensamt det känns. Sitter här nu och bara tjurar. Tycker lite synd om mig själv. Fan att det ska va så svårt.. Aldrig kan det bara få bli bra!? Ledsen, besviken. Ensam.

Kom aldrig iväg till Marre, det snöregnar ute, och jag mår fortfarande dåligt. Tanken på att hela vägen dit, bli ännu tröttare, och sen behöva hem igen, det var inte så lockande.

Fan. Less jag blir.

Tur att jag har Tenor iaf. Min trogna följeslagare. Men han kan inte ge mig det där lilla extra.. Det som jag saknar så mycket. 

Sleten.

Jahaja.. Ska man nu försöka sammanfatta helgen då.. Mjo.. Dejten i fredags blev ju då inte riktigt som jag hade hoppats. Vi kanske ska nöja oss där.

Så vid halv 2, fortfarande pigg och nykter och hade lust att hitta på nåt, tog jag mig hem till Rasmus. Där var det fest. Kände ingen alls utom Rasmus, Jonas och Jullan, men det var kanske lika bra. Alla verkade mer eller mindre dumma i huvet. Utom en snubbe som hette Hannes. Han var riktigt bra! Jag hade Tenor med mig, och det gick jättebra. Över förväntan. Det enda pundhuvudet han blev arg på var en stor idiot ändå, så det gjorde inget alls. Jag blev arg på honom också. Hannes hade också hund, så vi hittade en gemensam punkt där! Riktigt roligt! Han var nog den enda av de jag inte kände som var vettig.

Rasmus bjöd på vin. Och öl. Damn. Festen började i princip när alla dumpuckona hade gått :P Då satt jag, Rasmus och Hannes och drack och såg på musikklipp på youtube. Lyssnade på Dropkick Murphys och Flogging Molly! Hade riktigt trevligt!! Sen.. Aa.. Gick hem vid halv 6 kanske, och sov sen bort hela dagen. Lyckat.

Vaknade strax innan 6 på kvällen och lagade mat och umgicks med Tenor. Hoppade runt lite här hemma och lyssnade på musik, tog det rätt lugnt. Sen promenerade jag hem till Marre. Det var skönt! Inte sådär vrålkallt utan helt okej. Gick genom tallskogen där vid återvinningen. Det luktade kåda och tall. Då kändes det som att det inte var så långt till våren och sommaren. :) Fick ett underbart välkomnande när jag anlände - Marre skrek och hoppade på mig, höll på att välta och krama sönder mig. :D Haha! Dränkte mig med pussar och var nästintill tårögd. :P Hon tog mig i handen, såg allmänt lycklig ut och talade om hur mycket hon hade saknat mig. Aaaaaw, min Marre. <3

Kände mig lagom fräsch, i gårdagens smink och sliten som fan. Men jag hade så roligt! Vi satt i köket, jag, Katja, Samme, Jullan, Kit, Tessan och Kiffe. Och två till.. Ähum.. Jonas? Tror jag. Och hans kompis. Vi ritade :D Katja och Samuel hade rit-tävling. Katja vann mest hela tiden. ^^ Sen drog jag massa otroligt roliga skämt :D jag och Marre höll på att krevera av skratt, de andra var inte fullt lika entusiastiska. Haha. Vadslagningar, rit-tävlingar, elefantskämt och öl! Så skulle man kunna sammanfatta förfesten! :D Sen kom Tessans bror också. Han körde ner oss till krogen och vi satt i bilen och gormade med i Livet är en våldtäkt! :D HAHA. Fan vilka sommarfeelings man fick. Suck. ^^ Vi gick till Lillebror, hittade massa roligt folk - bl.a. Kalven och Martin! Kul att träffa dem igen! Det var alltför länge sen! Vi satt och lekte med deras walkie-talkies :P vilken partygrej! Undrar hur det gick för Martin och hans span.. ;)

Sen dansade jag och Katja på bardisken. Det var.. Hm.. Intressant. Vi fick varsin drink för det iaf. ^^ Ja, det var det där med vadslagningar och utmaningar.. :P Åh, och hemska hemska människor - de filmade det!! xD HUU!! Framöver ska jag införa kameraförbud. Och Kalven - hämnden är ljuuuuuuv!! Räkna med payback! :P

Sen försvann alla. :S Vet inte riktigt.. Alla bara spreds för vinden. Hittade Samme, men han dissade mig. Igen. Hm. Så jag irrade runt ett tag på stan, full som en alika xD, gick på donken och letade efter nån att leka med.. Hittade några stycken, så det vart rätt bra tillslut ändå.

Idag träffade jag Q, vi tog en rejäl långpromenad med T. Var fint väder på morgonen där, nästan lite vårkänslor. Torrt på marken, det gillar vi! Sen började jag må sjukt dåligt, och så har det varit sen dess :P haha. Bra där Nemo lilla. Duktig tjej. Kunde inte ens sova mer, för jag mådde för dåligt :P Fick ingen ro. Så nu sitter jag här. Lyckades laga mat iaf, gud vad gott det var. Potatis, morötter och köttbullar. Som badade i bea-sås. Heeelt underbart. Men som sagt, nu sitter jag här. I pyjamas, morgonrock och tofflor. Känns som man blivit påkörd av ett tåg.

