Lördag!

Jaaaa!!! :D Äntligen lördag!! Som jag har sett fram emot detta! Inte nog med att det varit solsken nästan  hela dagen och jag har vart ute och promenerat som tusan - nu är den efterlängtade Våga Vägra Vinter-festen här! :D Åååååh, jag längtar så sjukt mycket till sommaren! Så jag har laddat inför kvällen med att först gå den där überlånga promenaden i solen (hittade en del spännande fynd också!), sen lyssna på sommarmusik och välja outfit till kvällen :D det var svårt! Tur jag fick hjälp*. Tillslut blev det mitt ljusrosa linne med mörkrosa prickar på och en vanlig jeanskjol.. Less is more :P haha. Eller så känner jag bara för en casual kväll. Trivs gör jag iaf ^^ känns som sommar.

Så nu sitter jag här, har fått i mig kanske en liter vin.. Lyssnar på Perikles - Var ska vi sova inatt. Åååååh, sommar!! <3 Today, life is beautiful. Enda grejen är väl att jag glömt bort att äta idag, så är något hungrig.. hm.. får lösa det..

Tja.. Nu ska jag väl gå ut med min älskade lilla vita vovve, och sen dra mig bort till Rasmus på förfest.. :)

Hoppas ni alla får en rolig kväll och att vi ses på Rindi sen!! :D'


Puss, skål, tack och förlåt!



Skräckblandad förtjusning. ;P

Ännu en fredag

Men denna är annorlunda de flesta andra fredagar! Jag sitter nämligen spik nykter (än iaf) framför datorn med en chipspåse :) Gud så mysigt. Aja.. Det är rätt skönt iaf.. Är sjukt trött idag. Igår var det full snurr mest hela tiden, sov, messade, sprang ärenden och bar saker åt höger och vänster. Avslutade kvällen med Marre, datorn, en astrologibok och en hel del vin. Mycket trevligt. Mådde inte alltför tokigt idag, vaknade redan lite efter 7 (!) och kunde inte somna om igen.. Ibland blir det så, att tankarna bara snurrar.

.. Nej nu kom Rasmus hit :) fortsätter senare.

Hehe, sysselsatte honom med den där boken.. ;) Nu kan jag iaf skriva ner Dagens Citat!! Det fick bli två.


I bilen..

"N - Ojdå, nu körde du mot rött..
C - Äsch, det gick så fort så det var ingen som såg!"

xD

Några minuter senare..

"N - Oj, är det nån som vill om?
C - Nej, det tror jag inte..?
N - Nähe.. Du vinglar ju över hela vägen..
C - Ja, jag smsar ju för fan!"

:D

Dagens.

GAAAAH, vad less jag bliiiir!!! Nu försvann allt fyndigt jag skrivit.. Helvete! Nu när jag tillslut fick tummen ur röven och skriva.. Fan. Jag försöker igen då.

Jaaa, jag vet att jag inte har skrivit på jättelänge (dvs. några dagar), och jaa, jag ska skärpa mig. Det har helt enkelt hänt så mycket att jag inte hunnit/orkat skriva. Ärligt talat så hinner eller orkar jag inte göra det nu heller. Så jag tänkte göra en fräckis och skita i allt som har hänt nu i helgen och så och bara prata om idag. Kanske resumerar den en annan dag. Who knows.

Tur för mig är att det inte har hänt så jävla mycket idag. Gick upp übertidigt för att skjutsa Cat till flyget. Ca kl 8:00. Och som tack för det så får jag låna och städa hennes bil medan hon är borta. Hm.. Hur hände det här..?! Ja, okej, jag får ju faktiskt en liten slant för det med.. Den är ändå mycket roligare att köra än mammas slöa Skoda. Sådetså.

Kom hem, gick en prommis med Tenor. När jag kom tillbaka så slängde jag in vetekudden i micron och gick och lade mig igen. Jajjamän. Tänker jag inte ens ha dåligt samvete för, jag har ju trots allt lov. Sen att jag sov till halv 4 är ju en annan femma.. Ääh, shattapp. x)

Jo! Haha. Jag har funderat lite på saken, och har bestämt mig för att göra en såndär "Dagens.."-lista. Det verkar ju vara populärt. De kanske är bra, de kanske är dålit.. De veit man ju inte! Undrar hur länge jag orkar hålla igång med den.. Haha. Aja. Here goes.


Dagens ris: .. går till grannen. Vad fan är det för jävla stil att spela hög jävla dunkande musik mitt klockan jävla två på dagen!? Va!? Folk försöker SOVA!!
Dagens ros:
.. går till GuteBollen. Jag tryckte just i mig en mazarin därifrån, med generöst med glasyr på. Inte alls bara en liten fläck mitt på som lika gärna skulle kunna vara en missfärgning av degen. Så som det brukar vara med affären-köpta mazariner. Nejnej, gott om glasyr var det! Nästan sådär så det runnit över kanten på formen. Yummie! Fortsätt så!
Dagens outfit (haha.. ha.. ha. jepp, ska det göras kan man lika gärna göra det ordentligt.): Morgonrock, pyjamasbraller, lurivga tofflor.
Dagens skratt: http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=52573717965&h=ka98D&u=DQ160
Dagens tips: http://www.argalappen.se/ 

--

Och nu tänkte jag klä på mig något mer, kanske ett par strumpor. Jag ska nämligen ut i tvättstugan och tvätta. Sen diska. Sen åka varvet på Skarphäll och byta lite saker. Sen får vi se om jag är nå mer seriös idag.. Inte så stor risk.

