Saknad <3

Gggh, Nemo saknar sin dator.. xD Just nu sitter jag i skolan (trots att jag inte har några lektioner idag). Jag hade två ärenden hit. Eller egentligen tre - Lämna min andra hdd till PC Roma för ompartitionering (svårt ord), kolla mailen och äta ribbar! MUMS! Lätt värt att köra hit på bakfyllan för att äta skolans revbensspjäll. Det smälte i munnen. Yummie.

Jahaja. Nu har jag virrat bort mig lite.. Just det! Jag måste bara berätta att jag har hittat min studentklänning!!! :D TJO! Den är heelt underbar, och om jag hade haft min egen dator nu så hade jag lagt upp en bild.. :P Enda problemet är att det bara finns en kvar och den kostar 600 spänn och Nemisen är pank. :( Jag visade den för mamma igår, och provade den. Åh.. <3 Den satt som en smäck. Heeeelt fantastisk! Och det fanns matchande skor till! Såna som var precis i min smak! (Och jag är kräsen med skor, det ska va 100% rätt eller inte alls) När jag iaf bestämt mig för att lägga undan klänningen en dag och ge mig ut för att jaga nån att låna pengar av så säger mamma, min underbara, söta, bästaste bästa mamma, att "nejmen du, det löser vi.. du kan få låna pengar av mig.. det är ju klart att du ska ha din klänning. :)" :D:D:D Kan ni fatta!!?? Min mor, som om möjligt har det lika dåligt ställt som jag! ;D Åååh, vad jag älskar henne!

Och inte nog med det, vi gick till katthemmets loppis sen, och där hittade jag EN TILL helt makalös klänning! :O En äkta 50-60-talsklänning, importerad från London! :O Jag föll som en fura. Men formen var ju som de klänningarna är, sjukt smala i midjan.. Så jag vågade inte ens hoppas.. Men jag var ju tvungen att testa den iaf.. Och den satt som gjuten! :D OMG!!! En sån klänning jag alltid drömt om!! En äkta, riktig bakelseklänning! En sån som man känner sig extra kvinnlig i! Åh! Den är vit/beige med stora blommor på i olika gröna och turkosa nyanser. Passade fint till mitt hår! Och alla expediterna fick komma och titta, de var helt saliga allihop. SÅ fin var jag i den! ^^ Så mamma såg det som sin moderliga plikt att köpa den till mig! ^^ MY LUCKY DAY! :D Bara på grund av den klänningen och hur jag kände mig i den så överväger jag faktiskt att gå på balen i vår. ^^ Hihi. Men vi får se.. Det är mycket pengar och jag har ändå ingen att gå med.. Men ändå ;) tänk att få visa upp den där blåsan.. Wee.

Jaja, nog talat om vackra klänningar :D

När jag kom hem så fixade jag lite, jag hade ändå ägnat en stor del av dagen (innan jag hämtade mamma på jobbet) åt att städa så det var rent och fint hemma. Utom i köket.. Men aja. Man man inte få allt här i världen. Jag körde en riktig bachelor-middag med ärtsoppa i korv (bara att värma!) och créme fraiche, direkt ur kastrullen, framför tvn. xD Haha. För jag hade ju ingen dator att sitta framför :( Sen hällde jag upp ett glas vin och äppelcider (toppenblandning!) och började min helg :D tog en dusch, såg på tv. Väntade på att Danny skulle bli klar med sitt så vi kunde ses och spela tp som det var tänkt. Men nähe. Han hörde aldrig av sig. Så jag gick hem till Marre sen satt jag, Marre, Katja och David och spelade TP istället. ^^ Nemo blev bra på fyllan. Men det var riktigt skoj! Nyktra Katja och David kanske inte riktigt tyckte det var lika roligt.. :P men men. ÅÅH och jag och Marre VANN!!! :D TJO!! Traskade hem där framåt 2-tiden.. ;P

Maha. Det gäller att leva, och livet är NU! Ikväll är det dags igen :D Förhoppningsvis ölande med Walle och Tias. *håller tummarna*

Oj, nu måste jag åka! Ska vara hemma igen till ett!


Pink - Funhouse
Lady GaGa - Poker face
Jamelia - Beware of the dog
Pink - It's all your fault
Shania Twain - Hate to love
Pink - Cuz I can
Dropkick Murphys - The dirty glass
Pink - This is how it goes down
Linkin Park - A place for my head
... m.m.

Jag skulle inte överleva utan min musik <3

*
A little gambling is fun when you're with me
Russian roulette is not the same without a gun
And baby when it's love, if it's not rough it isn't fun.

Party hardy!
/Kapten

PS. Strumporna blev utbytta mot en helt ny och fin list! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0