Men det är bara att gilla läget. Nu ska jag snart klä på mig, gå ut med vovsingen och sen ta mig bort till Marre och se Beck.

Jo - förresten!! :D Jag har adopterat Rickard och Rickard! :D Så nu har jag två helt underbara storebröder! ^^ Som jag alltid har önskat mig! Tjoho!!

Och jag släpade hit sängen, möblerade om och nu trivs jag som fisken i vattnet i min lilla lägenhet! :D Nu börjar det äntligen kännas som att det är JAG som bor här! Fucking fantastiskt!

Jo, och Walle kommer ner i veckan!! :D Gud vad kul!

Over and out.
/Kapten

Bloody Sunday.

Kan ju börja med att tala om att Nemo är stört bakfull idag. Men hade riktigt roligt igår :) så det är fan värt det.

Det har hänt en hel massa, som jag gärna berättar om, men kanske inte just precis nu.. Just precis nu ska jag nog mest hälla i mig en kanna vatten och sova bort resten av dagen. Yes!

... Jag vill ha blommig falukorv till luuuuunch, mamma.. Nåt annat vill jag inte ha!


Duktig!

Fan vad jag är duktig idag då!! Riktigt ordentligt stolt över mig själv! Först gick jag upp i ottan (kl 10) och åt frukost - en stor tallrik gröt -, under tiden gick jag runt och plockade undan här hemma. Sen - hör och häpna - dammsög jag! Japp, du läste rätt! Jag DAMMSÖG! En fredagmorgon! Helt otroligt.. Eller.. Ja.. Jag hade ju egentligen tänkt dammsuga hela veckan, men det behöver vi ju strängt taget inte bry oss om. Nu är det gjort iaf, bättre sent än aldrig. Och jag känner mig som en nobelpristagare. ^^ Så stolt är jag. För vet ni vad? Inte nog med att jag dammsög, jag bar in sängen från bilen också! En miljon vändor ungefär. Ja, ni vet. Den sängen som jag fick av mamma för typ ett år sen och som bara har stått där sen dess. Den har jag hämtat. :) *dunkar mig själv i ryggen* Och när jag burit in alla olika delar och mackapärer, då tog jag min hund och sen åkte vi ner på hamnen. Där skulle jag lämna bilen till mor och sedan hem igen. Till Gråbo. Från hamnen. Vilken idiot kommer ens på tanken att göra nåt sånt!?

Nåväl. Där stod jag då. I jävla almedalen. Och inser vad det är jag har gett mig in på. Aja. Det var väl bara att börja traska då, hemma till ett skulle jag vara. PUH!! Backarna upp från hamnen är inte att leka med!! Inte i mitt tillstånd iaf. När vi kom upp på Södertorg var jag helt död. Lyckligtvis stötte jag på två av mina klasskamrater där, så jag fick en bra ursäkt att stanna och hämta andan. :) Sen var det bara resten kvar. Tramp tramp. Hade lite vårkänslor iaf! Hittade några sånadär små gula blommor som höll på att slå ut, de stod i knopp iaf. Jag tog en bild. De heter.. ähum.. S.. S nånting.. Inte smörblomma.. Inte skilla.. Sss.. Ääh.. Äsch, ni vet vilka jag menar. Blanka små gula blommor. Skitsamma, jag lägger in bilden istället. Pinsamt för en trädgårdselev.. xD



Vi kom hem 10 över ett :) kunde varit värre. Och gissa vad - då fortsatte jag att städa! :D *kors i taket* Så nu är disken diskad, spindelnäten borta från hörnen (önskar att jag överdrev, men det gör jag tyvärr inte), äckliga dörrar och skåpluckor avtorkade, och rensat upp som fan i skåpen. Det känns så jävla skönt!! Har tänkt göra det fan i flera månader, sen jag fick reda på att jag skulle få förstahandskontraktet. Innan har det liksom inte känts som nån idé riktigt. Så det har funnits där i mitt huvud, som en sten. Eller som ett hårstrå i ögat. Och för varje grej jag blir "klar" med, så blir det mer utrymme till annat i mitt huvud!! :D Helt suveränt! Lugnare i mitt huvud. För när jag väl har fått en ordning jag vill ha, så är det mycket enklare att hålla det så. Det har varit så sjukt mycket "sålänge"-lösningar här hemma.. Tills jag får veta det, tills jag har skaffat det, tills jag har bestämt mig för dethär.. Det är så SKÖNT att äntligen kunna ha en lösning som känns som man kan ha kvar! Helt otroligt vad gött det känns!

Så nu, när jag t.o.m. har borstat en kelsjuk Tenor, ska jag faktiskt fortsätta mitt städ-streak. Tro det eller ej. Jag ska nog börja med att få in sängen tror jag. :) Efter att jag är klar i badrummet.

På återseende!
/Kapten


Jo!! Nu kom jag på det!! Svalört för helvete!! :D

Min dag

.. har faktiskt varit helt okej. :) Solen har lyst på mig, jag har kunnat kryssa av flera saker från min to do-list, och jag har haft jättetrevligt med en god vän!