Over and out
/Kapten

Ödet

Oj, vad hände nu då..? Tryckte jag på "Skapa"..? Det gjorde jag tydligen.. Då är det väl ödet att jag ska knåpa ihop nåt här då.. :P Jaa.. Vad är det som har hänt nu idag och igår då..? Vi kan börja med igår. Det är logiskt och bra.

Igår.. Var det torsdag. Japp. Ähöm.. Jag mådde inte hallon. :( Bara snorar och nyser och så. Jag fick ju låna mammas bil, för att åka runt och handla tillsammans med Ia. Uschligt, jag gjorde av med hemska summor pengar :( 1000 spänn på första stället. Och om jag nu berättar det så kanske jag lika gärna kan berätta vad jag lade dem på.. Nu när jag handlat för så mycket så är det ju på riktigt liksom. Nu går det inte att ändra sig. Eller, det blir svårare iaf. Jag handlade saker till min hund. :) JAA!! :D Det är saant!!! Jag har skaffat en liten vovve!! :D Heeelt underbar! Tenor heter han. En vit herdehund. Det är som en schäfer, fast vit. :) Jag har ändå inte lyckats hålla tyst om det för jag är för glad.. ;) Finast i världen är han. Jag ska lägga upp en bild..



Så han lade jag ut tusen spänn på. Borstar, schampo, ben, leksaker, klotång, sax, såna saker.. Det är fan inte billigt det nej.. Men nu behöver jag inte handla sånt på ett tag iaf..

Det var jätteroligt att umgås med Ia :) vi gick runt i djuraffären och fulade oss och klämde på alla roliga leksaker och allt kändes precis som det gjorde förr i tiden. Jag är så glad att vi har hittat varandra igen! :D
Efter djuraffären shoppade vi loss på Rusta. Gick också åt en massa pengar, men det var faktiskt bra saker jag handlade.. Nya dörrmattor, sånadär krokar som man hänger på dörren, rengöringsmedel.. såna saker. Sen åkte vi och käkade på Max :) MYCKET trevligt!! Efter det var det inte så dramatiskt, jag handlade mat på Maxi, hämtade hunden, lämnade bilen och GICK hela vägen till Marre från mamma. I kalla skor. Med trasiga raggsockor. Bra där.

Väl hos Marre var det vindrickartajm :) moha.. Det gick åt några liter.. Jag, Marre och Katja satt och bara slöade och drack vin, pratade om allt och inget. Väldans mysigt, fast blev kanske nåt glas för mycket.. :P mådde inte så bra i morse.. Hem gick jag runt 5 iaf. Med Tenor. Han fick typ dra mig hem :) det är mycket praktiskt med hund när man är så full. Gratis draghjälp hem. Haha.

Idag har jag städat lite, men mest varit död. Både efter gårdagen och den satans förkylningen som aldrig vill ta slut. :( Sarah och Ia kom och väckte mig när jag försökte ta igen lite sömn.. TACK!! :P Men det var trevligt, vi har umgåtts lite. Jonathan är en gullegris, men det har ni väl redan sett ;) Nu sitter jag i fulfåtöljen i morgonrock och Coca-Colamössa och min fot har somnat. Yay.

Ska umgås med familjen ikväll, ut och äta och se en film. Det blir en lugn kväll för.........
IMORRN BLIRE FEST! :D

Jag skriver säkert nån rad sen om jag orkar.. Pusshej


SNÖJJ!

Huvaligen, det regnar golfbollar ute! :-O Tur att det inte snöade så mkt när vi gick till affären förut.. Det var trevligt, Svön, jag och Tenor. Halkigt värre!

Jaha.. Annars då.. Nej inget särskilt... Har suttit i tfn med GEAB och rett ut en del.. Skönt! Kan man bocka av det från dagens att-göra-lista...

Ska ge mig ut i snön snart, måste verkligen åka och handla :( Blää.. Men ska bli mycket trevligt att umgås lite med syster :) vi har lite att ta igen..

Åååh, snart kommer Rickard ner!! :D Tjohoo!! Då blir det kalas!! Hoppas andra Rickard och Mathias också kan passa in sitt schema så de kan komma då med ^^ kanske man kan lura ned Tassen när man ändå är i farten? Vad roligt det hade varit!

Och jävla fuckface book och bloggsidan krånglar fortfarande.. Fick nåt IQ-befriat mail från supporten (sorry).. Aja.. Får hoppas det löser sig..

