Jag lever!

Ni behöver inte oroa er!! Jag lever fortfarande! Har bara vart så jäääävla mycket action hela tiden så har varken haft ork eller nån minut över för att uppdatera er om allt.. Detta är inte heller rätt tillfälle, kom just hem från David och rosplantering, äter lite mat och knäckte just en bärs, och snart är det ner på hamnen för glass och trevligt sällskap.

Berätta om idag kan jag iofs göra, började med frukost från pastavagnen (kycklingsås = MUMS!!!!) på galgberget i det fina vädret. Lite orolig att Tenor skulle trilla över kanten, men han höll sig lugn och fin. Tja. Så lugn och fin som nu den hunden kan va. x) Efter det utflykt till Lickershamn (alldeles jättemycket norr om det jag har koll på "oj, jaha, ligger det här.. o_O") med mysig fika, promenad med smultronplock (yummie!!) och hundbad på stranden. Lite stenplockande kunde jag naturligtvis inte hålla mig från. :) Hehe. Fick en hel del fina med mig hem.

Sen prommis bort till D och vara lite rådgivare i rosplanterandet. Som rådgivare (och förkyld) slapp jag bära tunga saker och skita ner mig alltför mycket, utan kunde nöjt gå runt och tala om vad folk skulle göra, äta jordgubbar och sitta i solen. :) Glass fick vi också. Vilken härlig dag!!

När jag ändå håller på kan jag ju säga att vi var på tårtkalas i Kräklingbo igår - jättemysigt. Kusiner och moster från Götet är nere (uppe?) och hälsar på också, extra trevligt! Som vanligt i vår familj så blev det mer diskussioner än mys tillslut, men vad gör man. Man kan ju inte få allt här i världen. Jävla goda tårtor var det iaf. :) Nachotallrik Joda till kvällsmat med Peter, Lee och Mange (jo, visst hette han så?). Alltid trevligt att träffa nya människor. Trist att servicen varusel. :( Låga betyg på det. Usch. Besviken. Men maten var god, som alltid.

Jahaja. Det var två dagar covered. Resten kommer när det kommer. Nu i veckan kommer jag inte heller ha tid att skriva, så jag kan ju tala om lite vad jag ska göra i förväg.

Måndag: fullt upp, massa ärenden som ska göras nu när det är vardag igen. Försäkringskassan ska ha in papper, samtal ska ringas, affärer ska besökas. Jag ska hinna leka med kusinerna och mostern som åker tisdag morgon, och plocka fläderblommor som jag och Amelie ska göra fläderblomssaft på! :D Det har jag längtat efter!! Fan, inte kan man missa det nu när fläder-fan äntligen blommar. Även om jag egentligen verkligen inte har tid. Lite sol hade varit trevligt att få på min mjölkvita/rosiga, men prickiga hy. Städa ska jag göra. Inte glömma påminna Rickard om att anmäla oss till Kubb-VM. Tja. Sen är det säkert mer jag ska komma ihåg innan det bär iväg ut på landet igen på kvällen. Då ska jag, Amelie, Thomas, Jessica och Johan plocka kottar och dricka öl. :) HAHA! Jo, det är sant. Vi ska ut i skogen och plocka kottar och sälja till Sten. :D Som när man var liten.. Typ.. Fast på riktigt. Vad roligt. :)

Tisdag: planerar jag att vara i vinodlingen och hinna klart med att plocka bort tjuvskott på plantorna. Kanske hinner en sväng till stranden? Nånstans under mån/tis ska det hinnas med att göra saft också. Och sylt. :) Gud vad mysigt!! Riktigt sommarpyssel med Amsan. Wiie! ^^

Onsdag:
hinna med vinodlingen om jag inte hinner allt på tisdagen.. Packa, fixa, städa, träffa syster? Styra upp med hund- och kattvaktandet och sånt. Tvätta? Nää.. Däremot skulle jag vilja hinna sy på de där märkena jag köpte förra året på min jeansjacka..

Torsdag: bär det iväg till POWER JÄVLA MEET!!!!!! :D :D :D :D WHOO!! UNDERBAAAART!! En dag senare än vanligt, men som sagt.. Jag har ju lite att göra. Får bli så i år. Inget att göra åt. Jag får ju ändå to kväll och fre och lör. Hoppas Tommy kommer också!! :D Vart besviken som fan att han inte kom på min fest.. Men det är en annan historia.. Och hoppas Rickard kommer. Det hade vart riktigt jävla überskoj.


Nu har jag väl ändå skrivit så mkt att ni får lite ont i ögonen och blir trötta i huvudet? Aja.. Ni får nöja er med detta.. Nu byta om, sen glass med Pejta. MUMS! :D


Tjingeling!
/The One And Only, Kapten

Dagen D!! :D

För Nemo ska ta studenten, för Nemo ska ta studenten, för Nemo ska taa studeenteeeen! Fy fan vad hon är bra! :D

Wihoo. Vaknade redan klockan 3 i morse, men fick skärpa till mig och sova lite till.. :P Sista gången vaknade jag nu vid 6 och fick lov att ge upp. ;) Hungrig, spänd, nervös, förväntansfull. Solen har strålat på mig sen kl 4, hoppas verkligen det håller i sig! Igår var det ju fint, fast att det skulle bli regn.. :) Så vi håller tummarna. Det blåser dock en massa, så jag är lite nervös för att min klänning ska blåsa upp.. :P Den är ju så jäkla vid.. Och kort. Men fin. :)

Nu är det dags att käka frukost, gå ut med voffsen, ta en dusch och börja göra mig i ordning. Strax efter 9 kommer mor och hämtar mig, och med sig har hon mina älskade småsyskon som kom med båten inatt! ^^ Wee! Jag har inte träffat dem sen sportlovet! Saknat dem en massa!

