Duktig idag! Puh!

Nu känner jag mig riktigt duktig! Har verkligen gjort nytta idag! Hann inte med allt jag hade tänkt, men jag är ju en sån otrolig tidsoptimist, så det är ju inte så konstigt.. Jag brukar aldrig hinna med vad jag planerar. Men jag är glad för det jag hunnit! Ätit frukost plus två lagade mål mat! Imponerad av mig själv! Kom upp redan vid 9, hann med en tallrik gröt i lugn och ro, satt vid datorn och gick sedan med Tenor. Det var riktigt skönt. De där promenaderna är som terapi. Man både rensar tankarna och samlar ihop dem samtidigt. Sköööööönt. Särskilt när man har sånt kaos i huvudet som jag.

Ångesten har varit något lättare idag, iaf på eftermiddagen, tror det har att göra med min egentid. Jag fick gott om egentid igår, och idag nästan hela dagen! Som att pyssla runt i en läkande bubbla.

Jag var och tittade på lägenhet med mamma idag. Kände mig inte direkt sådär jättepepp på det, hade tankarna på annat håll och orken lyste med sin frånvaro. Men men. Har man lovat så har man. Mamma var nog glad att jag var med iaf. Fick bära saker åt henne, och köra på henne så hon var nog nöjd. Äsch, och vet ni då?! Vi träffade på hennes arbetskamrat där. De var där för att titta på lägenheten åt sin dotter!? Alltså, de går och tittar på en lägenhet för minst 600 000 för att köpa den till sin dotter!!?? Helt sanslöst.. Snacka om att det är skillnad på folk och folk. En hel jävla världs skillnad.

Skönt att komma hem efter det.. Trött. Lagade pasta carbonara till lunch. :) Mums. Det var längesen! Sen har jag faktiskt spenderat hela långa eftermiddagen och kvällen med att städa, diska, klippa klorna på och borsta Tenor, lyssna på musik, sitta vid datorn, kela med kissarna, skriva To-do-list, måla naglarna, jaga rymmande katter, skura i badrummet osv osv. En produktiv hemma-dag med andra ord.

Hade hoppats på att solen skulle vara framme så man kunde få lite färg, men nejdå.. Och imorgon är det heldag i skolan så då finns inget utrymme för att ligga och lata sig i solen inte. Hundkursen börjar imorgon!! :D Den har jag sett fram emot! 50p Hund! Whohoo! Ska bli riktigt spännande, och intressant.

Fast lite jobbigt är det ju att återgå till att kliva upp i ottan när man vant sig vid sovmorgnar mest hela tiden.. ;P

Och USCH vilken ångest jag har för att jag inte pluggat nåt på hela lovet! Och inte gjort nåt klokt under de tre veckorna de andra var i Spanien, som jag verkligen borde gjort.. :( Det enda jag kan trösta mig med är att det ser ut som jag bara kommer gå 2 dgr i veckan framöver, så då får jag gott om tid att göra saker då. Jag SKA komma ifatt. Goddammit. :'( Jag MÅSTE ta mig i kragen och få saker och ting gjort! MÅSTE!

Blev pasta carbonara till kvällsmat med. Och en promenad till affären så jag har mjölk till gröten imorgon och så katterna har mat i några dagar till. Huvaligen det här med pengar. Nu är de slut. Har en tia kvar. :( Och 11 kr pant. Ligger 95 kronor minus på kontot och har tydligen gjort det sen den 3:e. Schysst! De kunde inte ha skickat ut ett brev och talat om det nej?? Självklart inte. Så jag fick iaf låna en hundring av mamma för att täcka upp minuset på kontot.. Oj, och här ligger en krona till! 22 är jag uppe i nu. Och två femtioöringar i en jackficka om jag minns rätt. 23. Får pengar om en vecka. Yay!

Jag kom ihåg att ta min sömntablett idag.. Så nu är jag alldeles såsig och trötter. Ska nog fan ta och gå och lägga mig nu. Blir tidigt imorrn, lika bra att komma ikull så tidigt som möjligt. Soporna får jag gå ut med imorgon.. Och plocka ihop skolböcker också. Imorgon.

Sleep tight..!
/Kapten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0