Nu kommer modern när som helst och hämtar mig. Så PUSSHEJ

Note to self;

Införskaffa en klok digitalkamera. Snarast.

Mobilkameran håller helt enkelt inte måttet riktigt.


FYI.

Jahaja.. Fan vad intressanta saker det händer i världen.. Chris Brown tillexempel, han är tydligen en kvinnomisshandlare.. och hon Kate Moss.. hon är tydligen gravid.. Jaha.. Där ser man.. Fan vad spännande då. Kan vi inte lära oss om sånt här viktigt i skolan istället?


Äh, fuck facebook.
Fuckface book.

BAHA. Fan vad rolig jag är. :D

Irriterad..

Fan vad trött jag blir på saker som inte funkar som de skall.. Som tillexempel msn - superenkelt, bra, smidigt på alla sätt - NÄR DET FUNKAR!! Här sitter man, helt oskyldig, och vill byta några ord med en vän som man inte pratar med särskilt ofta. Nähe, då är anledningen till att han aldrig är online att mitt jävla msn inte har fattat att jag har honom som kontakt!? What!? Okej, fine, då lägger jag väl till honom igen då.. och igen.. och igen.. nähe, okej, då funkar det väl inte då. Fuck it. Det går ju att skriva till varandra ändå, även om det är smått irriterande att det inte går att skicka några bilder, inte går att se om människan är online eller inte, och bara se email-adressen. Men visst, whatever. Är det så du vill ha det så. Sen vips så går det inte att skriva heller!! WTF!?? Dyker bara upp en massa felmeddelanden om att "Det gick inte att leverera följande meddelande till alla mottagare". PFF. Vad är det för jävla stil?? Och inte en gång, utan typ 25. Men TACK väl! Gah. Logga ur, logga in igen. Nu verkar det funka någorlunda iaf.. Fast jag kan fortfarande inte lägga till min kompis så att det funkar?? Näe.. Nej men det är väl inte meningen att det ska funka då.. Dra åt helvete.

Och den här jävla bloggsidan!!?? Flera inlägg jag skrivit kommer bara bort, de blir aldrig publicerade. Inlägg som jag suttit här och verkligen ansträngt mig för att göra fina. Bara POFF borta. Tack väl. Och den där jävla statistiksidan. Bra idé, verkligen. Om den hade FUNKAT vill säga!! Bilden sitter inte där den ska, eller så syns den inte alls. Kul. Kul grej. Verkligen.

Tillochmed Facebook har krånglat idag.

Och så har jag ont i ryggen. Har suttit waaay too many timmar på puffen framför datorn.. Nu har jag släpat fram min übertunga och fulbruna fåtölj istället. Ha. Känn på den du, puffjävel.

HAHA.

Onlineversionen av Tourettes syndrom;

Person 1: Min katt dog idag.. :(
Person 2: USCH VAD TRÅKIGT.
Person 1: Eh.. ja..

HAHA. :D

Mja.. Ähum.. x)

Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Jaja, jag har väl aldrig påstått att jag är någon mästerkock..!? Men några jävla havrekakor ska väl inte vara så svårt, eller? 



Inga näsvisa kommentarer nu.. Jag hade ju goda ambitioner iaf.. Och det blev ju riktigt gott, trots allt.. Nästa gång kanske jag ska ta och införskaffa några sånadär formar som Marre pratade om.. x)


Här är receptet iaf, om någon annan får för sig att försöka sig på det ;)

150 g smör
1,5 dl socker
3,5 dl havregryn

slå på ugnen på 175 grader, smält smöret, gegga ihop det med resten, lägg i FORMAR (eller ha lite mer mellanrum och lite mindre klickar än vad jag hade :P haha) och skjuts in i ugnen! Låt de gosa sig i ugnen ca 10 min, ta ut, låt svalna - NJUUUT!! :D


Jonathan

Jag kan nästan slå vad om att det är den sötaste ungen i hela världen :)
I give to you, - min systerson Jonathan!

   

Marre, du har fått konkurrens om att vara sötast i stan ;)


Godmorgon

Jahaja. Då satt man här igen då. Synd att påstå att jag fick så mycket sömn inatt heller. Typ knappt nån alls. Skola idag var bara inte att tänka på. När klockan ringde hade jag precis somnat.. :( Sammanfattning; Jag avskyr att vara sjuk. Så, nu sitter jag här. Kör lite omvänd psykolgi på mig själv. Kroppen verkar ju vilja vara vaken när jag vill sova, så om jag tvingar den att vara vaken så borde den ju vilja sova. Eller? Ja.. Så jag har tryckt i mig frukost och är påklädd. Och dundertrött.

~*~

Idag är det minnesstund i skolan för Buskas. Så jag tänkte samla några tankar och känslor här också.