Sen bär det iaf ut till Lövsta, jag tänkte ta med mig min bundsförvant Tenor. ;) Det ska tas kort och delas ut betyg och stipendier och hållas tal. SEN får vi gå ut och bli firade. ;)

Jag måste bara säga att jag är förvånad och otroligt glad och tacksam att jag har så många underbara vänner! Så många som hört av sig och som faktiskt kommer ut ända till Lövsta för att se mig gå ut! :D Det hade jag inte förväntat mig! Jag tänkte att de flesta orkar väl inte åka hela vägen ut, så jag möter upp dem i stan.. ;) Men inte då! :D Nej, det kommer en hel drös med små underbara varelser ut till Roma för att se lilla mig ta studenten! ^^ Är det inte helt fantastiskt!? Skitsamma att klassen består av pundhuvuden.. Jag har mina riktiga vänner, och jag är så lycklig för det.
Jag älskar er! <3


Nu måste jag sätta fart. :) Wish me luck today! Puss!
/Kapten Nemo

Så.. :)

Nu är Grey's klart.. Guuuuuud vad spännande!

Jo, för att fortsätta på det jag skrev förut.. Vi satt med jättetrevliga folk. Helen Nordin satt några platser bort och var så ledsen över att hon inte hamnade med nån som hon kände.. Så jag fixade lite så hon fick sitta bredvid mig. ;D Vi hade verkligen skitkul!

Maten var god, jag åt två förrätter! ^^ MUMS! Det var verkligen värt allting, jag hade gjort det hundra gånger om!

Sen när maten var färdigäten så dansade vi resten av kvällen, spenderade pengar och pudrade näsan! ^^ Mycket mysigt.

Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka morgondagen.. ;) För ni vet väl vad som händer då..? NEMO SKA TA STUDENTEN!!! :D :D :D :D Whohoooo!


Så natti allihopa! Håll tummarna för att det blir fint väder!
/Kapten

Oj oj oj..

Ni kanske har märkt ett mönster här på min blogg. :P När jag har mycket att göra (och därmed mycket att skriva om) så skriver jag nästan inte alls. :P När det däremot är rätt tråkigt i mitt liv och inte händer så mkt, så skriver jag om allt det tråkiga. :P Det var kanske inte riktigt så det var tänkt, men det är ju lätt hänt.. När det händer mycket så har man ju inte tid att skriva ;P och när man väl har tid så är man helt slut och orkar inte.

Jaja. Det största som hänt hittills är väl balen! Provsminkningen gick bra, tvättade lite på kvällen och sen tog det rätt lugnt.. Åkte bort till Marre en sväng och pratade lite skit. Trevligt! Jo! Och jag lyckades fixa bil också!! :D Haha! Precis på eftermiddagen dagen innan! Kentas farsa ställde upp med sin fräscha Cheva pickup '60! :D Tjo! Vilken lycka!

Dagen B blev hektisk men mycket rolig!! :D Först upp i ottan och göra allt det vanliga, äta frukost, gå ut med T, duscha osv. Sen kom Gittan hit och fixade håret på mig. Bara det var ju jätteskoj!! :D Satt med kameran och tog en massa fula bilder. ;D Helt otroligt vad kul man kan ha med lite hår, och vad mycket man kan göra! ^^ Passade på att fixa naglarna under tiden också.. Blev riktigt nöjd med dem! Lyckades låta bli att förstöra det, det är ovanligt. :) Blev SUPERnöjd med frisyren!! :D Jättekul!

Sen kasta i mig lite gröt, sen kom Lilian och skulle sminka mig. Det gick också utan missöden och jag blev nöjd med resultatet där också! ^^ Sen blev det stressigt! Amelie kom hit och hämtade Tenor och hjälpte mig att knäppa klänningen (det behövdes - uff!), gjorde mig sällskap när jag plockade ihop mig. Sen kom min baldejt Angelica i en jättesnygg svart klänning! Som tur var så valde hon att ha en vanlig stor tygväska med sig, så vi fick med oss allt vi skulle! ^^ Toppen!

Ut på parkeringen i klackarna - puh, något ovant. Blev upphämtade och åkte bort till Säve. Blev lite plåtograferade ;) och sen bar det av i kortegen. Det var så VARMT!! Uppåt 25 grader var det väl, och vi satt i solen nästan hela vägen ner. Blev helt blöt och äcklig om ryggen, men det var bara att hålla god min. Det var iaf jätteroligt att bli beundrad, haha :P :D folk stod längs hela vägen och tog kort och tittade, det var skitkul. Man kände sig som nån kändis eller nåt. Och vi satt i pilotbrillor och drack öl i en soffa på flaket, jag och Angelica på var sin sida om Kenta. Vi satt verkligen huuuur bra som helst! :D

Sen glida runt i almedalen och träffa massa folk, ta massa kort. Har inte sett dem än, hoppas de blev bra! Mamma kom sen med moster och de hade med sig (ganska äcklig) champagne och det skulle skålas! :D Toppen! Många kramar och bilder och en hel del skumpa. Gruppfoto kl 17, lite bilder till och fördrink på Wisby Strand kl 17:30. Skumpa igen - puh. Och efter det - the party was ON! :D Åh, alla var så himla fina!!

Jag fick sitta bredvid Angelica (som tur var!) och vi hamnade superbra, med jättetrevliga människor runtomkring. :) Vi hade skitkul hela kvällen.


Oj, nu Börjar Grey's, jag får skriva mer sen! :D

RSS 2.0