Skolan var intressant! Vägen dit satt jag på bussen och pratade med Bent, det var ett tag sen man såg honom. Sen var det frukost och SvenskaB. Där ägnades lektionen åt att lyssna på några av mina klasskamrater som fick åka till Berlinstudiebesök för snart ett år sedan. De hade fått titta på koncentrationsläger och muséer och andra viktiga delar av Förintelsen. Det är mäktigt. Jag är riktigt avundsjuk. Hade velat åka. Men men. Spännande att höra på dem var det iaf! Vi fick lyssna på när de berättade och sen visade de en film som de hade gjort. Det måste ha varit väldigt gripande att få se allt det med egna ögon. Fy vad fruktansvärt. Vi diskuterade (!!) i klassen efteråt.. Om invandring, vart gränsen egentligen går mellan invandrare och svensk, folkmord i allmänhet, och massa andra intressanta saker. Första gången någonsin tror jag som det var nån mer än jag som hade åsikter. Det var faktiskt givande, det verkade som de för en gångs skull tog till sig något, tänkte efter och tyckte saker. Naturligtvis finns det ett och annat rötägg som bara säger saker för att provocera och försöka vara häftiga, men de flesta verkade iaf ta saker och ting på allvar. Det kanske finns lite vett i dem ändå. Inte ens rötägget fick så mkt erkännande, jag ställde direkta frågor till honom, men han bara slingrade sig och försökte vara rolig. Det var ingen som tyckte han var det. För en gångs skull. Skönt. Det gjorde iaf intryck på mig, men det visste jag ju. Det bästa var nog att se att de andra sopprötterna faktiskt tog till sig nåt. De fick lite mer respekt där.

Aja. Det var nog dagens viktigaste tror jag.

Sen gick Nemo till bussen, för hon trodde hon skulle få åka hem nu. Men icke. Min handledare ringde och sade att de satt ju och väntade på mig, hade jag glömt bort mötet som var inbokat idag..?? xD Tabbe. Klart jag hade glömt. Så det var bara att lomma iväg och sitta på möte ist. Men det var skönt att få det gjort, det kändes faktiskt jättebra efteråt :) mer hoppfullt liksom. Kände mig mer avslappnad. Äntligen någon som tror på mig.

Sen hade vi ju det lilla problemet med att jag hade en liten vovve hemma, skulle ännu in till polisstationen och lämna in pistolhandtaget jag hittade i lördags :-O och utan batteri på tfnen blev det svårt att hitta nån skjuts.. Tillslut fick jag låna Hedvigs lur och fick tag på superförkylda Marre som ryckte ut. TACK!!!!!

Till polisen då, sen hem, gå hunden och ner på stan en sväng med Amelie :) Mycket trevligt! Vi hade fått för oss att färga håret :) Så det är väl det jag har gjort till nu ;P Lekt med Amelie och färgat håret, druckit te och haft det allmänt mysigt.

Nu ska jag snart bli upphämtad av Mami och åka hem till henne en stund, hämta lite graj. Bl.a. sängen, om den får plats i bilen.


Och jaa, för er nyfikna - jag är såklart jättenervös för morgondagen ^^ date liksom. Amelie förstod precis, hon har heller aldrig varit på date. :) But I got her blessings. ;) Haha. Det blir nog bra.

Nej, stoppa nåt i magen kanske.

---

Dagens citat: "De kanske är bra, de kanske är dålit.. De veit man ju inte!" :D Kom hem Jong, vi saknar dig!
Dagens guldkant: Att solen var framme och att leka med Amelie. Och att träffa Marre :) vi är inne i en liten svacka.. ;P
Dagens skratt: Polly som nästan sträcker halsen ur led för att hålla koll på vart hunden är. ^^ I sidled! Haha!!
Dagens mums: CoCo :D
Dagens sämsta:
Bristen på pengar :'(


Tid är pengar..

.. I know that for certain now. Jag köpte mig just 2½ timma för 40 spänn! :D

Jahaja.. Det här med datingtips dåra.. Jo, anledningen att jag kommit på det ämnet är ju att jag själv ska på date imorgon :P nervös som tusan. Rasmus gav mig bara ett enda råd - "var INTE nykter!!!! "
Hmm.. Njaehe.. :P Undrar hur lyckade hans dejter har varit.. ;P mja.. Jag tror inte det är nån höjdare att va snorpackad heller jag. Men iofs, då har man ju det avklarat iaf. Får man ingen obehaglig överraskning sen. xD Men jag undrar om det är värt det att ta det med en gång.. Jag vet inte.. Men för min egen del så skulle nog något glas vin vara till hjälp :P haha. Mest bara för att lugna nerverna lite, umgås och ha roligt vet jag faktiskt hur man gör alldeles helt utan alkohol.
Behöver man inte lugna nerverna med alkohol så är det ju bara bra :D känner man att man vill det så är det väl inte hela världen..

Tack Frida, jag ska försöka hitta en riktigt skitig bondgård som kan tjäna som dating-place framöver ;P

Inga pinsamma historier? Någon? :P Ta tillfället i akt och skräm upp mig nudå :P haha. Jag utmanar er! Jag är ännu inte avskräckt... :P

Eller kan det vara så att dating är ur tiden? Att nuförtiden super man tillsammans, kn*ar lite, sen blir man tillsammans och lär känna varandra lite längs med vägen..? Kan det verkligen vara så? Hm.. Undra på att förhållanden spricker.. xD

Mjo.. Tankar, tankar.. Nej hörni, nu ska jag faktiskt gå ut och njuta lite av min vän solen som kommit ut ur sin lya idag. :)

Simma lugnt
/Kapten

Tips!