För nästan precis ett år sedan, den 15 februari 2008, hittade man min klasskamrat Robert Buskas i ett omklädningsrum på skolan. Han hade hängt sig.
Ett år har förflutit, och ändå är det lika ofattbart. Jag har ännu inte förstått det fullt ut, det är svårt och stort. Han valde att avsluta sitt liv. Det finaste man har, och han valde bort det. I tvåan på gymnasiet. Då livet, det riktiga livet, knappt hunnit börja. Så otroligt sorgligt. Det finns fortfarande, och kommer kanske alltid att göra, en del av mig som gör ont för honom, och såna som honom. Som väljer bort livet. Det är smärtsamt. Och då kan jag bara föreställa mig hur ont det måste ha gjort i honom. Jag vet hur smärta känns, men jag är glad att jag själv inte valde den vägen när det gjorde som ondast. Då hade jag aldrig fått se hur bra det kunnat bli, eller hur mycket jag skulle fått uppleva. Att saker och ting faktiskt kan bli bra igen. Trots att det känns som att smärtan och mörkret aldrig ska ta slut.

Jag tänker på dig ofta fortfarande, flera gånger i veckan. Varje gång jag går förbi maskinhallen, jag undviker fortfarande att gå in dit. Det värker liksom till i hjärtat. Jag har dig med mig alltid. Du lyser med din frånvaro. Jag kan fortfarande precis se dig framför mig. Sättet du gick på, vilka kläder du hade, jag kan fortfarande höra din röst. Jag kan se sättet du hade dina glasögon lite på näsan, så du fick luta huvudet lite bakåt när du såg en i ögonen. Du hade så fina ögon. Jag minns dig, jag hoppas att jag alltid kommer göra det. Och jag ler. Jag ler för att du log.

Jag önskar du hade berättat hur du mådde. Jag önskar du sökt hjälp att hantera det som tyngde dig. Vi fanns ju där, runtomkring. Det hade bara varit att räcka ut en hand, ropa på hjälp. Alla är så upptagna av sitt eget, så tyvärr måste man ofta påkalla uppmärksamhet för att få hjälp. Tro mig - jag vet. Men jag vet också att man ibland inte orkar.. Jag önskar att du hade skakat av dig de hårda orden. Barn är elaka. Men ungdomar kan vara ännu värre. Det är naturens gång tyvärr, det har alltid varit så. Jag önskar du hade sett det för de barnsligheter det var, istället för att låta dig påverkas. Vi har alla fått ta del av andra människors sårande ord och handlingar. Men det blir bra igen, man får se till att det blir bra igen. Jag önskar att du hade kunnat se det.

Jag önskar att du aldrig hade lämnat oss. Vi saknar och tänker på dig.
Jag tänder ljus hos dig ibland, jag vet att du ser det. Jag hoppas du kan se och känna vår saknad.


~*~

Oj oj..

Mitt liv har gjort en helomvändning, och kroppen är inte riktigt med på det.. Har varit "fullt upp" idag med, eller det tycker iaf kroppen. Frisk luft och umgänge har gjort mig om möjligt ännu mer våldsamt trött idag än igår. Varit ute hos momsing och kusinerna, höll på att somna bakom ratten på vägen in till stan igen.. Ont i huvudet.. Snorar.. Och det gör så sjukt ont att snyta sig, för Lunas snyting utvecklades till en öm och lätt lilla näsa. Blä.. Kan man inte bara få bli frisk nån jävla gång!? Orkar verkligen inte med nånting.. :'( Tänkte gå till skolan idag, men det sket sig ju.. Vaknade imorse och var mer död än levande.. Kul.. Kul kul..

Men än är inte dagen slut.. Jag lovar, så fort jag är färdig med måstena så kommer jag bara stupa i säng.. Blev visst inga bilder idag heller.. Imorgon gör jag ett nytt försök..

Tack och godnatt.

Fullt upp hela dan!

Det här har verkligen varit en fullspäckad dag, jisses. Har inte haft TID att skriva på hela dagen. Det är mycket ovanligt, med tanke på att jag i princip lever framför datorn i vanliga fall.

Jag ska nöja mig med att göra en kort resumé nu ikväll, för jag är så äckligt trött att jag har lust att bara somna på fläcken. Så vad är det Nemo sysselsatt sig med hela dagen för att bli så trött? JO -

Kan ju börja med att jag inte somnade förrns tre igårnatt. Nykter. Sådetså. Fick en kanelbulle och en äppelmuffins av Nejnas igår! SUPERGOTT! :D
Syster sov över här och vi spenderade lite catching-up-tid tillsammans. Mycket trevligt. Kändes konstigt med en hemma-lördag, men det var skönt också. Jag är ju fortfarande smällförkyld :(
Gick upp runt 12 idag, duschade, slängde i mig frukost, fixade lite här hemma och sen kastade jag och syster oss iväg till G och J som befann sig hos sin mormor resp. gammelmormor. Intensiv-fika med världens godaste äppelkaka!! MUMS!! Sen kastade vi oss iväg igen, hämtade upp lillebror hos en kompis, hämtade kameran hos mamma och körde rally till hamnen för att hämta henne. Krångel och knöl där, men kom tillslut iväg iaf. Vi skulle nämligen med mor och titta på den där lägenheten hon håller på att byta till sig. Hon ville ha vårt godkännande, och det fick hon. :) Gud vad jag hade ont i halsen då.. Det har jag förresten haft hela dagen. Ont i huvudet och i halsen, och helt öm och svullen i näsan. Jo, det är sant. Jag fick nämligen en rejäl snyting av Luna igår. TACK för den liksom. Jävla kattkräk. Nej förlåt.. Hon var ju rädd.. Aja, iaf så släppte jag av mamma vid affären, Mattis vid sin kompis och jag och Sarah åkte och skulle handla. ICA Maxi hade inte vad vi skulle ha, så fick göra svängen över skarphäll och Willys också. Ett jävla åkande fram och tillbaka.

