Krasch!! *ljudeffekter*

Jao, om det är någon som undrar varför jag varit offline på alla ställen jag normalt brukar vara online på, så är det för att min dator kraschade igår. Yes box, så är det. Jävla skit. Den hårddisken jag hade OS på kraschade alltså. Som tur är så har jag allt viktigt lagrat på mina andra, men det finns många program jag inte är så sugen på att behöva leta efter igen. Suuuuck. Precis jävla rätt timing också. Inte en spänn. Eller jo - 75 kr har jag kvar tills nästa vecka när jag får pengar. Yay! Så idag lämnade jag in hddn till PC Roma (smidigt som fan att ha dem på skolområdet btw) för att se om det finns nån chans alls att rädda den eller det som finns på den. *håller tummarna*

Igår då iaf, så blev det fruktansvärt tyst och tomt när datorn dog. :( Gick ett par varv i lägenheten och tänkte på tystnaden. Sen stod jag inte ut längre och slog på tvn för första gången på typ två veckor. :P Sen badade jag Tenor. Det vart lite liv och rörelse där iaf. Haha. Jag har ju badkar hemma, så fick stå bredvid badkaret, ta undan alla saker, och duscha honom över golvet. Låt mig säga såhär; jag blev lika blöt som hunden tillslut. xD

Sen kom Amelie <3 förbi, och vi umgicks, pratade lite skit och tog några glas vin. Mycket trevligt!! Det måste vi göra oftare!

Tycker jag kom ikull i rätt bra tid ändå, och med lite hjälp av vinet så sov jag gott. Vaknade pigg vid 4 (!?) och kunde inte somna om. Tog en macka, sen efter nån timma gick det bättre. Men när jag väl skulle gå upp så var jag så trött att jag inte kommer ihåg att jag stängde av väckarklockan. För det gjorde jag iaf. Försov mig såklart. Men det gjorde ingenting för solen strålade!! :D Och jag hade mammas bil, lyckades övertala henne om att få ta den till skolan sen var problemet löst. :) Det var mycket konstigt väder på väg till skolan. När jag lämnade stan sken solenstarkt att man knappt såg någonting. Snön gnistrade och allt bara lyste. Sen ungefär vid Hallfreda så såg jag nåt skumt.. Dimma. Massor med dimma som låg som ett vackert täcke över åkrarna. Som rök. Ja, ni vet hur morgondimma ser ut? Nåt i den stilen. Fast tjockt som mjölk. När man väl körde in i dimman var det jättesvårt att se. Och den höll i sig ända till Lövsta. Där solen btw inte sken. Konstigt..

Aja. Vi har haft Svenska B idag iaf. Jätteroligt! Jag älskar språk. Vi håller på med språkkännedom och språkhistoria nu, det är verkligen intressant! Såg några avsnitt av "Värsta språket" och pratade lite kring dialekter och sånt. Tidigare har vi hållit på en del med Gutamål. Jag brinner verkligen för såntdär :) språk, språk, språåååååk! <3 Jag gick ju språk på sam förut.. En vacker dag ska jag ta mig i kragen och fortsätta läsa språk. Me like.

Lunch här på skolan (tack vare att jag har mammas bil) och sen tog jag med Tenor på en prommis. Solen skiner igen, så det är en riktig fröjd att vara ute. :) Asker kom körande förbi i sin vita bmw, ringde och pratade lite med honom. Det var kul! Jag saknar honom.

Nu fick jag precis reda på att min kära hårddisk, som troget tjänat mig sedan 2003, är dödare än dödast och utom all räddning. Jaha. Fan vad roligt då. Bara att börja om. Suck.

Nu ska jag kolla alla mina mailar och fylla i nåt formulär om en framtidsmässa jag ska till på måndag.. Sen blir det hem och städa undan allt äckligt hår från överallt i min lägenhet. Skulle komma några besiktningsmänniskor idag också.. Kanske man kan ersätta strumporna jag har istället för list i vardagsrummet. xD Hehe.. Sen ska jag hämta mamma också ja. Och hinna duscha.

Och sen... Tar jag helg :D då blir det öl (vin), tp och trevligt sällskap hos mig (förmodligen). Tjo!


Dagens ord: Försovmorgon! ^^
Dagens bästa: SOLEN!!
Dagens sämsta: Att min hdd är död. :'(
Dagens ros:
Till PC Roma för deras trevliga och sevicemindade personal - ni är guld värda!


We'll meet again!
/Kapten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0