Åh, kan inte ni som läser kommentera eller maila några dejtinghistorier!? Tips lika väl som tips på saker man absolut till varje pris bör undvika.. Den som vill kan få sin historia publicerad här :P haha. Har en känsla av att många av er har både ett och annat att berätta.. ;)

Tips till den oerfarne mottages med tacksamhet!

Dating

Jag tänkte lite på det där med dejter. Jag har ju typ aldrig tänkt på det, helt enkelt för jag aldrig har varit på dejt. Det är som en helt ny värld har öppnats för mig. En mängd nya problem. Vad gör man på en dejt?! Vad har man på sig? I mina ögon är det helt självklart att ha nåt man känner sig snygg men ändå bekväm i. Men jag har insett att alla inte tar det för givet. Hur uppklädd ska man vara - eller i mitt fall - hur uppklädd kommer dejten vara!?

Helt plötsligt spelas det upp skräckscenarier i mitt huvud. En kostymklädd kille kommer med rosor och choklad, läser upp en dikt han skrivit själv. Eller ännu värre - sjunger en serenad han har skrivit själv! Herregud. Jag hade ju slagit igen dörren i ansiktet på honom, låst och bliivit tvungen att ta något starkt för att lugna ner mig. Men stackars karl då. Då hade han ju verkligen ansträngt sig för min skull, och det är väl det alla flickor vill..?? Neej.. Inte helt rätt.. Alla flickor vill inte bli uppvaktade så. Definitivt inte jag iaf. Är det bara jag som är kyndig eller är det fler som håller med?

Sen nästa problem.. Om nu dejten inte var sådär överuppklädd, och nöjde sig med att ta med en flaska vin eller några vanliga jävla blommor. Och dejten går bra, och sen kommer det där problemet.. Sex. Hur i helvete avslutar man dejten med sex? Jag själv har ju, som nämnt ovan, ingen som helst erfarenhet av dejter. Mina dejter brukar börja med sprit och sex och sluta i ett förhållande. Ähum. Men om vi nu skulle föreställa oss att jag tog saken i andra ordningen.. Lärde känna killen först, dejta först. Sen ha sex. Jag blev skräckslagen redan vid tanken på att dejten skulle förvänta sig sex. Men det är ju ingen omöjlighet. Och hur gör man då? Är det nån särskild musik som man "måste" ha hemma? Ska man ladda med ljus och sprida rosenblad över sängen? Vilken mardröm. Hur uppstyltat skulle inte det kännas? Jag lovar, om jag kommer hem till en kille som måste tända ljus och sprida rosenblad över sängen, då har upphetsningen redan gått över och jag är på väg hem. Då skulle det kännas som man förväntades ha sex med den där snubben. Nej usch. Då kan det lika gärna va.

Jag vet inte om det har att göra med min inneboende egenskap att automatiskt göra tvärtom vad man förväntas göra, eller om det faktiskt är så att det är fler än jag som skulle totaltorka av efter-dejt-sex med Barry Manilow, doftljus och rosenblad i sängen. Eller på sängen. Känns ju bara arrangerat och överentusiastiskt. Det är som att göra en jättestor grej och rulla ut röda mattan och bjuda kändisar, till öppningen av den lilla stadens nya leksaksaffär. Undra på att folk har prestationsångest... Efter alla rosenblad och förberedande saker så förväntar man sig ju helt klart att huvudnumret skall vara av någorlunda kvalité också. Och just därför är risken stor att det inte blir så.

Herregud. Det är väl bara att klä sig bekvämt, göra nåt roligt och se vart det leder. Eller!? Vill man nu gå på paint ball, käka hamburgare och kn***a som kaniner i baksätet på pappas bil, så är det väl skitbra!? Bättre det än att sitta på nån fancy restaurang, dricka dyrt vin och känna sig obekväm i sin nya klänning. Och så slutar kvällen ändå med att man sitter på varsin sida av nåns nybäddade säng, där det ligger 30 brutalt mördade rosor. Vilken dejt tycker ni verkar trevligast..?

Våren

Hon vaknar med våren, till fåglarnas kvitter och barnens klingande skratt
Hon smälter med snön, när solens värmande strålar kittlar hennes frusna hjärta
En kärlekshistoria har åter hittat gnistan
Och hennes ögon glittrar ikapp med bäcken som nyss vaknat här bredvid
Hon njuter, lever, älskar, ler
Känner styrkan återvända till sin stela kropp
Värmen sprids okontrollerat inom henne
Elden tänds på nytt
Hon välkomnar livets årstid med öppna armar, tårfyllda ögon och lycka i själen
Tiden när hon först öppnade sina ögon och drog sitt första andetag
Varje år är det likadant, tillsammans med alla blommor och träd vaknar hon till liv igen
Ett jordens barn, ett solens barn, ett vårens barn

Seg..

Njeeees.. Har väl inte hänt sådär våldsamt mycket sen förut. Tagit en dusch, suttit här, matat hunden.. Tryckt i mig chips och choklad (MMgott!).. inte orkat fixa nåt att käka.. Och nu är klockan jävla nio igen!? Man hinner ju inte med..

Sitter o läser fula kommentarer på bilderna på facebook.. :P hahaha. Vilka roliga kompisar man har. Vad vore livet utan humor!?