Väl hemma var det full rulle igen, det skulle diskas, städas, flyttas ut saker i förrådet och sen kom Ia och Jonathan över och jag bjöd på middag! Makaroner, köttbullar och sånt. Namnam. Sen iväg till Marre för att se på Beck, men Jonathan var så söt så vi tittade mest på honom. :) Haha. Katja kom in också, - mycket trevligt. Hon kom hem från Norge inatt, och nu är hon hemlös!? xD Stackare. :( Sen kom hennes pojkvän David dit också, och de satt mest i soffan och gullade så en annan höll på att kräkas. :P Men det var väldigt trevligt. Sen när filmen var slut och Jonathan trött (han hade lekt med sina leksaker, ätit majs och charmat oss - det måste vara ansträngande!!) så körde jag hem G och J, och jag och S åkte hem också.

Och nu har jag varit ute och promenerat i 40 min med *, det var riktigt mysigt. Trots att det tog på krafterna som fan, jag är både sjuk och trött. Ett kärt ansikte som kommit tillbaka i mitt liv med dunder och brak. Jag har saknat dig*

Och nu ska jag på huvudet i säng. Imorgon lovar jag att lägga upp bilder från dagen. Kanske mest på sötungen Jonathan :P haha.

Natti.

PS. Citat från nattens samtal med Marre;

N - Förlåt, här sitter jag och smaskar..
M - Det är lugnt, jag har en cheeseburgare i fickan som ligger och väntar på mig..
N - ... öhm..? Vad sade du..??

Valentines day.. no, sorry - evening.

Gick och lade mig, är så gruvligt trött. Tror ni man kunde somna då? Nej, det var totalt jävla omöjligt. Jag har skitsvårt med det där med att stressova. Om jag vet att jag ska gå upp några timmar senare är det helt kört. Och det ska jag ju - ska åka ner och hämta syskonen vid båten sen. När jag väl insett att jag inte skulle kunna sova så gick jag upp igen. Och nu är jag ännu tröttare än jag var innan jag gick och lade mig. Yay!

Inte orkar jag göra nåt, och inte är det nån rolig människa inne som man kan chatta med.. Blää... Jag får väl spendera lite quality time med katterna innan vi får besök. Eller nåt.



Min kisse. Smirnoff.

Religiositet

Det är lustigt det där med hur folk hanterar svårigheter. De som inte är religiösa blir det, och de som är religiösa slutar med det. Jo, och det är kallt som fan ute. Och Henke satt på puffen, för han är ju ändå inte SÅ gammal.

En hamburgare på donken kostar 10kr.

Flörtchräffliglt.

Nemo - "Mathias sade nåt så roligt när han var här sist. Han satt vid datorn och kastade ur sig, - Nemo, din mus är ju helt okontrollerbar! Haha!"
Henke - "Nej men jag tycker den är rätt slö.."

xD Så fel det kan bli.

Jo.. såhär var det..

Jag skyller allt på min fåtölj. Jajamän. Om jag inte hade fått ont i ryggen av att sitta i den 24/7 så hade jag inte ens funderat på att gå upp ur den och röra på mig. Och med röra på mig menar jag supa och dansa tills fötterna blöder. Så det var det jag gjorde.

Ringde ett samtal och vips så hade jag både en vinare och en mycket söt chaufför. Det kallar jag skills. Rasmus kom hit, söp ner mig, hjälpte mig välja skor och körde på mig. Det är en riktig kompis det!! :D Vi hämtade upp Anna, Nisse och Jocke och åkte ner till Hamnplan. Jo, det är sant. Och det var faktiskt inte så hemskt! Det var inte så mycket folk, men de som var där var ju bra, så det jämnade ut sig. Och i vilket fall som helst så stod jag mest och dansade, så det spelade inte så stor roll. Mitt favoritgolv var öppet, så jag och musiken inledde vår flört för kvällen. Jag solade mig i pojkarnas (och flickornas!?) beundran och ägde stället, som vanligt. Haha. Okej, nog självkärlek nu. Jag var ju faktist inte ensam ;) haha. Jag hittade (och dansade med) Marre, Oskar (! :D), Shafie, Anna, Becca och flera okända.. träffade säkert på fler kända också, men det är lite suddigt.. Jo, jag träffade på Nisses bror Norpan, - han var mycket trevlig! Och slog vad med Nisse om när Power Big Meet är. Han satte 200 spänn på andra helgen i juli. Damn I'm good. Pay up! Och på tal om att paya, sötungen Anna är den jag har att tacka för hela kvällen, för hade hon inte lånat ut pengar till inträdet så hade jag snällt fått sitta hemma och tjura ändå. :P TACK!! Och hon bjöd dessutom på en tequila och underbart sällskap!
Och såvitt jag kommer ihåg så hånglade jag bara med en person, och det var min tjejkompis. Haha. De ger mycket mindre ångest än killkompisarna. ^_^

