En fin vårpromenad

.. kom jag nyss in från. Riktigt härligt! Alla blommor.. Forsythian blommar för fullt, och i skogen är hela marken täckt av fluffigt grönt med vita små blommor. Helt underbart, man vill bara lägga sig där och njuta av det. Luktar gott gör det också. Hade velat lägga mig på en fluffig skogs-säng av vitsippor och svalört. Bara ligga där hela dagen och lukta på blommorna. Men så kommer en liten röst som säger - "tänk vad mycket myror det måste finnas under allt det där.." Och så var drömmen paj.

De allra flesta buskar och träd har börjat få puttesmå löv.. :) Det gör mig glad. Då vet jag att snart när man tittar upp så ser man bara grönt, grönt, grönt istället för karga grenar.

Blåsippor, tulpaner och tusenskönor. Maskrosor och tussilago. Åh, vad jag älskar våren. Den uppfyller mig med liv. Det är liv överallt. Jag önskar jag hade en kamera.. En riktig, en bra kamera. En systemkamera. Det har jag tänkt på varje vår i 5 år. Resten av året klarar man sig.. Men just möjligheten att fånga våren på bild. Hela förvandlingen, alla färger. Att få följa vårens utveckling - från kalla, grå, kala grenar till vitsippornas armé och till slut blommande syrén. Nästa vår. Det har jag också sagt varje vår.. Men på riktigt.. Nästa vår. Då ska jag ha en kamera. En riktig.

Shit vad trött jag är... Vet inte vad det beror på, jag sov ju både länge och väl idag. Kan vara så att det är medicinen som gör mig så trött. Jag har ju inte tagit den klokt på skitlänge så då kan det bli lite tokigt när man väl börjar ta den igen.. Hm.

Ringa till kvinnokliniken ska jag göra också. Idag. Typ nu.

Sen städa kl 16. Och efter det hoppas jag att jag kan lura med Marre på stan en sväng och kanske hinna sola lite också. Hade solat ute om det inte blåste så dant. Det blåser inte så kallt, men tillräckligt för att man ska dra sig för att ligga halvnaken ute. Sen ikväll blir det planering av The Big Party. :) Äntligen. Det borde vi egentligen ha gjort för länge sen.. Aja. Bättre sent än aldrig. :)

Nu måste jag resa mig härifrån innan jag somnar.. xD

Tjing!
/Kapten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0