T.ex. ....

~
Nemo Wikström at 17:51 on 27 January
HAHA, porrigt värre xD

Rickard Eriksson at 18:41 on 27 January
Ohhhh to sexy for my shirt, to sexy for my,.... 

Jonas Wintland at 19:33 on 27 January
damn im drunk! 

Nemo Wikström at 19:54 on 27 January
rättelse; damn we're drunk! 

Rickard Eriksson at 00:22 on 28 January
Japp två härligt fulla sköningar alltså, Underbart att skåda =)

Frida Luks Jakobsson at 19:16 on 28 January
Jonas hand ser 3x så stor ut som Neemos. Interesting ^^ 

Nemo Wikström at 19:21 on 28 January
haha. det var en rolig iakttagelse ^^ 

Jonas Wintland at 21:43 on 28 January
jag är juh typ 6år äldre!! ;) 

Nemo Wikström at 13:10 on 29 January
det man inte har i huvudet osv.. ;) 

Rickard Eriksson at 16:41 on 29 January
...har man i handen..?? =) 

Nemo Wikström at 16:53 on 29 January
ähum.. mja.. nåt i den stilen :P 

Frida Luks Jakobsson at 16:16 on 30 January
Eller i näshåret, det är vad den Store sa till mig en gång. Fast han är egentligen inte så stor. Bara när det regnar. 

Rickard Eriksson at 18:10 on 30 January
Ha ha ha =) Jag ligger fan på golvet och skrattar !! Vad är det vi pratar om egentligen , jag är heeelt lost in space =) 

Frida Luks Jakobsson at 19:07 on 30 January
Infrastrukturen i Andorra? 

Nemo Wikström at 11:36 on 02 March
Hänger du inte med, Rickard.. ;) Du får ju hålla dig lite uppdaterad..
~


Eller en helt vanlig konversation mellan mig och Marre på msn....

~

Neemo || nemotrollet.blogg.se säger:

Marre!?


Marre säger:

nemo!?


Neemo || nemotrollet.blogg.se säger:

Marre.. :)


Marre säger:

Nemo.. :)


Marre säger:

Marre förkyld.. :(


Neemo || nemotrollet.blogg.se säger:

nemo seeeg :(
~

Behöver man säga mer..? :)

Nej okej.. Jag ska gå ifrån datorn nu, jag har verkligen inget mer vettigt att säga.. xD

Tack o gonatt
/Kapten


Och här kommer sammanfattningen av sammanfattningen för er som inte ville läsa sammanfattningen av romanen;

Var nöjd, glad, kåt och tacksam.

Och var snäll mot andra.

Och här kommer sammanfattningen för er som inte ville läsa romanen;

Jag ska inte sätta igång någon form av religiös debatt här, om det var det ni trodde. Inget "jag har rätt och du har fel", och inget "såhär är det! *lalala, hålla för öronen*". Nejdå, inget sånt.


Faktum är att det mesta här skulle man kunna tillämpa lite mer generellt på saker och ting om man vill det. Bara för att det inte går bevisa att något är fel, behöver det inte per automatik betyda att det är rätt. Och bara för att det inte går att bevisa att något är rätt, behöver det inte betyda att det är fel.


Sammanfattningsvis då; Min tolkan av allt det här idag, och ämnet religion i allmänhet, är att människan gärna vill personifiera saker och ting. Man vill ha en syndabock, en gud, någon att tacka, någon att dela saker med, någon som ger en någon mening med livet osv. Vi vill bli omhändertagna. Vi känner oss lite ensamma. Vi vill gärna skapa ett syfte med saker och ting, för att det känns bättre då. Medvetet eller omedvetet. Problemet är att man kanske är så snabb med att skapa ett syfte i saker, att man missar det som kanske fanns där från början.. Syftet med livet kanske är just det - att leva. Måste vi vara så jävla pråliga, kan vi inte bara ta det lite lugnt och ta det som det kommer? Göra saker man trivs med, just för att man trivs med det. Våga ifrågasätta, testa saker, göra lite som man vill. Är vi inte djur ändå trots allt..? Men att vi försöker pressa oss in i ett ideal - som vi själva har skapat!? Hur sjukt är inte det? Vi skapar bilder och ideal som vi inte kan leva upp till, men istället för att ändra idealen så försöker vi ändra oss själva. Vi ger oss in i saker vi inte kan hantera, vi tar oss vatten över huvudet. Och ärligt talat - hur har det gått för oss..?


Kanske inte den där gud finns, eller Jesus. "På riktigt". Men om nån mår bra av att tro på det så skadar det väl inte. Om jag mår bra av att tro på att det kommer ett liv efter detta - kan jag inte få tro det då? Om det gör mig lycklig? Om det ger mig en mening med livet. Då har det ju fyllt sin funktion ändå. Om någon faktiskt mår bättre av att äta sockerpillrena, kan hon/han inte få göra det då? Placebo-effekt eller inte. Det funkar ju uppenbarligen..!? Och det var ju det som var avsikten från början. Sen om det har med det faktiska medlet eller vårat eget huvud att göra - spelar det egentligen någon roll..?


Tåls att funderas på.