Alla försvann från mig där i slutet, men jag får väl skylla mig själv som inte lämnade dansgolvet förräns de slutade spela.. Gick upp till donken och hittade Norpan och hans vänner, jag åt upp två av deras cheese-burgare :P haha. Och då gillar jag inte ens ost. Såg även Martin A, och Sofie som jag hälsade på en snabbis. Sen åkte jag hem. Sötfolken jag snodde burgarna av erbjöd sig att släppa av mig hemma på vägen ut på landet, det uppskattades!

Stötte på Samme och Josse på parkeringen här vid mig! Det var roligt! De skulle tydligen upp på efterfest bara två portar bort. Så när jag kom hem och insåg att det var rätt tråkigt här så gick jag bort till dem.. Mycket bekvämt avstånd. Det var väl trevligt, jag satt mest och pratade med Josse om allt och inget. Samme fick sin beskärda del av sällskap också, men han var nykter så han var inte lika rolig. :P Haha. Resten var random folk, helt okej dem med. :) Sen gick jag hem och lade mig.

Och idag då? Nej, det mest ambitiösa jag gjort idag är att värma på resterna från igår och mumsa på. Och att skriva här förstås.

Men nu ska jag sluta, Henke kom hit och nu ska vi dricka te och öh... ? Ja.. Typ umgås..

Pusshej


Mat!

Jag var bara tvungen att rapportera, - jag lagar mat!! Jag är helt förstummad av mig själv.. Imponerad som fan.

Jag ljuger inte - kolla själv! Det blir klyftpotatis, morötter och köttbullar med café de paris-sås! Seriöst värre! Tilläggas skall att det är första gången jag
ensam tillagar potatis. Vuxenpoäng!




<---- Bildbevis på att jag lagar själv...














Och såhär smaskigt blev det tillslut! =D ---->







Det bästa av allt (förutom att det är så gott) är att det är så lätt att göra. Jag är ju så matlat :P Inget roligt att laga mat ensam till sig själv. Brukar mest bli äggröra eller makaroner, grönsaker och sånt. Men det här var helt okej.. Tog lite tid, men man kan ju göra annat under tiden. Tack Marre, för att du öppnar nya dörrar för mig :)

Och eftersom jag ändå inte har något bättre för mig så kan jag ju tala om för er hur man skapar denna underbara måltid.

Du behöver;

Potatis
Köttbullar/korv
Morötter
Sås (i mitt fall café de paris, pulver)
Olja
Salt, peppar (eller nån annan rolig krydda)
Kniv
Ugnsfast form
Stekpanna
Kastrull
... okej, jag ska ge mig nu. :P

Slå på ugnen, ca 200 grader.
Skölj och klyfta lite lagom med potatis, lägg dem i den ugnsfasta formen.
Skala och klyfta morötterna. Lägg dem med potatisen.
Häll över en skvätt olja och salta (ganska generöst) och krydda (peppar funkar bra).
Gegga runt.
Stoppa in formen i ugnen när den är lagom varm.
Kolla till den och rör runt lite nån gång.
När det ser ut att börja få lite färg är det dags för resten.
Stek köttbullarna och gör såsen (det står på paketet hur man gör).
Kolla potatisen, när den är klar - servera.
Rekommenderar ett stort glas kall mjölk till. :)

Det var väl inte så svårt?

Själv tar jag sen min tallrik och sätter mig framför datorn och den fula fåtöljen...


... för mitt köksbord ser ut såhär...


.... och jag har inga köksstolar och  jo jag går på lövsta... xD Nöjd?

Så, nu ska jag umgås lite med kisse och slösurfa vidare, tills jag orkar resa mig upp och diska.

Tänk vad han gått miste om.

Att hantera snö:

Du behöver;
Vantar
Halsduk
Mössa
Långkalsonger
Varm jacka/overall
Dubbla strumpor/raggsockor
Varma skor/stövlar


Jo, det är sant. Har man inte all denna utrustning finns risken att man fryser eller blir blöt. Och det är ju inget trevligt. Jag hade allt detta på mig idag när jag gav mig ut i vintern. Fast det var inte så kallt som jag trodde det var.. Kanske ska börja kolla vädret.. Däremot var det halt. Och jag har knappt något mönster i mina vinterstövlar. Som min bil ungefär. Det halkar och glider, så man tror man ska slå ihjäl sig. Det gjorde jag dock inte. Men det är svårt att koncentera sig på att låta bli att ramla på arslet, när man har fullt upp med att hosta och snörvla.

Stötte på Hugo! Han skulle till Fenix, vi slog följe. Jag berättade om min nya blogg, han var skeptisk. Jag sade att jag var stolt, men han sade att jag bara var en i mängden. :P Jag tror tyvärr han har rätt. Blev så inspirerad bara av den där blonda saken som tjänar multon på att blogga om smoothies och "dagens outfit". Nog har jag vettigare saker att blogga om, som folk kanske tycker är intressant att läsa. Man får ju se till att den naturliga balansen inte rubbas. Nog måste det vara underskott på rödhåriga folk som bloggar? Har en liten känsla av att det mest är hyperblonda små wannabe-Victoria-Silvstedts som syns i bloggvärlden. Men vad vet jag..? Hursomhelst så tyckte jag att det var lite obalans i maskineriet. Så jag gjorde som alla andra och startade en blogg. Det verkar ju rätt roligt. Och jag har ju inte så mycket att förlora på det? :P Haha.

 Jaja, jag gick hursomhelst med honom till Fenix och tog en kopp (nej, förlåt - ett glas) te, pratade nostalgiskt om K2 (<3) och tittade på medan han och Äpplet spelade Backgammon (nog hette det så, eller?). Mycket trevligt, mycket intressant. Jag har nämligen aldrig riktigt förstått reglerna i Backgammon. :) Men det blev en intensiv fika/lektion, för Nemo skulle med bussen. Att halka runt med en buss är om möjligt ännu läskigare än att halka runt med sina fötter.

Nu är jag iaf hemma och välbehållen, har t.o.m. hunnit med att städa, så nu är det rent och fint i min lilla bostad. :) Sitter nedsjunken i fåtöljen igen, med en sovande Polly i knät. Söta lilla varlelse. Hon snarkar iaf inte, som Smirnoff gör. xD Min bäbis. Oj, nu låter hon som en liten traktor. Anywhooo... Jag funderar lite på vad jag ska göra med den här helgen jag har framför mig. Har en känsla av att den inte kommer bli så aktiv. Sitta framför datorn och dricka te. Klappa katterna. Ta ett glas vin med Marre kanske? Laga nån mat kanske? Blir ingen utgång för mig denna helgen iaf.. (Jo, det är sant, du läste rätt! :P Partydjuret Neemo ska ta det lugnt. Otroligt, jag vet, men är man sjuk så är man.) Har fan vart ute varje helg de senaste 3 månaderna.. Kan vara skönt med en paus. Dessutom har jag inte en spänn. :P Haha. Funderade på att gå och panta, men det var innan det där vita ramlade ner från himlen.


Jag har bestämt mig iaf... :) Men det är inte riktigt officiellt än. To be continued om det.. ;)


HA! Förresten, jag stötte på Marre förut. Fast jag kände inte igen henne! (!!!??) =D Haha! Och hon kände inte igen mig! (!?) Så vi gick förbi varandra, på gråbo, med typ 10 meters mellanrum, tittade på varandra, och fortsatte gå! :D HAHA. Helt klart dagens ögonblick. :D Vi är så nära vänner man kan bli, vi umgås i princip varje dag, och pratar i telefon med max 4 timmars mellanrum - men vi känner inte igen varandra när vi möts på stan. Whaaat!? Jaa.. Vad ska man säga.. Om det är nån som lyckas med det så är det vi. Haha. Det blir nästa helgs fyllehistoria :)

Naj. Nu är jag hungrig igen. Får göra nåt åt det.. Går på kladdkaksdiet. Mohahaha..

Godmorgon, snö och snörvel.

Vaknade för en stund sen. Det är svårt att undvika att titta ut, med tanke på att en hel vägg är täckt av fönster. Vad tror ni jag ser? SNÖ! Det toksnöar ute. Sådär mycket så att det nästan är lika tjockt med snö i luften som på marken. Man får gräva sig genom luften för att ta sig fram. Fast nu har jag inte lika mycket emot det. :) Visst är det tråkigt att all snö kom lagom när jag är überförkyld, så man inte kan gå ut och leka i den. Men jag gillar ändå bättre när det är ordentligt med snö istället för lite snö här och var, och sen slask, och sen 10 minusgrader och snorhalt, sen lite snö till, sen poff är allt borta. Då är det helt klart bättre såhär. Reidit me snöjj.

Uff. Jag är hungrig.. Ska äta lite frukost och ge mig i ut i det där vinterlandskapet snart.. Tror ni jag blir frisk fortare av det? Det tror inte jag.


Vackra vinterlandskap.
Här kommer en bild. Om jag lyckas förstå hur man gör vill säga :P haha.



"Godmorgon Kapten Nemo. Det här är dagens väder."

EUREKA!

Yes!!! ÄNTLIGEN fick jag det att funka!! :D Tjohoo!! Kolla kolla kolla, - ett publicerat inlägg på min alldeles egna blogg! Gud vad stolt jag blir. Rörd tillochmed. Det funkade tillslut!