Man kanske skulle lägga mindre tid och energi på att bråka om vem som har rätt och lägga lite mer tid på att försöka ta hand om varandra istället.. För egentligen spelar det ju ingen roll vem som har rätt. Det kanske inte ens finns något "rätt". Man kanske bara ska respektera att var och en har olika teorier om saker och ting. För hur mycket man än bråkar, så kommer ingen kunna bevisa någonting. Så varför slösa bort hela livet på det? Vad tjänar det till? Är det verkligen det som är meningen med livet.?


Jag gillade iaf Dalai Lamas inställning; Var skeptisk. Testa saker. Skapa dig en egen uppfattning om saker och ting. Tro inte blint på vad andra säger.


Jag skulle vilja tillägga - Lita inte blint på vad andra säger, men lyssna på och ta till dig det. Det behöver inte vara rätt, men det behöver inte vara fel heller. Ta av skygglapparna, lyssna, se, känn efter. Tänk själv. Och framförallt - tro. På vad du nu mår bra av att tro på. 


PS. Tips. Enligt en undersökning är buddhister lyckligare än andra. De lever efter att man ska vara snäll och göra bra saker mot andra. Och ta hand om sig själv. Och vara nöjd, glad och tacksam.


En halv jävla roman;

Lika bra att få det klargjort med en gång, så ni stackare som faktiskt inte alls vill läsa djupa blogginlägg slipper.


Så.. Nu ska vi se här.. Jag har dragit fram min bästa tänkar-stol (aka fulfåtöljen) - check! Jag har dämpat min hunger med knäckemackor med kaviar på - check! Jag har gjort o'boy - check! Jag har druckit upp o'boyen.. xD Ja.. ähum.. Då ska jag bara skriva ett sms och blanda ett nytt glas o'boy så kan jag börja skrivandet.


O'boy - check!

...

sms - check!



Nu så..


Jo, det som lyckades locka iväg mina tankar på äventyr just idag var ju den där religionslektionen. Det var mycket intressant, synd att jag verkade vara den enda som tyckte det.. Vi fick lära oss om hinduism och buddhism, och om olika teorier som förklarar människans existerande - darwinism, kreatism och raelism. Vi fick se en film, där b.la. Dalai Lama, Rael, och en 15-årig tokkristen Heather från Kansas berättade om deras respektive tro.


Jag ska inte sätta igång någon form av religiös debatt här, om det var det ni trodde. Inget "jag har rätt och du har fel", och inget "såhär är det! *lalala, hålla för öronen*". Nejdå, inget sånt. Bara några försiktiga iakttagelser.


Som tillexempel att knappt någon alls av de intervjuade svarade direkt på en fråga. Dalai Lama gav mystiska svar, som egentligen kunde tolkas lite som man ville. Inget ja, inget nej, inget rätt och inget fel. Vilket egentligen precis förklarar buddhismens ståndpunkt. Hon den kristna bruden verkade i det närmaste vara förälskad. Om inte i Gud, så åtminstone i sin egen (och andras) tro på honom. Hon log och fnissade hela tiden, och förklarade allt otroligt logiskt. Ungefär så logiskt som en nyförälskad förklarar de dåliga sidorna hos den utvalde. Ni vet. Inte partiskt alls, onej. Men för en utomstående så är det inte så många argument som faktiskt verkar vettiga. Ni vet. Lull - lull - lull - vettigt - lull - lull - lite vettigt - lull .. osv. Det verkar snarare som en människa som har hittat en så bekväm sanning att hon har slutat leta efter andra. Förstår ni? Någon som intalar sig en sak, och sedan tror på det. Någon som hittar en till synes rimlig förklaring till saker och ting, saker som man inte riktigt kan förklara.. Typ hur människan skapades. Eller hur man ska leva. Eller vad som är rätt och vad som är fel. Och hur skapades jorden? Såna saker. Svåra saker. Som ingen riktigt har några svar på. Så man kommer fram till teorier. Och ärligt talat - man kan ju faktiskt inte säga att hon Heather har fel. Det är ju strängt taget möjligt att det är som hon säger. Och med rätt argument så går det att "bevisa". Det är bara en tolkningsfråga. Men en sak är säker - det går inte att bevisa att hon har fel. Eller hur..?


Och det där med Raelismen.. Det är en religion med ca 60 000 människor runt om i världen som har kommit fram till att det är utomjordingska vetenskapsmän som klonat fram människor och satt ner dem på en planet. Dvs. jorden. Och nu lever de här 60 000 människorna i hopp om att få träffa de här utomjordningarna och få evigt liv. Eller nåt. Och det finns inga bevis för att deras teori stämmer. Men ärligt talat. Kan någon bevisa att den inte gör det..??


Sen har vi ju den mest erkända i dagens samhälle - darwinismen. Vi började som en yttepytteliten cell. Sen blev vi nån form av alger. Sen slemmiga djur. Sen krälande djur. Sen apor. Sen .. ja.. You know how the story goes. Det är ju den teorin man får lära sig i skolan. Går den att bevisa då..? Njaej.. Egentligen inte. Det finns ju bevis. Vetenskapliga bevis. Men det är samma vetenskapliga bevis som visat sig totalt felaktiga i flera fall. Jag menar, var det inte "vetenskapligt bevsat" att lobotomin funkade också? Det var ju så sant det kunde bli. Då. Eller - gjorde de det sant..? Och vad är det som säger att människor om 500 år inte kommer att sitta och skratta åt darwinismen tillsammans med ett gäng marsgubbar, skratta åt den så som vi gör åt lobotomin idag? Eller det här med att jorden var platt. Det var ju också stensäkert. Men hittills - så går det inte att bevisa att darwinismen har fel. Lika lite som det går att bevisa att någon av de andra teorierna är fel. Men det behöver inte per automatik betyda att den är rätt. Och det gäller för de andra med.


Dalai Lama däremot, vet ni vad han sa..? Han sade att vi kanske inte borde hänga upp oss så mycket på såna frågor.. Vi är ju ändå här, och nu dessutom.. Man kanske borde oroa sig mer för vad vi gör nu och så, och kanske fundera lite mindre på vad som hänt eller kommer att hända. Låta var och en hitta sin egen sanning. För alla teorier om allting, blir sant, så fort det finns någon som tror på dem. Det är nog som de religiösa säger - att i tron finns det makt. Fast jag tror inte det handlar om en specifik tro, utan en tro, vilken som helst. Om det nu handlar om att man behöver tro på ett högre väsen för att kunna skylla ifrån sig eller ha någon att tacka. Eller om det handlar om att tro på sig själv, att man klarar det där provet man varit så nervös för.


Sammanfattningsvis då; Min tolkan av allt det här, och ämnet religion i allmänhet, är att människan gärna vill personifiera saker och ting. Man vill ha en syndabock, en gud, någon att tacka, någon att dela saker med, någon som ger en någon mening med livet osv. Vi vill bli omhändertagna. Vi känner oss lite ensamma. Vi vill gärna skapa ett syfte med saker och ting, för att det känns bättre då. Medvetet eller omedvetet. Problemet är att man kanske är så snabb med att skapa ett syfte i saker, att man missar det som kanske fanns där från början.. Syftet med livet kanske är just det - att leva. Måste vi vara så jävla pråliga, kan vi inte bara ta det lite lugnt och ta det som det kommer? Göra saker man trivs med, just för att man trivs med det. Våga ifrågasätta, testa saker, göra lite som man vill. Är vi inte djur ändå trots allt..? Men att vi försöker pressa oss in i ett ideal - som vi själva har skapat!? Hur sjukt är inte det? Vi skapar bilder och ideal som vi inte kan leva upp till, men istället för att ändra idealen så försöker vi ändra oss själva. Vi ger oss in i saker vi inte kan hantera, vi tar oss vatten över huvudet. Och ärligt talat - hur har det gått för oss..?


Om det nu är viktigt för någon att tro på något, låt honom/henne göra det då. Debattera gärna, diskutera, argumentera. Men det är en viktig bit av någons liv, det där med tro. Det ger styrka när man är svag. Och det är viktigt. Ta inte ifrån någon det. Det kanske bara är ett sätt att hitta styrka eller mening med saker och ting - men det är väl verkligt och sant om något är det!? Kanske inte den där gud finns, eller Jesus. "På riktigt". Men om nån mår bra av att tro på det så skadar det väl inte. Om jag mår bra av att tro på att det kommer ett liv efter detta - kan jag inte få tro det då? Om det gör mig lycklig? Om det ger mig en mening med livet. Då har det ju fyllt sin funktion ändå. Om någon faktiskt mår bättre av att äta sockerpillrena, kan hon/han inte få göra det då? Placebo-effekt eller inte. Det funkar ju uppenbarligen..!? Och det var ju det som var avsikten från början. Sen om det har med det faktiska medlet eller vårat eget huvud att göra - spelar det egentligen någon roll..?


Tåls att funderas på.


Man kanske skulle lägga mindre tid och energi på att bråka om vem som har rätt och lägga lite mer tid på att försöka ta hand om varandra istället.. För egentligen spelar det ju ingen roll vem som har rätt. Det kanske inte ens finns något "rätt". Man kanske bara ska respektera att var och en har olika teorier om saker och ting. För hur mycket man än bråkar, så kommer ingen kunna bevisa någonting. Så varför slösa bort hela livet på det? Vad tjänar det till? Är det verkligen det som är meningen med livet.?


Jag gillade iaf Dalai Lamas inställning; Var skeptisk. Testa saker. Skapa dig en egen uppfattning om saker och ting. Tro inte blint på vad andra säger.


Jag skulle vilja tillägga (om det nu ens är någon som orkat läsa såhär långt) - Lita inte blint på vad andra säger, men lyssna på och ta till dig det. Det behöver inte vara rätt, men det behöver inte vara fel heller. Ta av skygglapparna, lyssna, se, känn efter. Tänk själv. Och framförallt - tro. Det verkar tydligen som man mår bättre av det.


PS. Tips. Enligt en undersökning är buddhister lyckligare än andra. De lever efter att man ska vara snäll och göra bra saker mot andra. Och ta hand om sig själv. Och vara nöjd, glad och tacksam.


TISJÄVLADAG!

Kan berätta om gårdagen först. Jag var sjukt duktig, handlade nyttigt, tvättade alla grisiga handdukar, städade, borstade vovven.. Sen kom mor min med den briljanta idén att hon skulle bjuda mig på Max! Toppen! Efter en snabbtitt på mitt konto tackade jag mycket villigt ja. Usch. Det var inte alls så mycket pengar kvar som jag trodde att det var.. :( Inte ens i närheten.. Fan.. Jag hatar det där med pengar.. Aja.. Sen satt jag vid datorn/tvn resten av kvällen.. Med undantag för en mycket kylig halvtimma i snöstormen. xD UUUUUH!! Somnade som en sten sen.