Nu lite välförtjänt sömn. Hoppas jag. Mellan host-attackerna.. och paniken över att inte kunna andas.. Äsch. Ni vet vad jag menar. Mission fucking accomplished.

Boo-yah.

Dagens bedrift.

Jahaja. Då var man en i gänget då. Blogg-gänget. En i mängden. Följer trenden. Vem vet, det kan ju faktiskt vara riktigt roligt.. :) De veit man ju inte!

Smakar på det lite. Blogg. Nemos blogg. Neemos blogg. Min blogg. Tja. Varför inte?

Man kanske ska börja den här blogg-grejen med att berätta vad som hänt idag eller så. :P Faktum är att det inte hänt så mycket alls - det är väl därför jag sitter här ifrån första början. För jag inte haft något vettigt för mig.

Jag vaknade hos Marre i morse. Det var bra, med tanke på att det var där jag somnade igår. Vi hade jättetrevligt, åt maxmat (Första gången jag körde bilen i drive-in-kön btw!! Läskigt! Men det gick bra.), sedan såg vi 2½ Men och Sex & The City. Det är för jävla bra alltså. Så vi var ju tvungna att se filmen också. :) Jag har ju inte sett den! Nej, jag vet! Det är väl i princip olagligt att inte ha gjort det! Marre hade sett den hundra gånger, men kunde tänka sig att se den än en gång, så det gjorde vi alltså. Otroligt bra film! Berörde saker från alla synvinklar verkligen, man kunde nästan tro att det var en verklig historia. Om det inte varit för den hiskeligt overkliga PRISKLASSEN på deras kläder, väskor och skor. Men förutom det så skulle det kunna varit taget från verkligheten. :P Haha. Fast New York räknas väl inte in i verkligheten förstås.. Bra var den iaf. Även om det rörde upp en massa saker som helst vill bli lämnat ifred... Allt verkar påminna om honom. Fan.

Efter SATC så såg vi Stockholm Live :D ! DET var roligt! Vek mig dubbel av skratt fler gånger än jag kan räkna. "Ta oss på allvar!" Aja, Marre, du vet iaf vad jag menar.. ;) Mycket roligt!

Var seg och jävlig hela dagen och kvällen såklart.. Är massor med förkyld. =( kunde knappt sova. Även fast vi gick och lade oss vid 4 och jag var stentrött. Vaknade vid 9, feber, tjock i halsen, hosta och en hel jävla skumgummimadrass i huvudet. Tänker att jag vill hem och lägga mig i min egen säng.. Går upp, klär på mig, säger hej till Marre och går ut. Döm om min förvåning när det är nästan 10 cm snö ute! SNÖ alltså! Sist jag kollade var det typ 2 cm.. "Fan." Är första tanken. "Jag orkar inte. Jag vill bara hem." Det var ljust som fan, hittade knappt fram till bilen. Inga vantar. Kul. Snö snö snö. Hittade ingen jävla skrapa, men en borste iaf. Borstade av lysena, vindrutan och sidorutorna. Is. Blött. Kallt. Halt. Snor. Ljus. Vitt. Blä. Väl hemma, gjorde en kopp te och satte mig vid datorn. Och här har jag väl suttit sen dess, mer eller mindre. Chattat, slösurfat. Inte orkat göra nånting vettigt alls. Släpade fram fåtöljen framför datorn och slängde upp benen på hyllan. Tangentbordet i knät. Skööööönt. Enda problemet är den där jävla musen (haha). Den ramlar runt överallt och klickar och har sig. Inte hittat nåt bra ställe för den än.. Dagens I-landsproblem.

Jag har chattat massa med systrarna. Det har varit så roligt! Den ena har jag knappt haft någon kontakt med alls de senaste åren, och den andra har jag aldrig kommit överens med. Men det är som att allt det är bortblåst. Helt underbart! Jag och S har verkligen hittat varandra, som systrar! Liksom ordentligt, inte bara tjafs och bråk och elakheter. Och jag och G har hittat varandra igen känns det som. Den förlorade systern är tillbaka. Kan inte beskriva glädjen över dessa två gamla, men ändå nya, relationer. En sten som försvunnit. Längesedan jag var såhär glad :) på riktigt, hela vägen in i hjärtat. Kom hem nu, jag saknar er! <3 Tenor? Hm. Får fundera på det.


En
Dag
När
Moroten
Och
Jag
Skulle

Och
Basta
Hela
Dan
Mohahahahaha. :-D

Fördelat över 13 sms! Störigt, men hysteriskt roligt. Marre <3 jag älskar oss!


Naj um man skud ta o susse någ' kanske..

Over and out. [02:02]


// Trodde jag ja. Nu har jag suttit på jävla blogspot.se i drygt 2,5 timma och försökt få den jävla skitsidan att funka. Tillslut gav jag upp och kom hit istället. Lagom när jag skrivit klart ett sånt här litet tillägg så förhandsgranskar jag och - POFF! - borta. Suuuuuuck. Inte min dag idag. Here we go again. Så jag kan få sova nån jävla gång. //

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0