Så var det tisdag. Jag sov för en gångs skull riktigt bra, och någorlunda sammanhängande 8 timmar. Klockan 6 ringde klockan och gjorde mig påmind om verkligheten. Blä. Tenor påminde mig också, med en massa blöta pussar i ansiktet. Gosigt! Gomorron hunden! Åt lite frukost, letade runt efter alla saker jag skulle komma ihåg. Sen gå med Tenor till Gotlandshem för att lämna det där hyreskontraktet (jag har fått parkeringsplats med tak igen! För 129 kr i månaden får man det. Tjo!) Synd bara att det är punka på bilen, så jag kan ändå inte flytta den.. xD Vad fan.. Någon i närheten av Gråbo som har lite luft? Nej?

Hann iaf tillbaka med min f.d. vita hund, och lyckades hinna med bussen till bussen till skolan. Det var 80 pers på stadsbussen!! OMG! Den har nog aldrig varit så full.. inte när jag har suttit på den iaf.. Kom till skolan i ett stycke, trots att jag inte kunde hitta hörlurarna till min mp3 i morse. (SOOOORG!!!) Vi har nu haft trädgårdsplanering, och jag håller på att skissa på några tomter. Blir ett nytt papper för varje ny idé, då jag inte vill slänga dem.. ;) Moha. Det är jätteroligt!! Ska tillochmed ta hem dem och jobba med, för jag har ändå missat så sjukt mycket. Ska bli kul.

Nu börjar religionen snart.. Hoppas det blir någorlunda intressant. :) Det brukar kunna bli det iaf.

Nej vad fan.. Biskopen och hans bihang sitter i vår datorsal och tar upp den.. Suuuuuck.. Kristna som pratar så långsamt också. Lär väl inte bli nån lektion än på ett tag då.. *fortsätter rulla tummarna*

Tack och förlåt
/Kapten

Dålig på att blogga..

Jaha.. Ja, då har jag kommit fram till det iaf. :P Att jag är rätt dålig på att blogga. Det var det här med kontinuitet..

I vilket fall som helst så var helgen toppen!! :D Vi hade superskoj på Rindi, det var massor med folk, skön sommarfeeling och helt fantastiska barpriser!! 20 spänn för en cider!! :D Kan inte bli mycket bättre! Vi dansade och drack, och drack och dansade.. Det var utan tvekan en av de bättre festerna :) var massor med folk på förfesten hos Rasmus med, fast de enda jag kände var Nejnas, Emelie och Rasmus. Och Markus hade jag ju träffat förut. Och sen kom Marre och Katja också :) vi GICK hela vägen ner. Det var rätt skönt faktiskt.. trots allt. Åh, och de hade en tjej som ritade hjärtan på en, som stämpel ^^ det var gulligt. Jag har fortfarande kvar den. Sov på den inatt, så nu har jag en idé till en tattoo.. ;P Hihi.

Oj, nu vart det rörigt. Ber om ursäkt. Kul var det iaf, som fan! Och massor av bildbevis finns det på facebook! xD På väg därifrån hittade jag Samme, och den där ordningsvakten som jobbade på Borgen när jag jobbade där :) så vi stod och pratade både länge och väl. Slog följe med Samuel upp till Donken, han försvann, jag käkade, hittade Hugo, som skulle på efterfest. Jag ville bara hem, hem till Tenor och hem till sängen. När jag väl kom ut från donken hittade jag Samme igen - han hade blivit visiterad av polisen?! Det stod en hel armé av polisbilar och poliser utanför mcdonald's.. Nåväl. Samme dissade mig iaf, han skulle "snacka med sin polare, du vet". Jisses. Pojkar små.

Så jag ringde taxi.. Surt sa räven. Men vad gör man då. Ingen där som skulle till gråbo ju.. :( Men lyckligtvis hittade jag WestbaÅhlénsparkeringen! :D Flörtade till mig en plats i hans bil, sen bar det äntligen av hemåt.. Sov som en sten. Iaf i några timmar. Vaknade strax efter 7 igen.. Har gjort det flera dagar på senaste.. Kollat mobilen, tankarna snurrar och sen kan jag inte somna om igen.. xD Hm.

Så var vaken till ett eller så, sen var det bara att somna igen. Sov bort hela dagen.. Såg Beck och satt framför datorn på kvällen. Blev ärtsoppa till kvällsmat, bachelor style. xD Hell yeah. Sen kunde jag naturligtvis inte sova på hela natten istället.. Det är svårt det där med rutiner, att få in dem igen när man släppt dem. Kanske borde ha mer rutiner även på helgerna.. Och särskilt loven.. Kanske det inte blir lika svårt sen när vardagen kommer igen..

Funderade lite på hur/när/om jag ska lägga upp bilderna från min kamera.. :P haha.. Har inte ens vågat se på dem än.. Jonas bilder räcker gott och väl för att beskriva lördagen. Haha. Tur att usb-kabeln ligger hos mamma.. ;)

Nej, hörni, nu ska jag ta en dusch, gå ut med T och städa lite.. Pöss*

RSS 2.0